Dodaj do ulubionych

Odra Opole - Chrobry 2:1

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 09:59
Dzierzenga przylozyl noge?????? Czy autor artykulu byl na meczu???? Przeciez
to byl piekny wolej z polobrotu w okienko!!!! Gazeto - przerazasz mnie...
Obserwuj wątek
    • Gość: OKS FAN Re: Odra Opole - Chrobry 2:1 IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 25.08.05, 11:41
      dokłądnie taką bramke, to w 1 lidze żadko sie widzi. to był piękny strzał z
      woleja, a nie przyłożenie nogi
      • Gość: ssszatan Re: Odra Opole - Chrobry 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:18
        niestety szanowni koledzy sytuacja wyglada tak ze jeden redaktorzyna siedzi
        sobie na stadionie i przez telefon opisuje mecz drugiemu, ktory siedzi w
        redakcji. Innymi slowy redaktor tworzacy artukul na meczu bezposrednio sie nie
        znajduje. I stad kapitalny wolej dzierzengi w same widly zostaje okreslony
        mianem "dostawienia nogi". Ubolewam wielce nad profesjonalizmem
        naszych "dziennikarzy"
        • Gość: gofin Re: Odra Opole - Chrobry 2:1 IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 25.08.05, 21:51
          A pooglądajcie sobie zdjęcia(powiększcie), to dopiero znakomity fotograf robił! HAHAHA...Ta relacja foto wygląda jak mecz niepełnosprawnych w sanatorium. A obrazuje zupełną nicość, bo napewno nie mecz ligowy na stadionie w Opolu.
    • Gość: Basia Re: Odra Opole - Chrobry 2:1 IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 26.08.05, 08:12
      Niech żyje i rozkwita Opole.
    • Gość: Michał Re: Odra Opole - Chrobry 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 09:39
      To prawda, co mówi sssszatan. Gó..arz Karbowiak siedzi i się chichra nie
      wiadomo z czego, oraz telefonicznie przekazują(obaj) relację do redakcji. To
      skandal! Jeśli chcemy mieć w Opolu w pełni profesjonalny klub w drugiej(oby)
      lidze to musimy z takimi rzeczami też robić porządek. Ale szczyt apogeum
      zakłamania opolskich kibiców, to podawanie frekwencji cyt. -"to Michał ile
      jest? 1.500? 1.700?". -"nie wiem, gdzieś może 1.800". To skandal, przecież tak
      to sobie każdy może powymyślać! Zupełny brak profesjonalizmu i pełne
      zakłamanie. Nie patrzcie też na statystki...zresztą na wszystko! Wstyd "GW"
    • Gość: Sqnx Re: Odra Opole - Chrobry 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:47
      To, co wyprawiaja mlodzi na szczescie redaktorzy z Gazety to jedno, ale to,
      czego dokonał Górniak to Liga Mistrzów. Glupoty!
      • Gość: ssszatan Re: Odra Opole - Chrobry 2:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 16:29
        Ech, smutno mi sie robi czytając wypociny naszej wielce ambitnej prasy w
        rubryce sportowej. Zero fachowości, zero profesjonalizmu, "śmichy-chichy" nie
        wiadomo z czego i klecone naprędce artykuly, niby-to fachowe. Stawianie na
        mlodzież jest dobre, niesie za soba wiele korzyści i jest nieodzownym elementem
        każdej profesji - w końcu zmiana warta zawsze kiedyś następuje. Tylko
        zastanawia mnie dlaczego żaden doświadczony redaktor GW w Opolu nie jest w
        stanie utemperowac takich przymiotów jak wygórowane mniemanie o wlasnych
        umiejętnosciach czy zwykłe po prostu "lizodupstwo" (najmocniej przepraszam
        wszystkich, których wzgledy estetyczne okrutnie tym sformułowaniem uraziłem).
        Chyba że to wlaśnie gwardia starych gazetowych "wyjadaczy" stoi za pewnymi
        artykułami, ukazujacymi się ostatnio na łamach GW, a dla "niepoznaki"
        odpowiedzialność za tę "tworczość spada na młodych, początkujących redaktorów.
        Przykro mi, ale nie potrafię zrozumieć artykułu o konflikcie na linii Copjak-
        Żymańczyk w przeddzień trzecioligowej inauguracji, powtórki z rozrywki przed
        meczem 2 kolejki (o ile pamięć mnie nie zawodzi) i innych tekstów z pogranicza
        literatury fantastyczno-naukowej, pozornie na temat atmosfery na opolskich
        trybunach. Wnioski dla mnie są takie: albo ktoś nie chce by na trybuny
        przychodzili ludzie z całymi rodzinami, emocjonowali sie meczem, a w przerwie z
        usmiechem na ustach zajadali przepyszną kiełbasę z musztarda, albo niektórzy
        redaktorzy sami nie wiedzą co robią. Ale Panowie - odpowiedzialność za wlasne
        czyny to podstawa ludzkiej egzystencji! Zrozumcie wreszcie wasze blędy Drodzy
        Michale K. i Jacku K. i napiszcie w pełni profesjonalny artykuł o faktycznym
        stanie zachowań, kultury i bezpieczeństwa na trybunach (a własciwie trybunie)
        opolskiego stadionu. A gdy na każdym meczu na przepięknym opolskim obiekcie
        pojawiać sie będzie 4000 ludzi, w tym kobiety, dzieci i pies z kulawa noga to
        będziecie mogli z pelna odpowiedzialnością spojrzeć w lustro przy goleniu(ew.
        myciu zębów), uśmiechnać się i powiedziec "jam to uczynił".

Pozdrawiam

P.S. Za twórcze myślenie przy formowaniu wniosków na temat opolskiej prasy
        serdeczne podziękowania dla Michała
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka