Dodaj do ulubionych

Zapłacimy za decyzje Semaka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 23:13
Konstruktywna propozcyja: niech radni PiS z Kłosowskim na czele oddadzą MZOR
i opolskiemu sportowi 3700 ze swoich diet i zarobków.Nie tylko urzednicy ale
i politycy powinni za swoje decyzje ponosic odpowiedzialnosc.
Obserwuj wątek
    • Gość: w_kolo_macieju Re: Zapłacimy za decyzje Semaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 23:30
      Tak... Semak obiecal komus prace i sie nie wywiazal. Klosowski z Fraczem
      obiecali ciepla posadke za 4,5 tys Semakowi i ten dostal prace w Radiu Opole.
      Ciekawe, komu teraz Semak bedzie obiecywal prace w Radiu Opole, u boku
      Towarzysza Fracza i Nierenberga i kto bedzie placil za jego obietnice? Pewnie
      znow podatnicy...
    • Gość: karnet Jestrmi już nie dobrze czytając twoje art, "jujka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 07:58
      Rzygać się chce to czyta się to samo co dwa tygodnie, Semak taki Semak owaki.
      Kowalski daj już spokój, jesteś jak wesz jak się ukrzepisz to na dobre.
      Pastwisz się nad tym człowiekiem pokazując swoja prawdziwa osobowość.
      A do Ciebie „jujka” może byś zaczęło robić coś pożytecznego bo nic nowego
      dziecko nie wymyśliło ciągle te same słowa to już jest kretyńskie, pomijając że
      informacje która są zamieszczone w tym artykule są nie prawdziwe. Sporządzone
      przez „czerwoną sitwę i podane do publicznej wiadomości”.
      A z drugiej strony to się dziwię Semakowi za brak reakcji, za tak bierna
      postawę, także nie najlepiej top świadczy o nim.
    • Gość: zgorszony Semak kierownikiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 11:38
      Niech szlag trafi to pier....upartyjnienie stanowisk. Nie wiem jakim cudem ten
      gość dostał pracę w biurze prawno - organizacyjnym Radia. Z tego co wiem to on
      jest historykiem, a nie prawnikiem. Kur... tylu zajebiście wykształconych ludzi
      po prawie itd.szuka pracy i odchodzi z kwitkiem, a tacy ludzie z nominacji
      partyjnej zmieniają pracę jak chcą. Przecież ten facet nie ma zielonego pojęcia
      o prawie..... Żygac mi się chce jak o takich sprawach czytam. !!!!!
      • Gość: xyz Re: Semak kierownikiem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 11:49

Kolega Semak nie jest również historykiem (może jest histerykiem , tego nie
        wiem), lecz "wuefistą".
    • Gość: matka boska Re: Zapłacimy za decyzje Semaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 12:06
      Rany boskie..... Przypomina mi to troche lekcję biologii. Był sobie pasożyt
      nazwijmy pieszczotliwie "jemiołka", która znalazła ciepły zakątek na jednym z
      konarów wielkiego drzewa. Jedmiołka miała swoj urok, ubarwiała przyjęcia
      świąteczne, całowano się pod nią. Ale drzewo zaczęło usychać (zbyt wiele było
      jemiołek)więc, pasożycik z uwagi na to że pożywienia było coraz mniej (i
      drzewku groziło wyrzniecie) przeniósł się na sąsiednie drzewko. To zmiejsca
      zaprotestowało, bo jemiołka zbyt chwciwie zaczęła chłeptać soczek. Jemiołka
      widząc, że zbyt długo miejsca nie zagrzeje w tym miejscu rozpaczliwie roglądała
      się w koło za lepszym domostwem. Przy pierwszej okazji przeniosła się na inne
      drzewo (równie rozłożyste jak to pierwsze). Mimo tego, że jemiołka kompletnie
      nie pasowała do środowiska (był to dorodny, stary świerk z
      przeszłościa...chociaż z zaawansowana "grzybica" i pokaźnymi uszkodzeniami kory
      przez coraz to nowe korniki wciaz trztymal sie nieźle) uczepiła się chciwie
      swoimi "ząbkami" nowego miejsca. Na razie sie trzyma (nawet rosnie, bo nowe
      źrodelko pokarmu przypadlo jej do gustu), ale..... ........ zbliza sie masowa
      wycinka :-) Co dalej z jemiołką?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka