Gość: OPOLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 09:59 Dzierzenga przylozyl noge?????? Czy autor artykulu byl na meczu???? Przeciez to byl piekny wolej z polobrotu w okienko!!!! Gazeto - przerazasz mnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OKS FAN Re: Odra Opole - Chrobry 2:1 IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 25.08.05, 11:41 dokłądnie taką bramke, to w 1 lidze żadko sie widzi. to był piękny strzał z woleja, a nie przyłożenie nogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssszatan Re: Odra Opole - Chrobry 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:18 niestety szanowni koledzy sytuacja wyglada tak ze jeden redaktorzyna siedzi sobie na stadionie i przez telefon opisuje mecz drugiemu, ktory siedzi w redakcji. Innymi slowy redaktor tworzacy artukul na meczu bezposrednio sie nie znajduje. I stad kapitalny wolej dzierzengi w same widly zostaje okreslony mianem "dostawienia nogi". Ubolewam wielce nad profesjonalizmem naszych "dziennikarzy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gofin Re: Odra Opole - Chrobry 2:1 IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 25.08.05, 21:51 A pooglądajcie sobie zdjęcia(powiększcie), to dopiero znakomity fotograf robił! HAHAHA...Ta relacja foto wygląda jak mecz niepełnosprawnych w sanatorium. A obrazuje zupełną nicość, bo napewno nie mecz ligowy na stadionie w Opolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Odra Opole - Chrobry 2:1 IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 26.08.05, 08:12 Niech żyje i rozkwita Opole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Odra Opole - Chrobry 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 09:39 To prawda, co mówi sssszatan. Gó..arz Karbowiak siedzi i się chichra nie wiadomo z czego, oraz telefonicznie przekazują(obaj) relację do redakcji. To skandal! Jeśli chcemy mieć w Opolu w pełni profesjonalny klub w drugiej(oby) lidze to musimy z takimi rzeczami też robić porządek. Ale szczyt apogeum zakłamania opolskich kibiców, to podawanie frekwencji cyt. -"to Michał ile jest? 1.500? 1.700?". -"nie wiem, gdzieś może 1.800". To skandal, przecież tak to sobie każdy może powymyślać! Zupełny brak profesjonalizmu i pełne zakłamanie. Nie patrzcie też na statystki...zresztą na wszystko! Wstyd "GW" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sqnx Re: Odra Opole - Chrobry 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:47 To, co wyprawiaja mlodzi na szczescie redaktorzy z Gazety to jedno, ale to, czego dokonał Górniak to Liga Mistrzów. Glupoty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssszatan Re: Odra Opole - Chrobry 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 16:29 Ech, smutno mi sie robi czytając wypociny naszej wielce ambitnej prasy w rubryce sportowej. Zero fachowości, zero profesjonalizmu, "śmichy-chichy" nie wiadomo z czego i klecone naprędce artykuly, niby-to fachowe. Stawianie na mlodzież jest dobre, niesie za soba wiele korzyści i jest nieodzownym elementem każdej profesji - w końcu zmiana warta zawsze kiedyś następuje. Tylko zastanawia mnie dlaczego żaden doświadczony redaktor GW w Opolu nie jest w stanie utemperowac takich przymiotów jak wygórowane mniemanie o wlasnych umiejętnosciach czy zwykłe po prostu "lizodupstwo" (najmocniej przepraszam wszystkich, których wzgledy estetyczne okrutnie tym sformułowaniem uraziłem). Chyba że to wlaśnie gwardia starych gazetowych "wyjadaczy" stoi za pewnymi artykułami, ukazujacymi się ostatnio na łamach GW, a dla "niepoznaki" odpowiedzialność za tę "tworczość spada na młodych, początkujących redaktorów. Przykro mi, ale nie potrafię zrozumieć artykułu o konflikcie na linii Copjak- Żymańczyk w przeddzień trzecioligowej inauguracji, powtórki z rozrywki przed meczem 2 kolejki (o ile pamięć mnie nie zawodzi) i innych tekstów z pogranicza literatury fantastyczno-naukowej, pozornie na temat atmosfery na opolskich trybunach. Wnioski dla mnie są takie: albo ktoś nie chce by na trybuny przychodzili ludzie z całymi rodzinami, emocjonowali sie meczem, a w przerwie z usmiechem na ustach zajadali przepyszną kiełbasę z musztarda, albo niektórzy redaktorzy sami nie wiedzą co robią. Ale Panowie - odpowiedzialność za wlasne czyny to podstawa ludzkiej egzystencji! Zrozumcie wreszcie wasze blędy Drodzy Michale K. i Jacku K. i napiszcie w pełni profesjonalny artykuł o faktycznym stanie zachowań, kultury i bezpieczeństwa na trybunach (a własciwie trybunie) opolskiego stadionu. A gdy na każdym meczu na przepięknym opolskim obiekcie pojawiać sie będzie 4000 ludzi, w tym kobiety, dzieci i pies z kulawa noga to będziecie mogli z pelna odpowiedzialnością spojrzeć w lustro przy goleniu(ew. myciu zębów), uśmiechnać się i powiedziec "jam to uczynił". Pozdrawiam P.S. Za twórcze myślenie przy formowaniu wniosków na temat opolskiej prasy serdeczne podziękowania dla Michała Odpowiedz Link Zgłoś