Gość: mobber IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 15.02.05, 21:08 gnój,łajno bagno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jerry Re: Jawna nieprzyzwoitość czyli cuda w opolskim Z IP: *.zg.opole.pl / 217.96.25.* 16.02.05, 08:47 I co z tego, że gazeta coś napisze jak ZUS dalej będzie robił swoje. Oni mają wszystkich w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAJA orzecznik zus opole IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.14, 23:32 DLA CZEGO LEKARZE ORZECZNICY W ZUS OPOLE są bezimienni ....?Od wszystkich wymaga się identyfikatorów ale w ZUS pracują anonimowi , nieprzystępni ignoranci. PANI ORZECZNIK OK 55 LAT ,WŁOSY CIEMNE Z KOCZKIEM .KULEJĄCA stwierdza po 10 min. ze moj stan zdrowia przy RZS nie pogorszył się więc nie potrzebna mi rehabilitacja -ciekawa jestem jaką specjalizacją chwali się ta pani -skoro nie wie ze przy RZS NAJWAZNIEJSZĄ FORMĄ LECZENIA JEST REHABILITACJA A takze farmakologia ktorą tez sie lecze-JAK JUZ NIE BEDĘ CHODZIC I SKUTKI BEDĄ NIEODWRACALNE TO TEZ NIE DOSTANĘ REHABILITACJI BO BEDE ZA BARDZO CHORA -WIĘC KOMU MA SŁUZYC SANATORIUM Z zus,,,??????? pozdrawiam tą panią i zyczę jej zdrowia TO CO SIĘ DZIAŁO NA KORYTARZU ZUS TO JAKIES KPINY PO CO WZYWAJĄ LUDZI NA KOMISJĘ JAK Z GÓRY WIADOMO ZE WSZYSTKIE WNIOSKI BĘDĄ ODRZUCONE BEZ WZGLĘDU NA STAN ZDROWIA LUDZI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek Re: orzecznik zus opole IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.14, 18:31 też byłem w tym dniu u Pani kulawej doktor i też dostałem odmowę rehabilitacji w sanatorium bez podania przyczyny odmowy, to jest zmowa zus i brak funduszy dla nas chorych, biedny kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DODA Re: orzecznik zus opole IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.14, 19:10 WITAM!!! ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ. JA OD PARU LAT CHORUJĘ NA ASTMĘ TEŻ DOSTAŁAM ODMOWĘ NA REHABILITACJĘ JUŻ DRUGI RAZ W TYM ROKU PIERWSZY WNIOSEK SKŁADAŁAM W MARCU DRUGI W MAJU OBA BYŁY ODMOWNIE BYŁAM JUŻ 3 RAZY NA REHABILITACJI WTEDY NIE MIAŁAM ŻADNEGO PROBLEMU TERAZ BYLI JAKIEŚ "DUPKI" I CHYBA JESTEM CUDOWNIA UZDROWIONA ALE SIE NIE PODDAM BĘDĘ WALCZYĆ DALEJ ... POZDRAWIAM ... WIĘCEJ SKŁADEK NIECH ŚCIĄGAJĄ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwiec14 Re: orzecznik zus opole IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.14, 19:20 Chyba w Zusie limit na wyjazd na prewencję rentową mają już wyczerpany...Chyba trzeba w trumnie przyjechać żeby cię wysłali....GGYBY ONI BYLI CHORZY BO BEZ ŻADNEJ KOMISJI POJADĄ.A my biedni robole musimy cierpieć ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 2014 Wrzód na d..pie Opola. IP: *.internetia.net.pl 09.05.14, 12:00 Prawdziwym, autentycznym wrzodem na du..e Opola jest wjazd do ZUS-u. Jedzie się przez (prawie) przystanek autobusowy. Miejsc parkingowych brak. Ale podoba mi się to,że władze miasta olewają taka prosta sprawę. Najważniejsze jest hasło KOCHAM OPOLE - TU ZOSTAJĘ. I tak trzymać!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zusik krusik Re: Wrzód na d..pie Opola. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.14, 10:36 Nie ma miejsca dla klienta ZUS, sam na stażu bez sensu w tej instytucji dostałem przesłanie. Najpierw parking dla urzędniczek, potem wy się bujajcie, stażyści wysłani przez PUP Opole i klienci, a jakże, największa horda to klienci, najeżdża ZUS. Ale po co iść dalej do szemraka jak pokona człowiek, ani parkingu, ani emerytury, więc jest ślicznie. Zawsze można się poczołgać do orzecznika, co z medycyną ma do tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś