marchewka281 25.12.05, 00:34 Ja 'Oskara i pania Roze'. Tylko :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sisi Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 09:51 opowieści z wilżyńskiej doliny Odpowiedz Link Zgłoś
totylkopozory Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? 25.12.05, 10:11 "Kobiety" Bukowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warka Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 22:56 oo to pozazdroscic :D bardzo fajna ksiazka ja chyba najczesciej kupowana w tym roku ksiazke - prezent, czyli "nowe przygody Mikolajka" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szestek Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 12:40 "Opowiesci z Narnii" C.S. Lewisa - wydanie w 2 tomach. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hajota Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? 25.12.05, 12:44 "Szkoła przetrwania. Jak przeżyć w terenie miejskim". Odpowiedz Link Zgłoś
anaiss Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? 25.12.05, 12:50 "Dwukropek" "Gra w klasy" "Jakbyś kamień jadła" "Bezsenność w Tokio" "Szklany klosz" Ciepłych Świąt wszystkim :) a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nighthrill Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.05, 12:58 Myra Friedman "Żywcem pogrzebana" (biografia Janis Joplin) Phillip Besson " Babie lato" Odpowiedz Link Zgłoś
gosica37 Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? 25.12.05, 13:12 Bouvier "Kronika japonska" Odpowiedz Link Zgłoś
lullaby22 Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? 25.12.05, 13:34 Ja w tym roku tylko dwie ale wymarzone: *przepiękny album "Polska na starej fotografii" ze wspaniałymi zdjęciami miejsc, ludzi, wydarzeń, od początków fotografii do roku 1939 *grubaśną biografię Czajkowskiego A.Holdena Bardzo się cieszę mimo, że Gwiazdor pominął najnowszą biografię Tomasza Manna, którą również bardzo chciałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaglądacz Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.12.05, 15:13 Ja -"Białe na czarnym" Gallego, a rodzinka "Pierścień Rybaka'Raspail'a, "Kot w stanie czystym" Pratchetta, "Kompania braci" i 'Basnie Andersena" Świateczne pozdrowionka dla wyskich forumowiczów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remedios Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.crowley.pl 25.12.05, 15:25 Dostałam "Żabę" M.Musierowicz i "The Chronicles of Narnia" C.S. Lewisa:) Bardzo się cieszę. Wesołych Świat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 15:36 "Dziewczynka w czerwonym płaszczyku", "Nieznośna lekkość bytu", "Śmieszne miłości", "Arcydzieła malarstwa światowego" Odpowiedz Link Zgłoś
ja-czyli-nie-ty Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? 25.12.05, 17:23 Zabę musierowicz ;) już przeczytałm z resztą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.torun.mm.pl 25.12.05, 18:10 ja też " Żabę" super!!! no i " Myszę na wakacjach" polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
konopielka80 Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? 25.12.05, 21:10 "Lubiewo" Witkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marznia Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 21:21 Ja "Oskara i Panią Różę" i "Cień wiatru" :) Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? 25.12.05, 21:30 a ja "Savoir-vivre" od Pruszyńskiego (cholera to chyba jakaś sugestia :)))oraz 5-y słownik wyrazów obcych (na co mnie to?). Oj. We wtorek walę do księgarni po coś do czytania. Może "Lesio" będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.acn.waw.pl 25.12.05, 21:32 a ja "po prostu razem" anny gavalda :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.crowley.pl 26.12.05, 14:09 A ja dalam "Po prostu razem"... Ale chyba nie Tobie :) Ksiazka to najlepszy prezent!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joh Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? 08.01.06, 16:04 Ja tez "Po prostu razem" Anny Gavalda. Przeczytałam i jestem zauroczona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nico Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.206.112.39.telsat.wroc.pl 25.12.05, 23:32 a ja dostałam Chwalcie łąki umajone Olszewskiego i jestem b. zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? 26.12.05, 01:25 Dwie Chmielewskie (Kocie worki i Mnie zabić). Tylko. Mąż dostał jedną (Pilipiuka). Junior (lat 7 i 3/4) dostał ze 12, z czego 8 od rodziców (na szczęście dziecko ma poglądy racjonalne i woli treść od formy więc te 8 mogło być używane, bo chyba bym zbankrutowała), z czego co najmniej jedna była wymarzona od tygodni. Mała (lat 3/4) dostała jedną, ale prawdziwą. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? 26.12.05, 10:33 Wyklady z literatury rosyjskiej Nabokova-fascynujace. Nabralam ochoty na przeczytanie kilku ksiazek, do ktorych inaczej chyba bym nie zajrzala. Odpowiedz Link Zgłoś
jusska1 Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? 26.12.05, 11:34 Niestety nic :((, a tak bardzo kocham czytać książki nie wiem dlaczego moi bliscy mi ich nie kupują, ale w piatek mam wypłatę i idę kupić: - "Bezsenność w Tokio" - "Żabę" i "Siarkę" pozdrawiam ja już chcę piątek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enia Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 15:03 Ja dostałam "Przejazdem przez życie...Kroniki rodzinne" autorstwa Lucjana Kydryńskiego.Super prezent,polecam ,już nie mogę się doczekać kiedy do niej zasiądę.Bardzo miło kiedy dostaje się prezent o jakim się marzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 15:47 a ja nie dostalam książek Odpowiedz Link Zgłoś
kabe.wawa Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? 26.12.05, 16:45 Ja m.in. : "Mój język prywatny" - Jerzy Bralczyk Mąż : "Bursztynowa komnata" - C.Scott-Clark i A.Levy Inni też dostali, niektórzy kilka. W ogóle nie wyobrażam sobie, aby pod choinką nie znalazły się książki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opus dei Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.orasoft.net.pl 26.12.05, 17:41 "kod leonardo na vinci" i "eragon" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczola Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.tychy.msk.pl 26.12.05, 18:09 Nowe przygody Mokołajka Dziecko piątku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalena30tka Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.torun.mm.pl 26.12.05, 18:39 książka to podstawa....mówię to jakem bibliotekarka czytam,sporo jeżycjady Wam się dostało..Żaba jest super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 21:24 a ja wyjątkowo praktyczne książki: "Góry Słowacji"-przewodnik Pascala i poradnik "rzecz o tym jak współpracowac z palantami" - to dlatego że właśnie zaczęłam pracować zawodowo i cała rodzina sie o mnie troszczy, a zwłaszcza niepokoi o stosunki z szefem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
weatherwax Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? 26.12.05, 23:07 Henri Brunel "Opowieść o kocie, mistrzu Zen"; Stephen Hawking "Wszechświat w skorupce orzecha". :-D Odpowiedz Link Zgłoś
jadzik4 Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? 26.12.05, 23:25 a ja dostalam "podroze hektora, czyli poszukiwanie szczescia" (f. lelord) i wyczekuje na "opowiesci wigilijne", ktore nie zdazyly niestety nadejsc przed swietami :( nie wiem kiedy ja znajde czas, zeby przeczytac te prezenty ;) bo na uczelni juz gonia i juz cos niecos zawalilam (przez ksiazki i robotki reczne zreszta) :((( pozdrawiam tych, ktorzy maja czas na ksiazki, i tych, ktorzy go nie maja tez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opty Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 09:51 ja: "Morderstwa w Midsomer" i "Imperium" Kapuścińskiego mąż: "Odyseja kosmiczna 2010" i "Palec Galileusza" Atkinsona córka: przewodnik po Barcelonie pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
fiszki Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? 27.12.05, 09:59 Ja - "Opowieści przebrane" Kuczoka, "Dla ciebie. Wiersze miłosne poetów polskich" i "Ono" Terakowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaanka Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.imp.lodz.pl 27.12.05, 11:15 Takze "Zabe" Musierowicz dostalam (juz przeczytalam!!) oraz wywiad rzeke z J. Chmielewska (wlasnie sie do niej zabieram). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: to jakie kasiazki znalezliscie pod choinka? IP: *.devs.futuro.pl 27.12.05, 12:08 Bozkowski - msza za maodrece i kobiet w obloku spali oraz ksiazke mary wegiel o J. chmielewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś