Dodaj do ulubionych

to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka?

25.12.05, 00:34
Ja 'Oskara i pania Roze'.
Tylko :-(
Obserwuj wątek
    • Gość: sisi Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 09:51
      opowieści z wilżyńskiej doliny
    • totylkopozory Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? 25.12.05, 10:11
      "Kobiety" Bukowskiego.
      • Gość: warka Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 22:56
        oo to pozazdroscic :D bardzo fajna ksiazka
        ja chyba najczesciej kupowana w tym roku ksiazke - prezent, czyli "nowe
        przygody Mikolajka" :)
    • Gość: szestek Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 12:40
      "Opowiesci z Narnii" C.S. Lewisa - wydanie w 2 tomach.
      pozdrawiam
    • hajota Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? 25.12.05, 12:44
      "Szkoła przetrwania. Jak przeżyć w terenie miejskim".
    • anaiss Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? 25.12.05, 12:50
      "Dwukropek"
      "Gra w klasy"
      "Jakbyś kamień jadła"
      "Bezsenność w Tokio"
      "Szklany klosz"

Ciepłych Świąt wszystkim :)
      a.
    • Gość: nighthrill Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.05, 12:58
      Myra Friedman "Żywcem pogrzebana" (biografia Janis Joplin)
      Phillip Besson " Babie lato"
      • gosica37 Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? 25.12.05, 13:12
        Bouvier "Kronika japonska"
        • lullaby22 Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? 25.12.05, 13:34
          Ja w tym roku tylko dwie ale wymarzone:
          *przepiękny album "Polska na starej fotografii" ze wspaniałymi zdjęciami
          miejsc, ludzi, wydarzeń, od początków fotografii do roku 1939
          *grubaśną biografię Czajkowskiego A.Holdena

Bardzo się cieszę mimo, że Gwiazdor pominął najnowszą biografię Tomasza Manna,
          którą również bardzo chciałam :)
    • Gość: zaglądacz Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.12.05, 15:13
      Ja -"Białe na czarnym" Gallego, a rodzinka "Pierścień Rybaka'Raspail'a, "Kot w
      stanie czystym" Pratchetta, "Kompania braci" i 'Basnie Andersena" Świateczne
      pozdrowionka dla wyskich forumowiczów :)
    • Gość: remedios Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.crowley.pl 25.12.05, 15:25
      Dostałam "Żabę" M.Musierowicz i "The Chronicles of Narnia" C.S. Lewisa:)
      Bardzo się cieszę. Wesołych Świat!
    • Gość: m Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 15:36
      "Dziewczynka w czerwonym płaszczyku", "Nieznośna lekkość bytu", "Śmieszne
      miłości", "Arcydzieła malarstwa światowego"
    • ja-czyli-nie-ty Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? 25.12.05, 17:23
      Zabę musierowicz ;)
      już przeczytałm z resztą ;)
      • Gość: megi Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.torun.mm.pl 25.12.05, 18:10
        ja też " Żabę" super!!!
        no i " Myszę na wakacjach" polecam!!!
        • konopielka80 Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? 25.12.05, 21:10
          "Lubiewo" Witkowskiego.
    • Gość: marznia Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 21:21
      Ja "Oskara i Panią Różę" i "Cień wiatru" :)
      • shiva772 Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? 25.12.05, 21:30
        a ja "Savoir-vivre" od Pruszyńskiego (cholera to chyba jakaś sugestia :)))oraz
        5-y słownik wyrazów obcych (na co mnie to?). Oj. We wtorek walę do księgarni po
        coś do czytania. Może "Lesio" będzie.
        • Gość: ma Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.acn.waw.pl 25.12.05, 21:32
          a ja "po prostu razem" anny gavalda :))
          • Gość: lilka Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.crowley.pl 26.12.05, 14:09
            A ja dalam "Po prostu razem"... Ale chyba nie Tobie :)
            Ksiazka to najlepszy prezent!!!
          • joh Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? 08.01.06, 16:04
            Ja tez "Po prostu razem" Anny Gavalda. Przeczytałam i jestem zauroczona!
    • Gość: nico Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.206.112.39.telsat.wroc.pl 25.12.05, 23:32
      a ja dostałam Chwalcie łąki umajone Olszewskiego i jestem b. zadowolona:)
    • mika_p Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? 26.12.05, 01:25
      Dwie Chmielewskie (Kocie worki i Mnie zabić). Tylko.

Mąż dostał jedną (Pilipiuka).

Junior (lat 7 i 3/4) dostał ze 12, z czego 8 od rodziców (na szczęście dziecko
      ma poglądy racjonalne i woli treść od formy więc te 8 mogło być używane, bo
      chyba bym zbankrutowała), z czego co najmniej jedna była wymarzona od tygodni.

Mała (lat 3/4) dostała jedną, ale prawdziwą.
      • baba67 Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? 26.12.05, 10:33
        Wyklady z literatury rosyjskiej Nabokova-fascynujace.
        Nabralam ochoty na przeczytanie kilku ksiazek, do ktorych inaczej chyba bym nie
        zajrzala.
    • jusska1 Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? 26.12.05, 11:34
      Niestety nic :((, a tak bardzo kocham czytać książki nie wiem dlaczego moi
      bliscy mi ich nie kupują, ale w piatek mam wypłatę i idę kupić:
      - "Bezsenność w Tokio"
      - "Żabę" i "Siarkę" pozdrawiam ja już chcę piątek...
      • Gość: enia Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 15:03
        Ja dostałam "Przejazdem przez życie...Kroniki rodzinne" autorstwa Lucjana
        Kydryńskiego.Super prezent,polecam ,już nie mogę się doczekać kiedy do niej
        zasiądę.Bardzo miło kiedy dostaje się prezent o jakim się marzyło.
    • Gość: ja Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 15:47
      a ja nie dostalam książek
    • kabe.wawa Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? 26.12.05, 16:45
      Ja m.in. : "Mój język prywatny" - Jerzy Bralczyk
      Mąż : "Bursztynowa komnata" - C.Scott-Clark i A.Levy
      Inni też dostali, niektórzy kilka.
      W ogóle nie wyobrażam sobie,
      aby pod choinką nie znalazły się książki.
    • Gość: opus dei Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.orasoft.net.pl 26.12.05, 17:41
      "kod leonardo na vinci" i "eragon"
      • Gość: pszczola Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.tychy.msk.pl 26.12.05, 18:09
        Nowe przygody Mokołajka
        Dziecko piątku
        • Gość: magdalena30tka Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.torun.mm.pl 26.12.05, 18:39
          książka to podstawa....mówię to jakem bibliotekarka
          czytam,sporo jeżycjady Wam się dostało..Żaba jest super!!!
    • Gość: Kasia Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 21:24
      a ja wyjątkowo praktyczne książki: "Góry Słowacji"-przewodnik Pascala i
      poradnik "rzecz o tym jak współpracowac z palantami" - to dlatego że właśnie
      zaczęłam pracować zawodowo i cała rodzina sie o mnie troszczy, a zwłaszcza
      niepokoi o stosunki z szefem :-)
    • weatherwax Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? 26.12.05, 23:07
      Henri Brunel "Opowieść o kocie, mistrzu Zen";
      Stephen Hawking "Wszechświat w skorupce orzecha".
      :-D
    • jadzik4 Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? 26.12.05, 23:25
      a ja dostalam "podroze hektora, czyli poszukiwanie szczescia" (f. lelord) i
      wyczekuje na "opowiesci wigilijne", ktore nie zdazyly niestety nadejsc przed
      swietami :( nie wiem kiedy ja znajde czas, zeby przeczytac te prezenty ;) bo na
      uczelni juz gonia i juz cos niecos zawalilam (przez ksiazki i robotki reczne
      zreszta) :(((
      pozdrawiam tych, ktorzy maja czas na ksiazki, i tych, ktorzy go nie maja tez!
    • Gość: Opty Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 09:51
      ja: "Morderstwa w Midsomer" i "Imperium" Kapuścińskiego
      mąż: "Odyseja kosmiczna 2010" i "Palec Galileusza" Atkinsona
      córka: przewodnik po Barcelonie
      pozdr.
    • fiszki Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? 27.12.05, 09:59
      Ja - "Opowieści przebrane" Kuczoka, "Dla ciebie. Wiersze miłosne poetów
      polskich" i "Ono" Terakowskiej.

• Gość: jaanka Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.imp.lodz.pl 27.12.05, 11:15
      Takze "Zabe" Musierowicz dostalam (juz przeczytalam!!) oraz wywiad rzeke z J.
      Chmielewska (wlasnie sie do niej zabieram).
    • Gość: ruda Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.devs.futuro.pl 27.12.05, 12:08
      Bozkowski - msza za maodrece i kobiet w obloku spali oraz ksiazke mary wegiel o
      J. chmielewskiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka