Dodaj do ulubionych

dyskoteki i kluby

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 00:59
a jakie miejsca w opolu i okolicach lubicie jesli chodzi o weekendowe
imprezy?? ja po krotkich doswiadczeniach (jestem tu w co 2-gi weekend od okolo
pol roku) obstawiam Drake'a, Skippensa, Aquarium i Discoplex A4( to juz poza
miastem, w sumie niedaleko)... jestem ciekawy waszych opinii, co i gdzie wam
sie podoba a co nie...?
Obserwuj wątek
    • Gość: Martika1987 Re: dyskoteki i kluby IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 30.07.05, 19:40
      Ja lubie Cine,Drake'a i Malibu,chociaz ludzie tam sa nie za ciekawi:P
      • Gość: alibaba Re: dyskoteki i kluby IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 30.07.05, 20:48
        nie zaciekawi bo pełno tam małolatów takich jak Ty
        • Gość: Martika1987 Re: dyskoteki i kluby IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 31.07.05, 10:41
          Wez sie kolego nie udzielaj jesli nawet nie wiesz ile mam lat i kim jestem.
          Zenujace.
          • pozi Re: dyskoteki i kluby 31.07.05, 12:20
            a na co data w nicku ta wskazuje? 18 latek
            jak nic i juz bywalczyni klubow
            • Gość: Martika1987 Re: dyskoteki i kluby IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 31.07.05, 16:40
              Musze cie zmartwic ale NIE jest to moja data urodzenia. Poza tym zawsze mi sie
              wydawalo ze po skonczeniu 18 lat dostaje sie juz dowod i wg prawa jest sie
              osoba dorosla,czyz nie?
              • pozi Re: dyskoteki i kluby 31.07.05, 21:18
                doroslym wg prawa czy mentalnie? malolat czy 18 czy 19 lat bedzie malolatem
                • Gość: Martika1987 Re: dyskoteki i kluby IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 31.07.05, 22:08
                  Boze czlowieku,ty chyba czujesz sie na 50 lat skoro tak piszesz! Znam bardzo
                  madrych 15-latkow i totalnie zdcienninialych 30 latkow. Wiek nie ma tu
                  znaczenia. Ale to chyba temat nie na ten watek...:P
                  • pozi Re: dyskoteki i kluby 31.07.05, 23:11
                    "wez sie kolego nie udzielaj"?
                    "czujesz sie na 50 lat"?
                    tak to juz chyba jest, ze wiek i mentalnosc mozna dosc precyzyjnie ocenic po
                    tym, co ktos ma do powiedzenia i w jakich miejscach, przepraszam - klubach,
                    bywa :)
                    • Gość: Martika1987 Re: dyskoteki i kluby IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 01.08.05, 11:19
                      Poddaje sie :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka