Gość: Susełka IP: 80.51.222.* 22.02.05, 12:34 Pozdrowienia z Lublińca dla Opola. 3majcie sie, niekoniecznie ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Trackmaster Re: Pozdro z Lublińca IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.02.05, 14:42 Lubliniec? W ogóle nie podoba mi się ta miejscowość. Znam też człowieka z Lublińca, mam nadzieję, że nie jest reprezentatywnym przedstawicielem Waszej społeczności :D Czuwajcie i otwierajcie częściej szlaban przy dworcu, bo jak się czasem stanie to kaplica. Ahoj! PS. Strasznie mnie denerwuje "pozdro". To następnym razem lepiej już niczego więcej nie pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Susełka Re: Pozdro z Lublińca IP: 80.51.222.* 23.02.05, 07:05 Będe pisała co bede chciała, a moje miasto jest git! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreasek Re: Pozdro z Lublińca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 08:14 Lubliniec to fajne miasto. No oczywiście nie tak jak Opole przecież my nie mamy Leszka Pogana , pani Olszewskiej itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lololo Re: Pozdro z Lublińca IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 24.02.05, 19:38 ani Zebaczynskiego Odpowiedz Link Zgłoś