Dodaj do ulubionych

Auchan chce do Opola

IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 30.03.05, 23:26
3xTAK!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: oby oby Re: Auchan chce do Opola IP: *.idea.pl 31.03.05, 01:34
      Oby tylko nie okazalo sie, ze nagle ratusz zacznie mnozyc problemy, ktore
      spowoduja, ze utrzymany zostanie duopol Tesco+Real.
    • Gość: pijak Re: Auchan chce do Opola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 08:12
      mam nadzieję, że się uda postawić ten market, bo kolejek w realu mamy już
      wszyscy dość
    • Gość: normunio Re: Auchan chce do Opola IP: 217.173.203.* 31.03.05, 08:20
      tak trzymać
      • Gość: rysiek Re: Auchan chce do Opola IP: 80.51.254.* 31.03.05, 08:36
        to żart primaaprilisowy z ratusza, hahaha ale jesteście naiwni
    • Gość: Jerry Re: Auchan chce do Opola IP: 193.43.77.* 31.03.05, 08:54
      Mam nadzieję, że będziemy mieli w końcu zdrową konkurencję dla hipermarketów
      oraz będziemy płacić za paliwo jak we Wrocławiu.
      • Gość: Opolanin Re: Auchan chce do Opola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 09:25
        Może w końcu konkurencja obudzi nasze Tesco i Real i zaczną się bardziej
        starać.Liczę na poprawę zaoppatrzenia, szczególnie w Tesco.
        • Gość: Kierofca Re: Auchan chce do Opola IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 31.03.05, 09:50
          no to hipcio bedzie musial stworzyc wlasna linie autobusowa, pewnie nie jedna,
          ale z dwie
          • Gość: sympatyczny Re: Auchan chce do Opola IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.05, 10:46
            Protestuję! to jest karygodne aby w centrum miasta,na Wroclawskiej, budować
            kolejny hipermarket.W naszym mieście jest za dużo hipermarketów no i wogóle
            aktywności gospodarczej.Przeszkadza to tworzeniu ścieżek rowerowych,parków
            osiedlowych i oaz ciszy i spokoju.No i na dodatek te ogródki piwne!skaranie
            boskie!!!!! Panie Zembaczyński,pan potrafi,pan nawet bez swoich mlodych
            kolegów,którzy nie wiadomo dlaczego uważają się za prawicę,potrafi wszystko
            zablokować.LICZYMY NA PANA !!!!!!!!!
            • Gość: G Re: Auchan chce do Opola IP: 212.244.126.* 31.03.05, 10:59
              Od kiedy okolice Jeta sa centrum miasta? Ja zawsze myslalam ze centrum to np.
              Rynek, albo Ozimska. O ile wiem na Wrocławskiej jest mnostwo niewykorzystanych
              terenow, ktore leza odlogiem.
              • Gość: ::KaZ:: Re: Auchan chce do Opola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 12:17
                Ach ta magia zblizajacych sie wyborow ;-) ciekwe ze az tyle rzeczy maja zrobic
                albo zaczac w tym roku (autobusy, obwodnica, turawa, itd...) Ale to dobrze,
                lepiej pozno niz wcale. Oby tylko na zapowiedziach sie nie skonczylo!
              • Gość: ojojoj w Opolu centrum jest WSZĘDZIE IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 12:45
                całe miasto jest po prostu CENTRUM... GŁUPOTY
                a jej epicentrum jest po środku Rynku
                • Gość: som Re: w Opolu centrum jest WSZĘDZIE IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 31.03.05, 17:43
                  Chyba ironia w tym poście "protestacyjnym" była zbyt wyraźna :)
            • Gość: czyt Re: Auchan chce do Opola IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.04.05, 09:49
              POPIERAM.
              Jestem tak samo za tym, by pla supermarkety.
              SUPERMARKETOM i SIECIOM HANDLOWYM - mówimy stanowcze NIE. !!
              Niech wróci "stare" - wypróbowane sklepy epoki Gomółki i Gierka.
              Przerobic wszystkie wolne place i skwerki na ogródki przydziałkowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka