Dodaj do ulubionych

Śmierć na lotnisku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 17:07
byłam tam na tej imprezie i było w sumie ok. teren był dobrze chroniony a
ś.p. Paweł to mój kumpel chodziłam z nim 5 lat do klasy i 8 do szkoły... nie
wierze w to co sie stało i nie wierze że sam poszedłby z 23 letnią dziewczyną
gdzieklowiek... POKÓJ JEGO DUSZY!!!!![*]
Obserwuj wątek
    • Gość: Janusz_ek Re: Śmierć na lotnisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 18:56
      Sam... a po co mu kumple do tego?
      • Gość: Anonim Re: Śmierć na lotnisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 02:10
        Uwielbiam te barwne subtelne wyjasnienia ze strony... To nie był wypadek... a
        winowajcom tej tragedii... mam nadzieje że bedą sie smażyc w piekle... a kara
        bedzie o wiele bardziej okrutna... Jak można pozbawić życia 16 letniego
        chłopaka w tak brutalny sposób... prawda i tak ujży swiatło dzienne...Czasami
        żałuje że stare prawo zemsty, nie ma poparcia ze strony prawnej... A Skur....
        dalej chodzą po tej ziemi. Anonim
    • Gość: 25latka Re: Śmierć na lotnisku IP: *.dyn.optonline.net 13.07.05, 09:17
      A co ta stara dupa robila z 16 letnim dzieciakiem???
      www.112opole.pl podaje, ze "kochali sie w trawie"
      wszystko chore, szkoda tylko tak mlodego dziecka SP
      • Gość: Star Lwowicz Re: Śmierć na lotnisku IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 12:33
        to musieli miec pecha
        w tym wieku wystarczy minuta i po zawodach
        szkoda malolata, podobnie jak tego komarkowca ze schodni
        • Gość: Fiodor Re: Śmierć na lotnisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 13:35
          Kolesie jadący samochodem nie mieli prawa zobaczyć leżącej w wysokiej trawie
          parki.
          Moim zdaniem nie ma tu winnych. Jest tylko pech.

P.S. A tak na marginesie to jak ulał pasuje tu określenie "bezpieczny seks"
          i "stosunek przerywany"
    • Gość: ;(((((( Re: Śmierć na lotnisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 02:01
      to straszne co się tam stało. znając nasze chore prawo sprawca tego okrutnego
      wydarzenia nie poniesie takich konsekwencji jakich powinien ponieść.to takie
      straszne. aż serce boli jak widzę klepsydrę na której pisze że : ''zmarł
      przeżywszy 16 lat''! to okropne. ;(((
    • Gość: siołkowiczanki Re: Śmierć na lotnisku IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 14.07.05, 14:21
      No w sumie nikt się nie zdziwił. Ona juz zawsze była taka łatwa gdy sobie
      wypiła. Ale teraz to już przeszła samą siebie - w trawie z małolatem!! Kto teraz
      będzie ją chciał. Najlepsze że teraz jakoś "nic nie pamięta" - a co ma
      powiedzieć przed rodzicami ?!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka