Dodaj do ulubionych

Polsky obozy po 1945 roku

IP: *.dip.t-dialin.net 17.06.02, 23:00
Piyknie Wous witom,
18.06.02 o 20.15 na programje "PHOENIX" leci program dokumentalny o polskich obozach po roku
1945 we chtorich Niymcy i Slonsouki byli zawrzyci.
Polecom tysz se to nagrac, coby polskim zapszancom szlo cytuwac ze zrodla.
Myjslam, co po tim programje pudzie se o ti fajnie podyskutuwac.
Dejcie to tysz dali znac
Obserwuj wątek
    • Gość: wolf Re: Polsky obozy po 1945 roku IP: *.*.*.* 17.06.02, 23:11
      Oj Peter, skad ty masz ten sweter?
      • Gość: Yard Re: Polsky obozy po 1945 roku IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 23:02
        No!!! Model z Tej ziemi, hehe!! Piątka!!!! Obozy >>>>>>>>>>>>!!!!!!QUŃ je
        lepszi!!!
        • Gość: Yankele fakty IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 09.07.02, 19:46
          Obozy dla Niemcow i Slazakow byly konieczne,gdyz to ta wlasnie dzicz wywolala
          II woje swiatowa i namordowala miliony ludzi. Z tad tez nalezy sie dziwic czemu
          pozwolono tylu Niemcom i Slazakom przezyc i chodzic na wolnosci.....widac
          Alianci,Bolszewicy i Polacy byli za lagodni.....
          ps. Slazacy i Niemcy powinni byc pozamykani w rezerwatach jak Indianie bo to
          niebezpieczna dzicz.
          • Gość: =;-[) Yankele do zakladu zamknietego !!! IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.02, 20:23
            Gość portalu: Yankele napisał(a):

> ps. Slazacy i Niemcy powinni byc pozamykani w rezerwatach jak Indianie bo to
            > niebezpieczna dzicz.

Jezeli kogokolwiek tu powinno sie zamknac, to tylko Ciebie Yankele, i to w
            zakladzie zamknietym, niecywilizowany imbecylu!
            • regle NIEMCY TO BESTIE I MORDERCY WOJENNI !!! 09.07.02, 20:56

Tak też byli po wojnie traktowani i powinni być o wiele dłużej.
              Obcych sobie traktowali jak podludzi i palili żywcem. Ślązacy kolaborowali i
              wydawali Polaków. Ślązakowi to wierzę jak psu co mu z ryja śmierdzi. Przykładem
              niech będzie partia Mniejszość Niemiecka, co jak ta prostytutka niemyta daje raz
              z lewa raz z prawa.A czy to wszystko bierze się z niczego? NIE !!! Taki podły
              jest charakter śląski tych prymitywów po zawodówkach.
              Odpowiedź brzmi: NIEMCY SŁUSZNIE BYLI TRAKTOWANI PO WOJNIE JAK BYDŁO I SWINIE!!!
              Zasłużyli na to !!! A ślązoki z nimi do kupy !!! Ja to Polak Wam mówię!!!
              • Gość: mesco Re: NIEMCY TO BESTIE I MORDERCY WOJENNI !!! IP: *.ub.uni-leipzig.de 13.07.02, 14:03
                twardy, ale sprawiedliwie i dobrze napisany tekst, których niestety dalej malo na forum. .

regle napisała:

>
                > Tak też byli po wojnie traktowani i powinni być o wiele dłużej.
                > Obcych sobie traktowali jak podludzi i palili żywcem. Ślązacy kolaborowali i
                > wydawali Polaków. Ślązakowi to wierzę jak psu co mu z ryja śmierdzi. Przykładem
                >
                > niech będzie partia Mniejszość Niemiecka, co jak ta prostytutka niemyta daje ra
                > z
                > z lewa raz z prawa.A czy to wszystko bierze się z niczego? NIE !!! Taki podły
                > jest charakter śląski tych prymitywów po zawodówkach.
                > Odpowiedź brzmi: NIEMCY SŁUSZNIE BYLI TRAKTOWANI PO WOJNIE JAK BYDŁO I SWINIE!!
                > !
                > Zasłużyli na to !!! A ślązoki z nimi do kupy !!! Ja to Polak Wam mówię!!!
              • koya123 Re: NIEMCY TO BESTIE I MORDERCY WOJENNI !!! 19.07.02, 23:53
                Jak najbardziej się zgadzam. Mieszkam między ślązakami i wiem jakimi są ludźmi.
                Nienawidzę ślązaków tak samo jak Niemców i Żydów. Ślązak to jak ja to mówię -
                kundel czyli mieszaniec. Raz jest Polakiem innym razem Niemcem.
                • silesius Re: NIEMCY TO BESTIE I MORDERCY WOJENNI !!! 21.07.02, 20:03
                  koya123 napisała:

> Jak najbardziej się zgadzam. Mieszkam między ślązakami i wiem jakimi są
                  > ludźmi.

Zapraszal ktos ?

> Nienawidzę ślązaków tak samo jak Niemców i Żydów..

A kogo wy Polaki kochacie poza soba samym ?

> Ślązak to jak ja to mówię - kundel czyli mieszaniec. Raz jest Polakiem
                  > innym razem Niemcem

A Polak to wiadomo, najlepszy Amerykanin ;-)
                  Silesius
                  • Gość: Kaśka Re: NIEMCY TO BESTIE I MORDERCY WOJENNI !!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 17:38
                    Ty głupi cymbale. Gdzie te wszystkie mniejszości narodowe miałyby lepiej jak
                    nie w Polsce. Urządzają sobie co chwile jakieś festiwale (żydowskie, śląskie,
                    cygańskie). Ślązacy chcieliby najlepiej zniemczyć te nasze tereny - ale to im
                    się nie uda. Jak będzie trzeba to na sąsiada pójdę z "kałachem" ty durny
                    hanysie.
                    • Gość: Ginter BESTIE I MORDERCY WOJENNI ???? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 18:53
                      Gość portalu: Kaśka napisał(a):

> Ty głupi cymbale. Gdzie te wszystkie mniejszości narodowe miałyby lepiej jak
                      > nie w Polsce. Urządzają sobie co chwile jakieś festiwale (żydowskie, śląskie,
                      > cygańskie). Ślązacy chcieliby najlepiej zniemczyć te nasze tereny - ale to
                      im
                      > się nie uda. Jak będzie trzeba to na sąsiada pójdę z "kałachem" ty durny
                      > hanysie.

Proponuja cobyjs już założyła partyzantka wejś se flyntka i do lasu. Typolo
                      polsky zachowaniy. To wyjscie se uzondziyli taki polski festiwal na naszich
                      terynach. A proba polonizacji tyz my juz przeroubiali, i co ?????
                      • Gość: Kaśka Re: BESTIE I MORDERCY WOJENNI ???? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 18:14
                        Boże, jakim prawem można aż tak zaśmiecać język polski. Już czytając twoje
                        wypociny chce mi się wymiotować – co dopiero by było gdybym cię ujrzała.
                        Tak, próba polonizacji się nie udała bo jesteście zwykłymi matołami. Sami nie
                        wiecie kim jesteście ale pamiętajcie, że Niemiec bardziej szanuje prawdziwego
                        Polaka niż ślązaka – mieszańca, którego uznaje za zwyczajne gówno.
                        • Gość: Madrala Re: BESTIE I MORDERCY WOJENNI ???? IP: *.proxy.aol.com 30.07.02, 18:49

> Boże, jakim prawem można aż tak zaśmiecać język polski. Już czytając twoje
                          > wypociny chce mi się wymiotować – co dopiero by było gdybym cię ujrzała.
                          > Tak, próba polonizacji się nie udała bo jesteście zwykłymi matołami. Sami nie
                          > wiecie kim jesteście ale pamiętajcie, że Niemiec bardziej szanuje prawdziwego
                          > Polaka niż ślązaka – mieszańca, którego uznaje za zwyczajne gówno.

A tym razem to bez sorry?Ciekawe ile czasu zajelo ci napisanie tego tekstu,
                          ze okazal sie dla ciebie tak wazny ,ze umiescilas go w dwoch watkach?

Jesli stac cie na to ,to sobie wyobraz ,ze do domu w ktorym mieszkasz ,ulicy
                          po ktorej chodzisz i okolicy w ktorej mieszkasz reke przylozyli ci mieszancy
                          i dlatego wyglada ona moze troche lepiej niz inne rejony Polski.
                          Czy nie uwazasz ze to duzo jak na takich matolow?
                          Pozostaje mi zyczyc nadal dobrego samopoczucia .
                          • Gość: Kaśka Re: BESTIE I MORDERCY WOJENNI ???? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.02, 11:54
                            Mylisz się i to bardzo. Na szczęście u nas jeszcze nie rządzi mniejszość
                            niemiecka. W mojej miejscowości przeważająca część to Polacy, gdzieniegdzie
                            można zlaleźć jakiegoś hanysa. Ufff...
                            • Gość: Madrala Re IP: *.proxy.aol.com 04.08.02, 14:24

> Mylisz się i to bardzo. Na szczęście u nas jeszcze nie rządzi mniejszość
                              > niemiecka. W mojej miejscowości przeważająca część to Polacy, gdzieniegdzie
                              > można zlaleźć jakiegoś hanysa. Ufff...

Mozesz sobie wyobrazic ze tu wszystko istnialo zanim Polacy po 1945 roku
                              przyszli? Polacy nie przywiezli tego wszystkiego w bydlecych wagonach,
                              dlatego powinnas miec troche wiecej szacunku do tego co cie otacza.
                              Jesli jestes wiezaca i chodzisz do kosciola to istnieje duze prawdopodobienstwo
                              ze zostal on zbudowany przez tych ktorymi pogardzasz i co najwazniejsze
                              wiezysz w tego Boga (w co watpie jesli jestes gotowa zabijac swoich sasiadow
                              ktorzy czuja sie kims innym niz ty)w ktorego wiezyli budowniczy tego kosciola.
                              Dlatego radzilbym w przyszlosci najpierw przemyslec a pozniej napisac.
                              Ja znam innych Polakow ktorzy w ostatnich latach osiedlili sie na Opolszczyznie,
                              ktorzy cenia sobie tolerancyjnosc Slazakow.
                              Na Slasku nikt nie musi ukrywac tego ze jest Polakiem ,natomiast bedac w
                              centralnej Polsce lepiej przemilczec ze sie jest Slazakiem ,nie mowiac juz
                              o przynaleznosci do Mniejszosci Niemieckiej.
                              • Gość: Kaśka Re: Re IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.02, 13:55
                                Taka jesteś mądra? A wiesz kim byli Krzyżacy? Oni też w imię Boże z krzyżem na
                                płaszczach mordowali Polaków. Dlatego nie wypowiadaj się dziewczyno na temat
                                Boga. Jestem bardzo wierząca i wiesz co, nieraz boję się tego że jestem aż tak
                                nienawistnie nastawiona nie tylko do ślązaków ale i ostatnio do Żydów, ale nie
                                mogę spokojnie patrzeć na to co oni wyprawiają z tą naszą Polską. Która inna
                                miejszość narodowa może sobie pozwolić na nazywanie i przedstawianie
                                natablicach m in. swoich miejscowości najpierw w języku niemieckim a potem
                                polskim - to jest skandal.
                        • Gość: Ginter Re: BESTIE I MORDERCY WOJENNI ???? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 07:46

> Boże, jakim prawem można aż tak zaśmiecać język polski. Już czytając twoje
                          > wypociny chce mi się wymiotować – co dopiero by było gdybym cię ujrzała.
                          > Tak, próba polonizacji się nie udała bo jesteście zwykłymi matołami. Sami nie
                          > wiecie kim jesteście ale pamiętajcie, że Niemiec bardziej szanuje prawdziwego
                          > Polaka niż ślązaka – mieszańca, którego uznaje za zwyczajne gówno.

Takim to prawym że joł je u siebie doma a tis tu przikludziyła niewiadomo
                          skond, to co tu je to wybodowali moi przodkowie. Miyszkousz na naszi ziymi to
                          nie pisz takich gupot yno ucz se godac i pisac po Ślonsku........ chyba zejs
                          jest matołym............
                          • Gość: Kaśka Re: BESTIE I MORDERCY WOJENNI ???? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.02, 12:02
                            Takim to prawym że joł je u siebie doma a tis tu przikludziyła niewiadomo
                            skond, to co tu je to wybodowali moi przodkowie. Miyszkousz na naszi ziymi to
                            nie pisz takich gupot yno ucz se godac i pisac po Ślonsku........ chyba zejs
                            jest matołym............

Ojej, ty już tylko mnie rozśmieszasz. Ja nie mam powodu uczyć się po śląsku,
                            ale ty na pewno masz i twoje dzieci. Nie wiem czy wogóle masz jakieś
                            wykształcenie, ja natomiast mam i czy w podstawówce czy w szkole średniej czy
                            też nastudiach widziałam jak slązacy się zachowują. Jak nie potrafią sobie
                            poradzić z opowiedzeniem książki, z odpowiedzią na pytanie. To wszystko jest
                            takie żenujące. Zamiast myśleć o głupotach, uczcie Wasze dzieci języka
                            polskiego - głupe jołki połki. Nauczcie się wreszcie i przyzwyczajcie, że
                            mieszkacie w Polsce i musicie się do tego przystosować. Dlaczego my Polacy nie
                            mamy tylu pretensji do naszych wschodnich sąsiadów. Oj poprawcie się bo widzę,
                            że rządzi wami nienawiść.

• Gość: paulek debilka IP: *.cymes.net / *.mitre.org 31.07.02, 13:40

> Polaka niż ślązaka - mieszańca, którego uznaje za zwyczajne gówno.
                          Skad ty to wiysz? Zyjest w niymcach?
                          jak moze niymiec szanowac poloka skoro go uwazo za zlodzieja?
                          prziklad slogano biura podrozy "jedzcie do polski, wasze auta juz tam som"
                          • Gość: Kaśka do Debila Pawła IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.08.02, 12:05
                            jak moze niymiec szanowac poloka skoro go uwazo za zlodzieja?
                            prziklad slogano biura podrozy "jedzcie do polski, wasze auta juz tam som"

Nie nie mieszkm w Niemczech, ale co mądrzejsi ślązacy sami się do tego
                            przyznają, że są traktowani jak śmiecie. Za złodzieja można traktować jedynie
                            ślązaków. Przyzna się cholerny hanys, że jest ślązakiem? nie, najlepiej
                            powiedzieć - ją rzech jest Poląk.
                            • Gość: ! Re: do kaski IP: *.proxy.aol.com 04.08.02, 17:19
                              nicht alle
              • silesius Re: NIEMCY TO BESTIE I MORDERCY WOJENNI !!! 21.07.02, 20:00
                regle napisała:

>
                > Tak też byli po wojnie traktowani i powinni być o wiele dłużej.
                > Obcych sobie traktowali jak podludzi i palili żywcem.
                > Ślązacy kolaborowali i wydawali Polaków.
                > Ślązakowi to wierzę jak psu co mu z ryja śmierdzi. Przykładem
                > niech będzie partia Mniejszość Niemiecka, co jak ta prostytutka niemyta
                > daje ra z z lewa raz z prawa.A czy to wszystko bierze się z niczego?
                > NIE !!! Taki podły jest charakter śląski tych prymitywów po zawodówkach.
                > Odpowiedź brzmi: NIEMCY SŁUSZNIE BYLI TRAKTOWANI PO WOJNIE JAK BYDŁO
                > I SWINIE!!!
                > Zasłużyli na to !!! A ślązoki z nimi do kupy !!! Ja to Polak Wam mówię!!!

Mnie jest obojetne, co jakis Polak o nas mysli, ale dobrze, ze nas za Polakow
                nie uwaza. A co do palenia zywcem, to lepiej bym milczal na Polaka miejscu.

Silesius
              • Gość: slazak Re: NIEMCY TO BESTIE I MORDERCY WOJENNI !!! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 06.08.02, 19:36
                Niemieckie pieniadze niemickie samochody to tak ale nas nie lubic ,chyba
                skonczy sie ten haß...
            • Gość: Hanys Re: Yankele do zakladu zamknietego !!! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 06.08.02, 20:41
              Jakby nie Nimiecka dziczyzna to do dzisiaj sracie przez GALAS DRZEWA NA
              WASZYCH KRESACH ?
    • Gość: ddddd Re: Polsky obozy po 1945 roku IP: 217.96.51.* 19.07.02, 10:01
      dober
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka