Dodaj do ulubionych

Wycinanie u borówek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 18:30
a miałem nadzieję na normalność
Obserwuj wątek
    • Gość: Sympatia Re: Wycinanie u borówek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 19:46
      Ja dopiero teraz mam nadzieję, że będzie normalnie. Bo kto ma rację? Jeden
      człowiek czy wszyscy pozostali? Zresztą zobaczmy co czas przyniesie i kto do
      SLD powróci.
      • Gość: lewicowiec Re: Wycinanie u borówek IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 30.03.05, 01:35
        Nikt do SLD nie powróci, bo stamtąd ich powyrzucali. Strzęp, Łabno to ekipa
        ratuszowa. Wont złodziejom i krętaczom. NIe ma dla nich miejsca w życiu
        publicznym.
        • Gość: SLD Marek już gada pewno z Garbowskim IP: 83.238.128.* 30.03.05, 07:19
          I kombunuje jak wrócić, bo mu nic w zyciu nie wychodzi i partię biedaczkowi
          zabrali. Biedny Marek. Ja mu współczuję, taki fajny radny z niego był, a teraz
          złom po szkołach zbiera. Marnuje się w życiu chłopak. Dajmy mu koledzy i
          kolezanki z SLD jeszcze jedną szansę. Apeluję - panie Garbowski, panie
          Szteliga!!! weźmy Go pod nasze skrzydła wiodącej siły Narodu!!! Nie udało mu
          się raz jeden, raz drugi, uda za tzrecim razem. Opole potrzebuje Marka Łabno!
          Tylko on nam został - reszta w pierdlu lub nie mogą opuszczać granic
          administracyjnych Opola. MAREK JEST SKUTECZNY!!!
    • Gość: wara Karierowicz Spychaj i nieudacznik Podstolak.... IP: 213.17.151.* 30.03.05, 08:29
      ....co jeszcze wymyślą??Czy tej pętli krętactwa nic nie może przerwać??
    • Gość: obserwator Re: a Sakowicz z Nysy to też odpad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 00:23
      oczywiście komuchów, juz go dawno w SLD kopli w cztery litery, a on teraz
      rozpowiada po okolicy, że jest wiodącym liderem borówek. Śmiechu warte, precz z
      takimi odpadami, ostał sie tylko Borowski ale on pochodzi od narodu wybranego i
      na prezydenta Izraela się tylko nadaje, a nie dla Polskich katolików.
      • Gość: Mx Re: a Sakowicz z Nysy to też odpad IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 31.03.05, 08:49
        Z prawicy też od czasu do czsu kogoś wykopują. A może tak przed wyborami
        wykopani się zjednoczą jako np. PP (partia pokrzywdzowych) albo SW (stronnictwo
        wyrzuconych. MN jest w końcu obojętne z kim zawiążą koalicję, byle się tylko w
        regionie przy korycie utrzymać
        • Gość: kali Re: a Sakowicz z Nysy to też odpad IP: 80.55.199.* 31.03.05, 16:49
          Spychaj to były politruk z wojska co swoim podwładnym medaliki z szyi zrywał.
          Karierę wojskowa zakończył w OTK
    • Gość: Kjupa Re: Wycinanie u borówek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 17:05
      Podyskutuj o tym na nowym forum www.forum.opole.pl
    • mmikki Re: Wycinanie u borówek 31.03.05, 18:09

Gość portalu: Ciekawy napisał(a):

> a miałem nadzieję na normalność

chcesz normalności? popatrz niżej
      • Gość: Mx Re: Wycinanie u borówek IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 31.03.05, 21:39
        Czy tam też są "wypędzeni" z innych partii i partyjek ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka