Dodaj do ulubionych

Dyskoteka w ubojni

IP: 217.173.203.* 01.02.05, 23:38
Prowinjonalna wiocha ha ha ha
Obserwuj wątek
    • Gość: Miecio Wiodnik Re: Dyskoteka w ubojni IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 02.02.05, 08:54
      nie przejdzie, przecież tuż obok był niedawno Przystanek... był...
    • Gość: sebastian prawdziwa prowincja to Warszawa IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.02.05, 09:14
      a wiekszość dzisiejszych Warszawiaków to wiochmeni z takim kompleksem jak ty:)
      • Gość: ken Re: prawdziwa prowincja to Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 10:16
        Ta firma to istotnie profesjonalisci dyskoteki ,które są ich własnoscą mogą
        funkcjonować w najwiekszych aglomeracjach świata - to fakt!

Oczywiscie własciciele maja tylko kase ja k j awydawć decydują znawcy ot i
        przepis na sukces konkurencją braci K sa Bracia M. też potentaci!
    • Gość: Piotr Re: Dyskoteka w ubojni IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 02.02.05, 12:10
      Atol S.c. Network Internet Service Provider
      route for commercial part of MAN Opole - warszawiak:))zalosny jestes
      warszawiaku :))))))
    • Gość: ni ma ha,ha Re: Dyskoteka w ubojni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 17:41
      znowu kogos zaszlachtują
    • Gość: obserwator znowu ktos sobie dorobi, ktos wypierze pieniadze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:06
      • dar54 Re: znowu ktos sobie dorobi, ktos wypierze pienia 02.02.05, 18:34
        Ciekawe co na to Miasto - decyzja należy do władz miasta.
        Zapewne będa musieli skasować haki
        • Gość: lepier Re: znowu ktos sobie dorobi, ktos wypierze pienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:06
          haków lepiej nie kasować. Zawsze lepiej je mieć niż nie mieć
    • Gość: ANONIM Re: Dyskoteka w ubojni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 14:40
      WIEM 1 TO BEDZIE NAJLEPSZY KLUB W WOJ.OPOLSKIM JAK KTOS NIE WIERZY NIECH SOBIE
      POPATRZY www.protectorbiala.com . www.protector.brzeski.net.
      • Gość: Jimmy Re: Dyskoteka w ubojni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 18:09
        Również tak uważam,pora stworzyć cos lepszego niż nędzna wiejska Azteka czy
        Pietnia(albo jak to sie tam pisze).W "Protectorze" odbywają sie takie imprezy
        jak DMC Project.Być może i w Opolu by mogły zagoscić?
        • Gość: mrożonka Re: Dyskoteka w ubojni IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 03.02.05, 19:35
          Obok jest Frigoopol zawsze można kipskiego DJ-a zamozić.
          • o.tisk Re: Dyskoteka w ubojni 04.02.05, 17:17
            Albo zjesc z deserem lodowym -)))
            • Gość: DJ Lucek Re: Dyskoteka w ubojni IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 04.02.05, 22:13
              Frigoopol to padaka, niedługo w jego chłodni będzie można zrobic dyskotekę.
    • Gość: RALF TO MEGA IMPREZA W MOIM MIESCIE IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 11.02.05, 11:48
      JESTEM Z OPOLA I CHCE TEJ IMPREZY JAK CALE OPOLE AZ PALE ZIOLO BO MI SIE TAK
      SPAC CHCE NA SAMA MYSL O ZAMULANIU TUTAJ
      A TU IMPREZA JEST JAK SAM SKURW..... PROTEKTOR CZEKAM NA CIEBIE ..........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka