Gość: Adam IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.12, 11:15 Witam. kupiłem około 2 lat wstecz laptopa MSI CX 620 z wgranym systemem XP7 Home Premium.Wczoraj system się wysypał i nie mam płyty. Co robić w takiej sytuacji? dziękuję za konkretne odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k Re: Laptop - system IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.12, 11:23 pożyczyć i wgrać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Laptop - system IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.12, 11:34 Kto mi pożyczy płytę z w/w systemem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Laptop - system IP: *.dynamic.lte.plus.pl 24.06.12, 12:17 pewnie masz ukrytą partycje recovery z systemem. Poszperaj na necie co i jak i sam zrobisz. Zacznij na stronach producenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Laptop - system IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.12, 12:53 Zgadza sie, na pewno gdzies jest lub była. Nie wiem jakim cudem partycja C jest pusta, a nic nie usuwałem ani nie formatowałem. Sciągnąłem z Internetu XP7 i przy próbie instalacji, instalator wyświetlił komunikat >>brak sterownika stacji CD/DVD. Także to będzie chyba poważniejsza sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan pingwina Re: Laptop - system IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.06.12, 17:59 Gość portalu: Adam napisał(a): Witam. kupiłem około 2 lat wstecz laptopa MSI CX 620 z wgranym systemem XP7 Home Premium.Wczoraj system się wysypał i nie mam płyty. Co robić w takiej sytuacji? Wywalić Windowsa i zainstalować Linuxa. Np. Ubuntu 12.04. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klezmer Re: Laptop - system IP: 78.9.31.* 25.06.12, 09:12 naklejka z certyfikatem pod spodem jest? jeśli jest to chętnie Ci pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Do klezmer IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.12, 11:29 Witam. Naklejka jest. Już jestem umówiony z gościem co mi zainstaluje system. Jakby coś nie wypaliło to się odezwę. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś