Dodaj do ulubionych

BANK ŻYWNOŚCI I POMOCY

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 16:05
Opolski Bank Żywności zaprasza wszystkich zainteresowanych do biura
Obywatelskiego Ruchu Obrony Bezrobotnych w Opolu ul. Damrota 4 lok.35 II p.
od poniedziałku do piątku w godz. 11 - 15.
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: BANK ŻYWNOŚCI I POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 22:42
      Ha ha ha Porowska szuka poparcia u bezrobotnych!
      • Gość: MEN Re: BANK ŻYWNOŚCI I POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 23:49
        Mylisz się - To Obywatelski Ruch Obrony Bezrobotnych podjął inicjatywę, którą
        utrudnia Ratusz z Kwiatkowskim na czele
    • Gość: MEN Re: BANK ŻYWNOŚCI I POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 00:08
      poszukujemy pomieszczeń na magazyn,
      • Gość: MEN Re: BANK ŻYWNOŚCI I POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 16:10
        Czy żaden dyrektor nie pomoże tym, których zwolnił?
    • Gość: sonar Re: BANK ŻYWNOŚCI I POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 15:07
      A kto szefuje temu bankowi?
      • Gość: Odp. Re: BANK ŻYWNOŚCI I POMOCY IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 15:20
        Eurointegratorka vel Równouprawnieniówka damsko-męska!
    • Gość: sonar Re: BANK ŻYWNOŚCI I POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 15:24
      Odp. myślałem że napiszesz kto - już się ucieszyłem jak zobaczyłem wątek. Jest
      mi to potrzebne więc jak wiesz to napisz w końcu nie jest to chyba jakaś
      tajemnica
      • Gość: radar Re: BANK ŻYWNOŚCI I POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 11:34
        a kim ty jestes i do czego ci to potrzebne? Myslałam że napiszesz!
    • Gość: OROB Re: BANK ŻYWNOŚCI I POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 21:06
      Bank by już wydawał Opolanom żywność, ale Ratusz blokuje sprawę lokalu
      • Gość: Ks Nie wierzę - Zembaczyński i PO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 08:55
        Zembaczyński taki pobozny, na pewno by pomógł. Ma tylko koło siebie oszustów i
        nierobów
        • Gość: MEN Re: Nie wierzę - Zembaczyński i PO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 21:25
          Nie wykluczone. Ale to jego wina , że dobrał sobie współpracowników. Wymieńmy -
          Kwiatkowski, Karbowiak, Kowalski, Koska, Konsencjusz itd
          • Gość: opo aStrzelczyki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 09:41
            NpStanisłąw strzelczyk radca prawny - oszust wywalony z Prokuratury za
            fałszowanie dokumentów. Teraz jest radcą prawnym w ratuszu
    • Gość: MAN Re: BANK ŻYWNOŚCI I POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 20:08
      Do tej pory nieśmiała chęc współpracy zgłosił Józef Piechota - przewodniczacy
      Woj Rady OPZZ
      • Gość: obyw A Zembaczyński? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 17:06
        Czy zgłosił chęć pomocy?
        • Gość: OROB Re: A Zembaczyński? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 16:37
          On pomógł? Za pośrednictwem pracowników utrudnia jak może. I to jest prezydent
          Opolan!
    • Gość: ROBI Moze Kościół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 19:09
      wam pomoże, jak nie można liczyć na samorządowców
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka