Gość: Ciekawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.05, 18:30 a miałem nadzieję na normalność Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sympatia Re: Wycinanie u borówek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 19:46 Ja dopiero teraz mam nadzieję, że będzie normalnie. Bo kto ma rację? Jeden człowiek czy wszyscy pozostali? Zresztą zobaczmy co czas przyniesie i kto do SLD powróci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewicowiec Re: Wycinanie u borówek IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 30.03.05, 01:35 Nikt do SLD nie powróci, bo stamtąd ich powyrzucali. Strzęp, Łabno to ekipa ratuszowa. Wont złodziejom i krętaczom. NIe ma dla nich miejsca w życiu publicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD Marek już gada pewno z Garbowskim IP: 83.238.128.* 30.03.05, 07:19 I kombunuje jak wrócić, bo mu nic w zyciu nie wychodzi i partię biedaczkowi zabrali. Biedny Marek. Ja mu współczuję, taki fajny radny z niego był, a teraz złom po szkołach zbiera. Marnuje się w życiu chłopak. Dajmy mu koledzy i kolezanki z SLD jeszcze jedną szansę. Apeluję - panie Garbowski, panie Szteliga!!! weźmy Go pod nasze skrzydła wiodącej siły Narodu!!! Nie udało mu się raz jeden, raz drugi, uda za tzrecim razem. Opole potrzebuje Marka Łabno! Tylko on nam został - reszta w pierdlu lub nie mogą opuszczać granic administracyjnych Opola. MAREK JEST SKUTECZNY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wara Karierowicz Spychaj i nieudacznik Podstolak.... IP: 213.17.151.* 30.03.05, 08:29 ....co jeszcze wymyślą??Czy tej pętli krętactwa nic nie może przerwać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: a Sakowicz z Nysy to też odpad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 00:23 oczywiście komuchów, juz go dawno w SLD kopli w cztery litery, a on teraz rozpowiada po okolicy, że jest wiodącym liderem borówek. Śmiechu warte, precz z takimi odpadami, ostał sie tylko Borowski ale on pochodzi od narodu wybranego i na prezydenta Izraela się tylko nadaje, a nie dla Polskich katolików. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mx Re: a Sakowicz z Nysy to też odpad IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 31.03.05, 08:49 Z prawicy też od czasu do czsu kogoś wykopują. A może tak przed wyborami wykopani się zjednoczą jako np. PP (partia pokrzywdzowych) albo SW (stronnictwo wyrzuconych. MN jest w końcu obojętne z kim zawiążą koalicję, byle się tylko w regionie przy korycie utrzymać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: a Sakowicz z Nysy to też odpad IP: 80.55.199.* 31.03.05, 16:49 Spychaj to były politruk z wojska co swoim podwładnym medaliki z szyi zrywał. Karierę wojskowa zakończył w OTK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kjupa Re: Wycinanie u borówek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 17:05 Podyskutuj o tym na nowym forum www.forum.opole.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Wycinanie u borówek 31.03.05, 18:09 Gość portalu: Ciekawy napisał(a): > a miałem nadzieję na normalność chcesz normalności? popatrz niżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mx Re: Wycinanie u borówek IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 31.03.05, 21:39 Czy tam też są "wypędzeni" z innych partii i partyjek ? Odpowiedz Link Zgłoś