Dodaj do ulubionych

Wszyscy, co chcecie wybrać Partię Demokratyczną

09.09.05, 12:37
ale boicie się "zmarnować głos".

Wpisujcie się tutaj. Zobaczmy, że jest nas dużo i uwierzmy, że warto głosować
zgodnie ze swoim sumieniem, bo PD MA SZANSĘ przekroczyć próg! :))

Dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą, czy chcą głosować na PD, program:
www.demokraci.pl/index.php?do=standard&navi=0001,0003
Pozdrawiam,
aA
Rd
Obserwuj wątek
    • Gość: emil Re: Wszyscy, co chcecie wybrać Partię Demokratycz IP: *.visp.energis.pl 09.09.05, 13:00
      bez wielkiego zachwytu bedę głosował na PD bo na Opolszczyźnie inaczej się nie
      da.odpadają przefarbowane złodzieje i niekrępujący się popisowi
      karierowicze/Ciecierski - urodzony socjalista z żałosnymi kompetencjami,nawet
      nie członek Po, ale na senatora się wybiera. to samo z Panią Jazlowiecką no to
      co można o takiej "partii" powiedzieć? można tylko dodać, że w posły wybiera
      się też p. Kowalski, ktory próbował się zalapac i w ZChN i w AWS i w PK iw PiS
      no i teraz startuje jako liberał-urodzony socjalista.
      PiSmeni toż to przecież same karierowiczostwo, kto o tych ludkach cokolwiek
      słyszał?przebierqają nużkami do diet albo nieudaczniaki jak Tomaszek
      Reszta to kabaret i ciekawe jest tylko czy rozwalą nasz kraj tak by zdążyć i
      zrobić nowe wybory za rok razek z samorządowymi czy też diet bedą ich sklejać
      na dłużej? A potem to już tylko powrót do partii rozsądku, na tym co pozostanie
      po PD.
      • Gość: demokratka Re: Wszyscy, co chcecie wybrać Partię Demokratycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 15:02
        bardzo fajny pomysł,ja również będę głosowała na PD i wielu moich znajomych
        też.mam nadzieję,że będzie nas wystarczająco dużo aby wreszcie w Polsce było
        normalnie.Tylko PD gwarantuje racjonalność w polityce.Oby się udało:)
        • aard Trzeba się mobilizować 12.09.05, 13:26
          Wiem, że PD ma nieliczny, ale dość zdyscyplinowany elektorat. Mimo to, może uda
          się jeszcze tchnąć wiarę w tych kilkoro, co by chcieli, ale nie wiedzą, czy
          warto iść? :)

Nie znam niestety kandydatów opolskich (jestem z Łodzi), ale słyszałem, że
          sondażach dla Łodzi i Torunia wygrali kandydaci PD (Belka i Filar), a w
          Warszawie i Krakwoie (Mazowiecki, Hausner) zajęli drugie miejsca :))
          Myślę, że i w Opolu sa na liście PD ludzie warci wsparcia :))

Lista wygląda tak:
          Alojzy Drewniak
          Zbigniew Majka
          Krystyna Ciemniak
          Piotr ·Pancześnik
          Andrzej Kulpa
          Andrzej Cwaliński
          Stanisław Wójcik
          Andrzej Proszewski
          Maria Gruszczyńska
          Rafał Klimek
          Teresa Poleszuk-Spakowska
          Eliza Wyszomirska-Kurdej
          Irena Myczewska
          Tomasz Podwin
          Franciszek Dezor
          Jarosław Jaskółski
          Anatol Bukała
          Waldemar Małecki
          Piotr Pudelko
          Wojciech Gurgul
          Robert Tymczyszyn
          Robert Świerbiński
          Jarosław Stanisław Pilc
          • Gość: ix Trzeba się nam zwąchać - przy korycie bo IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 14:17
            inaczj znów nas zd-radzieckich "demokratów" - prawdziwi Polacy wyautują !
            Oby!

Wielu wśród nas Żydo-lewaków,
            jak Drewniak namaszczonych
            przez lustratorkę SB-cji samą Symonides.

Mamy gdzieś... głosujących na nas - naiwnych Polaków,
            gdy znów będziemy przy korycie,
            wciśniemy im to co spłukuje sedes.

• Gość: kix Re: Wszyscy, co chcecie wybrać Partię Demokratycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 09:56
      A kto tam w tej partii startuje ten kasznia czy jak?
    • Gość: ciekawy Koalicja PD - SLD w Opolu IP: *.uni.opole.pl / *.uni.opole.pl 12.09.05, 13:56
      A czy to prawda że Dariusz Smagała, który jest w PD został wybrany przez SLD na
      przewodniczcego Rady Miasta. Czy to oznacza, że panowie z PD są w koalicji z
      SLD? I jak w takim razie chcecie panowie wspólpracować z PO w przyszłym
      parlamencie?
    • Gość: ixi Wszyscy, co chcecie wyprać Partię Demokratyczną IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 14:51
      stosujcie zwykły proszek
      • Gość: ix Re: Wszyscy, co chcecie wyprać Partię Demokratycz IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:44
        stosujcie zwykły proszek,
        a jeszcze lepiej - l e w a t y w ę.
        • kumys Re: Wszyscy, co chcecie wyprać Partię Demokratycz 13.09.05, 11:01
          popieram, tylko zwykly proszek i lewatywa z piaskiem z III pietra,

pejsaci obrzezancy z UD, UW i teraz PD- to stara gwardia spod okraglego stolu.
          to ONI sa winni temu co mamy w Polsce, to Balcerowicz ciagle rzadzi pieniadzem
          tak, aby nas, Polakow dobic, aby nas pozbawic majatku, fabryk, przemyslu
          lepkiego, handlu i wszystkiego co tylko mozna jeszczze pomyslec.
          • aard o mój boże! 13.09.05, 11:26
            Pozdrów, Kumysie, Giertycha i przekaż mu,ze ma jeszcze wiele do nadrobienia, bo
            w porównaniu z Tobą to ultratolerancyjny liberał.
          • Gość: biba Re: Wszyscy, co chcecie wyprać Partię Demokratycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 09:06
            widzę,że total-negatywna kampania toczy się wszędzie nawet na naszym
            forum.człowieku opamietaj się,spiskowa teoria dziejów,którą głosisz to
            bzdura.poczytaj trochę może zmadrzejesz.pozdrawiam
    • Gość: ;-) Re: Wszyscy, co chcecie wybrać Partię Demokratycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 18:27
      Do pana Piroga!
      Jesli ma Pan ochote zasiasc w fotelu na Wiejskiej, to radze natychmiast zdjac
      te w OTV reklame Pana z popierajaca Go pania Simonides, gdyz jest to dla Pana
      noz w plecy, a przynajmniej niedzwiedzia przysluga. Osoba ta skompromitowala
      sie swa praca w parlamencie, jako najmniej ze wszystkich zainteresowana
      sprawami regionu.
      Odium takie od razu spada na Pana.

'Radze to przemyslec.

Pozdrawiam :-)
    • o.tisk Re: Wszyscy, co chcecie wybrać Partię Demokratycz 15.09.05, 15:37
      Wlasnie widzialem po raz kolejny spot reklamowy "demokratow" i naszla mnie
      takowa refleksja.
      Jesli chca (PD)- jako centrum - byc liczacym sie "jezyczkiem u wagi" to musza
      wykonac jedno, ale wazne posuniecie.
      Partii tej potrzeba takiego samego ruchu, jaki wykonal w SLD Olejniczak,
      tj "przewietrzenie" tego salonu premierow, ministrow i innych wybitnych
      autorytetow, ktore tak meznie prezyly piersi przez ostatnie 16 lat i odsuniecie
      ich na BARDZO boczny tor.
      Do "steropianow" doszly teraz "czerwone przebierance", co spowodowalo odejscie
      reszty potencjalnych wyborcow dalej na prawo w kierunku PO i PiS.
      PD bez zmiany oblicza, przejawiajcym sie glownie zmiana pokoleniowa na gorze,
      bedzie kolejnym, tym razem kanapowym, mutantem ROAD/UD/UW.
      Jesli pominalem cos po drodze to wybaczcie.

Moj glos wiec wedruje gdzie indziej.

Pzdr.

AHA
      PD nie ma zadnych szans na 5 %.
      • Gość: gość Re: Wszyscy, co chcecie wybrać Partię Demokratycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 15:46
        oczywiści,że ma szanse:-)
        • Gość: jaś Re: Wszyscy, co chcecie wybrać Partię Demokratycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 08:02
          mam nadzieję,że ma bo inaczej będzie z nami krucho.
          • Gość: bezrobotny Re: Wszyscy, co chcecie wybrać Partię Demokratycz IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.09.05, 22:24
            A ja glosuje na PURCiL (Przedsiebiorstwo Unikania Robot Ciezkich i Lekkich )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka