Gość: behemot IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 22.04.05, 00:31 Zyga odszedł.Niech mu ziemia lekka będzię. Ale dlaczego Kiszka tak pieprzy.Zyga nie lubil milicjantów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1wa Re: Wspominają Zygfryda Blauta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 15:20 co ty pieprzysz kicha on cie nie lubił!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Wspominają Zygfryda Blauta IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 22.04.05, 15:25 Wolał krupnioki..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bumba Re: Wspominają Zygfryda Blauta IP: 5.6.1D* / *.cg.shawcable.net 25.04.05, 07:17 Hi, Z dalekiego Calgary Kiedys dawno temu w latach 60-tych przyjaznilem sie we Wroclawiu z dwoma pilkarzami Slaska S.P. Zyga Blautem i "Kikim" Hubertem Skowronkiem. Bylem ich wielkim kibicem. Bylo moim ogromnym zaszczytem gdy przychodzili dopingowac mnie w nisko-klasowych meczach pilki recznej. "Kiki" zginal wiele lat temu w niezwyklym wypadku drogowym. Pomagal wypychac z zaspy autobus PKS gdy na sliskiej drodze uderzyl w niego jadacy za autobusem samochod ciezarowy. Teraz dowiaduje sie, ze odszedl rowniez Zyga. Nie mialem z nim kontaktow od lat ale nie zmienia to faktu, ze jestem wiadomoscia wstrzasniety. Obaj tworzyli historie wielkiego Slaska klubu, ktoremu moje serce pozostaje wierne do dzis. Wieczny odpoczynek racz dac im Panie. B. Odpowiedz Link Zgłoś