Dodaj do ulubionych

Pani Sandra

IP: *.range81-132.btcentralplus.com 07.03.06, 17:04
Czy ktos byl u pani Sandry? Jakie odczucia?
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Pani Sandra IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 09.03.06, 10:19
      a czy to ta pani, która nosi okulary, krótkie włosy i pochodzi z Kielc?
      • Gość: andgie Re: Pani Sandra IP: *.range81-132.btcentralplus.com 09.03.06, 10:49
        Tak
    • Gość: ania Re: Pani Sandra IP: *.satbit.pl / 81.219.208.* 09.03.06, 13:26
      no to powiem, że mam raczej niemiłe skojarzenia z tą panią, niewiem jaka jest
      reraz, bo ja byłam u niej prawie 3 lata temu. Wyczytałam w pewnej gazecie o
      niej, że jest jasnowidzem (o czym się doskonale przekonałam)również pracuje z
      energiami i może pomóc w uzdrowieniu naszego ciała jak i duszy. Ja do niej
      trafiłam, bo byłam chora i w oczekiwaniu na badanie, które miałam mieć dopiero
      za miesiąc. Sandra oprócz zalecenia mi odpowiedniego rytuału do wykonywania w
      domu, zastosowała u mnie uwolnienia egipskie - okropieństwo co ona ze mną
      robiła, nie można było tego bólu wytrzymać-wbijała we mnie swoje palce,
      wykręcała, wyciągała szyję z taką siłą, myślałam że 'wykituję'po tym wszystkim
      przez tydzień nie mogłam dojść do siebie. Więcej na te terapie nie przyszłam z
      poresztą nie stać mnie było na to. Jak dla mnie nie była przyjemna, ale
      jasnowidz jest dobra. Mogłabym wiedzieć skąd te zainteresowanie u Ciebie
      p.Sandrą?
      • Gość: andgie Re: Pani Sandra IP: *.range81-132.btcentralplus.com 09.03.06, 22:24
        Kiedys u niej bylam, ale jako u tarocistki, nie pacjentki czy jak zwal... Jako
        jasnowidzka-wrozka podobala mi sie. Takze moja mama byla. Sprawdzilo sie w
        ciagu dwoch tygodni.

• elle666 Re: Pani Sandra 09.06.06, 23:30
      pomimo różnych opinii zdecydowałam sie na wizyte i jestem bardzo rozczarowana.
      za 120 zl nie dowiedziałam sie praktycznie nic. to raczej ona zadawala mi
      pytanie, np. o relacje z ojcem, a jako jasnowidz powinna to sama wiedziec.
      słowem totalne dno. dla mnie to zwykła naciągaczka
      • plusaktiv1 Re: Pani Sandra 10.06.06, 19:10
        W sprawach relacji z rodzicami itp. bardzo fajnie sprawdzają się przepowiednie
        mojej zaufanej wróżki. Odnośnie p. Sandry jak dla mnie była zbyt chaotyczna.
    • agrentowy4321 Re: Pani Sandra 07.03.23, 00:56
      Bardzo trudny temat
    • irona.sonata Re: Pani Sandra 27.04.23, 15:42
      Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka