Dodaj do ulubionych

cena paliwa 95

17.07.05, 21:43
we Wrocku 95 jest od 3,95 w AUCHAN do 4,09 w ORLENIE.
W pośrednich stacjach po ok 4,00 - 4,03.
Ja kupuję na Krakowskiej w małej stacji za Marketem PRAKTIKER
Naprawdę paliwo w CPN czy SHELL - nie może się z nim równać - widzę dużą
różnicę po ilości przejechanych kilometrów, spokojnej pracy silnika.
Radzę się przekonać, że w Opolu zdzierają z nas skórę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Hose nie tankowac w opolu IP: *.site / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 09:05
      zmówili sie chyba, ja tez przy okazji tankuję we wrocławiu, dużżżżzo taniej
      • Gość: m Re: nie tankowac w opolu IP: *.uni.opole.pl 18.07.05, 11:38
        Przejechałem wczoraj od Opola przez Kluczbork kawał drogi na Poznań. Wszędzie
        benzyna po 4,19-4,29, tylko w Okolicach Ostrowa Wlkp. na kilku stacjach po 4,03-
        4,06. Dlaczego?
        • smerfix Re: nie tankowac w opolu 21.07.05, 21:37
          Nie dość, że drogie to jeszcze fałszowane - mafia działa
          • dar54 Re: nie tankowac w opolu 15.08.05, 19:16
            Dzisiaj tj 15.08.2005 godz 15:00 - w AUCHAN - Bielany Wrocławskie - 95 - 4,04
            zaś 98 - 4,27
            • Gość: behemot Tankować na Poczcie Polskiej..... IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 16.08.05, 00:31
              w kochanym naszym Opolu.Córeczce najukochanszej zatankowałem w sobotę za 4,15
              pln,zrobiła 400 km i auto jeżdzi,silnik się trzyma i ma niezłą moc.
              A myślicie,że za 4,30 pln na Orlenie,Statoilu,Oktanie,Pendzie itd.lejecie czysty
              produkt destylacji ropy naftowej?Hahaha....wiara czyni cuda,nawet z silnikami.
              • Gość: dziadek Re: Tankować na Poczcie Polskiej..... IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 16.08.05, 09:09
                Przy jakiej ulicy jest ta stacja paliw?
                • miejscowy2 Re: Tankować w Gliwicach :) 16.08.05, 10:39
                  najtaniej jest w gliwicach i zabrzu.zdarza się po 3,98 i 4.02zł.śląsk był i
                  jest zawsze najtańszy!!! z tym wrocławiem nie ma się co podniecać bo kiedyś
                  tankowałem i do dzisiaj mój silnik odczuwa "zalety" taniej benzyny z
                  wielbionego na tym forum wrocka.ach studenciaki...
                  • Gość: pit-er Re: Tankować w Gliwicach :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 10:47
                    Ta jak do Gliwic muszę przejechać cłe województwo. A do Wrocka mam jakieś 30-40
                    minut. TO gdzie pojadę?
                    A wolę Worcław niż te zasrane opolskiie paliwo , nie różniące się niczym od
                    Wrocka.
                    Wczoraj w Grodkowie na stacji Pb95 - po 4,32!
                    Super.
                    Gdzie jest Urząd Ochrony Klienta i Konsumenta???
                • Gość: behemot Re: Tankować na Poczcie Polskiej..... IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 16.08.05, 11:04
                  Na końcu Budowlanych skręcasz w prawo,przed zakładem energetycznym bazą
                  transportową.Tam jest też Eban i chyba Mochnik.
                  • Gość: abc Re: Tankować na Poczcie Polskiej..... IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 16.08.05, 11:16
                    Niedziela, 14 sierpnia. Trasa Poznań - Opole przez Kluczbork. Najtaniej - w
                    Ostrowie, po 4,03 zł. Średnio w Wielkopolsce po 4,17. Szok po wjeździe na
                    Opolszczyznę - 4,30-4,35.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka