Dodaj do ulubionych

Pogan: wziąłem łapówkę

10.05.05, 21:48
Jak to mówi Jurek Owsiak : " Oj Bedzie sie dzialo, bedzie dzialo ... "

Zaczynaja sypac sie nawzajem ! Ciekawe, co jeszcze ciekawego wyjdzie z tych
zeznan. Moze to - ktore jeszcze z szaletów miejskich sluzyly jako miejsca
transferów lewej kasy do lewej kieszeni ...
Obserwuj wątek
    • k100 Re: Pogan: wziąłem łapówkę 10.05.05, 23:42
      Ze nawzajem sie sypia to wiadomo nie od dzis ale ciekawe ile dostana?
      • Gość: Janosik Re: Pogan: wziąłem łapówkę IP: *.ed.shawcable.net 11.05.05, 19:18
        Zostawic ich w samych majtkach i pozabierac caly majatek, rodzinie tez. Czas
        juz skonczyc z ta korupcja, bo normalni ludzie nie moga normalnie zyc. Tfuj!
    • Gość: Yao Re: Pogan: wziąłem łapówkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 08:27
      No i widać gołym okiem, jak w rzeczywistości sprawdzają się szczytne hasła
      lewicy o "równości społecznej". Chłopaki mają chwile słabości, a tych chwil jest
      z każdym dniem coraz więcej. Teraz czas się pozapisywać do różnych SDPLi, Partii
      Demokratycznych i pod nowymi szyldami zacząć całą historię od nowa. Tak to już
      bywa, że kto za młodu jest socjalistą, ten na starość zostaje złodziejską świnią...
      • Gość: Opolanka Re: Pogan: wziąłem łapówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 13:24
        Yao, zmiana barw partyjnych to nie wymysł komunistów, wystarczy przypomnieć
        sobie ostatnie lata na prawicy. Jak waliło się AWS, Partia Centrum, KLD i wiele
        innych partyjek to co bardziej zapobiegliwi utworzyli nowe partie albo
        pozapisywali się do innych partii. Ponad 80% posłów z obecnej prawicy było w
        innych partiach. A tak poza tym słuchając ostatniej debaty sejmowej dot.
        samorozwiązania się parlamentu odnisłam wrażenie, że prawica pozamieniała się z
        lewicą na argumenty, przypominjcie sobie debatę sprzed 4 lat, wszyscy obecni z
        prawicy też w taki sam sposób bronili się przed wcześniejszymi wyborami. Nie
        jest ważne czy jest z lewicy czy z prawicy, każdy broni swojego a zwykłych
        obywateli maja w d...e.
    • Gość: Bea Re: Pogan: wziąłem łapówkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 08:38
      A co z dr Szramukiem trzymającym dalej wszystkie nitki i udającym wściekle
      chorego?
    • Gość: maniek Re: Pogan: wziąłem łapówkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 09:25
      pozabierać złodziejskim łachudrom cały majątek a dodatkowo skazać na 10 lat
      przymusowych prac w "zieleni", niech tam się wykażą.
      • Gość: Yao Re: Pogan: wziąłem łapówkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 09:41
        Gość portalu: maniek napisał(a):

> pozabierać złodziejskim łachudrom cały majątek a dodatkowo skazać na 10 lat
        > przymusowych prac w "zieleni", niech tam się wykażą.

Lepiej niech nie pracują w zieleni, bo jeszcze jakieś kwiatki z trawników zaczną
        kraść!!!
    • Gość: Łopolanin Altruiści IP: *.airnet.opole.pl 11.05.05, 09:57
      Mnie najbardziej wzruszyła troska o kolegów. Jak już biorą to nie tylko dla
      siebie ale przede wszystkim dla kolegów.
      • Gość: UOP Re: Altruiści IP: 80.50.168.* 11.05.05, 10:12
        BO SIE BALI ZE ICH PODKABLUJA TO SIE DZIELILI KASA
    • Gość: PARPA Pogan: wziąłem łapówkę - kupiłem połówkę IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 10:39
      i wypiłem w masce z kumatym
      • Gość: ... wziąłem łapówkę - kupiłem połówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 11:25
        o.tisk:
        " Oj Bedzie sie dzialo, bedzie dzialo ... "

a niby co?

jakieś zawiasy i niby grzywny... naiwnyś!!!!!

pani estradowa violka pokazała jak zarabiać na dobre życie...

uczyć się ludzie pilnie jak polskę budować :-))))
        • Gość: opolanin Re: wziąłem łapówkę - kupiłem połówkę IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 11.05.05, 12:05
          A ja sie ciągle zastanawiam, co z p. Demkowicz...czyzby ona byla taka
          czysta....przeciez to pól Opola dawało w Wydziale Budownictwa łapowki za
          pozwolenia budowlane....Jezeli jest choc jedna osoba, ktora nie dała ani grosza
          to niech sie przyzna.....A druga sprawa....kiedy bedzie pociagniety do
          odpowiedzialnosci ktos z I Urzedu Skarbowego w Opolu. Naprawde nikt nie
          spradzał PIT tych ludzi....cos nie chce mi sie wierzyc....Tam tez mocno
          smierdzi....Przeciez wystarczy sie pomylic choc troche w PIT....zaraz jest
          wezwanko.....tak tam pilnuja...Nagle zapomnieli posprawdzac PIT akurat tym
          ludziom...
          • Gość: biba Re: wziąłem łapówkę - kupiłem połówkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 13:25
            I Urzad Skarbowy? Hahaha, szefowa i reszta siedziala w kieszeni Szramuka i
            Dolaty. That all volk!
    • Gość: Jan K. A Szteliga znów nic nie wie... IP: *.maxim.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 18:58
      • Gość: ;-) Re: A Szteliga znów nic nie wie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 21:22
        Mam nadzieje, ze ludzie tez nie beda wiedzieli NIC o p. Sztelidze na wyborach i
        przejada go dlugim, grubym i tepym dlugopisem ( na karcie wyb.)

;-)
        • Gość: qqq naiwni... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 10:31
          dawno cieplutkie posady w wygodnych fotelach mają zaklepane :-)))
    • Gość: RIK Re: Pogan: wziąłem łapówkę IP: *.wau.bitonline.cc / 83.238.128.* 16.05.05, 14:26
      Wszyscy spadną na cztery łapy, nie martwcie się.
      • Gość: ;-) Re: Pogan: wziąłem łapówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:20
        A Ty skad wiesz ?
        To TAM juz o tym cwierkaja ???

;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka