Dodaj do ulubionych

Pytania do Prezydenta Miasta Opole

09.07.05, 07:41
Czas najwyższy uruchomić skrzynkę pytań na www.opole.pl do Prezydenta Miasta
Opole - tam każdy mógłby zadać pytanie - zgodne z regulaminem i otrzymać
odpowiedź - dostępną dla wszystkich. Spotkania z mieszkańcami takie jak
obecnie to tylko pyskówka i nic z tego nie wynika.
Popatrzcie jak to robi władza w mieście Jaworze:
www.jawor.pl/pytania/regulamin_forum.php
Obserwuj wątek
    • Gość: ja! Jak można płacić złodziejom??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 20:41
      za takie partackie ramonty dróg???
      te wszystkie PRDiM i inne piep... OPUDy niszczące nasze ulice w zaniku....

wylanie 1 cm pseudonawierzchni to czysty debilizm!!!!
      czysta polska bylejakość!!!

i jeszcze im za to płacą....
      • Gość: mobber Re: Jak można płacić złodziejom??? IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 10.07.05, 21:38
        od razu zadam pytanie kiedy prawidlowo oznakowana będzie strefa zakazu postoju
        postronie RTV na Skautów ( brak znaku od strony SzSz ) i kiedy straż miejska
        usunie sprzed sklepu czarną Honde terenowa z kratka ( sklepikarza) która
        godzinami blokuje przejazd na zakrecie Skautów i nigdy nikt nie wyladowywal z
        niej żadnego towaru. Obie sprawy poruszane gdzie tylko sie da bez żadnego skutku

Piszę wolno bo wiem ,ze w Urzędzie pomału czytają.
        • opolak Re: Jak można płacić złodziejom??? 11.07.05, 10:24
          Ale te pytania powinny trafiać na FORUM Urzędu Miejskiego w www.opole.pl
          Wówczas czytalibyśmy odpowiedzi - teraz nikt z UW nie da głosu, ani Ich
          rzecznik prasowy - boi się.
        • Gość: umo Re: Jak można płacić złodziejom??? IP: *.uni.opole.pl / *.uni.opole.pl 11.07.05, 11:21
          Polecam bezpośredni kontakt z Strażą Miejską i zgłoszenie problemu.

Odpowiadam szybko bo jestem szybki gonzales.
      • Gość: do ja Re: Jak można płacić złodziejom??? IP: *.uni.opole.pl / *.uni.opole.pl 11.07.05, 11:24
        Mimo najszczerszych chęci udzielenia odpowiedzi - nic nie rozumiem z tego postu.
        • Gość: mobber Re: Jak można płacić złodziejom??? IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 11.07.05, 19:02
          kontakt ze strażą był wtedy kiedy Skautów była objazdowa przy budowie ronda,
          kontakt ten polegał na tym ,że stał a skoda z blokadami jeden siedział we
          skodzie i nic nie widział bo był tyłem zresztą stał pod RTV drugi chodził nic
          nie widział, a ja darłem ryja, a potem ryja w telefon i teżnic. Znaku jak nie
          było tak nie ma. Jest tośmieszne bo Ci co jadą od poczty mają zakaz z
          zagrożeniem odwózki, a ci co jadą od SzSz mogą parkować polewej bo znaku ni hu
          hu , no i parkują

piszę szybko bo wiem ,że czyta to Szybki Gonzales
      • o.tisk Re: Jak można płacić złodziejom??? 11.07.05, 19:21
        " ... > te wszystkie PRDiM i inne piep... " Hehehehe !!!

Tak, tak te wszystkie nazwy firm powinny byc weryfikowane przez jakichs speców
        od jezyków. Bo akurat ten skrot firmy " od drog i mostow " u sasiadów z
        poludnia wywoluje salwy niepochamowanego smiechu, bo oznacza nie mniej, nie
        wiecej tylko :

" PIERDZE "

Ciekawe, czy dyrektory tej firmy o tym wiedza ? Moze po prostu nie byli nigdy w
        Czechach ??
    • easystreet Re: Pytania do Prezydenta Miasta Opole 11.07.05, 20:05
      Dobry pomysl i do zrobienia. Dziwie sie, ze do tej pory sam Prez nie wpadl na
      taki pomysl i go nie uskutecznil!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka