Dodaj do ulubionych

Postawmy pomnik Zdrojewskiemu

05.11.01, 12:18
...albo nazwijmy jakąś ulicę jego imieniem to dopiero będzie coś!!!!!!!!!!!!
przecież tak go wszyscy kochamy.
We Wrocławskim urzędzie miejskim nie biorą w łape- korupcja nie kwitnie, miasto
rozwija się znakomicie (hipermarkety) przemysł i kultura wprost kwitnie a
Zdrojewski ogłosi się wkrótce budowniczym Wrocławia ojcem wszyskich sukcesów no
i przedewszyskim na naiwności mieszkanców ma załatwione dożywotnie papu w
sejmie lub w Expo tak trzymać.
W związku z powyższym zgłaszam inicjatywe obywatelską, prosze o poparcie lub
wsparcie duchowe wykluczone.
Obserwuj wątek
    • Gość: mr_pope Re: Postawmy pomnik Zdrojewskiemu IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.11.01, 15:43
      Zapomniałeś dodać jeszcze o oszczędności p. Zdrojewskiego i znajomości źródeł
      pozyskiwania pieniędzy. Ten nie zapłacony VAT...to majstersztyk w swojej klasie.
      • Gość: Janek Re: Postawmy pomnik Zdrojewskiemu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.01, 16:45
        VAT plus odsetki położą budżet miasta na łopatki. Odsetki są karne, o czym
        wielu forumowiczów zapomina i dużo wyższe od odsetek od kredytów. Magistrat
        obradował "inkoguto" w Polanicy i nic chyba nie wymyślił mimo, że w
        "odosobnieniu" przebywał. Natomiast za pomnikiem optuję pod warunkiem, że z
        tafli szklanej będzie. Taki cieniutki.
        • ##wera## Re: Postawmy pomnik Zdrojewskiemu 05.11.01, 17:26
          Gość portalu: Janek napisał(a):

Natomiast za pomnikiem optuję pod warunkiem, że z
          > tafli szklanej będzie. Taki cieniutki.

Janku ! i co dalej z tą taflą ? do fontanny ją ? - ja jestem za !

ciekawe jakby to się komponowało z całością .. :)

• Gość: agg Re: Postawmy pomnik Zdrojewskiemu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.01, 18:04
            Służę budulcem. Codzienne dostawy śmierdzącego kału oddam za darmo
            • Gość: Lucas Re: Postawmy pomnik Zdrojewskiemu IP: *.cen.brad.ac.uk 05.11.01, 18:40
              Tak wiec na poczatek proponuje zmienic Swidnicka na Zdrojewskiego, potem
              Kazimierza Wielkiego na Wielkich Prezydentow Miasta. Nastepnie wyburzyc
              wszystko w promieniu 50 no powiedzmy 100 metrow( zeby Solpol sie zalapal )
              dookola skrzyzowania tych dwoch ulic ( w ten sposob uzyskamy bardzo dobra
              lokalizacje, ktorej nie ominie zaden turysta )no i wybudowac cos naprawde
              godnego. Mysle ze 200m wysokosci wystarczy. Niestety nie jestem artysta, wiec
              nie mam pomyslu na wyglad monumentu, ale czekam na propozycje.
              • Gość: Janek Re: Postawmy pomnik Zdrojewskiemu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.01, 18:46
                Proponowałem taflę szklaną. Cieniutką. Teraz po śmierci 5 letniego dziecka - z
                powodu braku respiratora we Wrocławiu /fakty TVP3, pisałem o tym w wątku
                fontanna raz jeszcze/ - proponuję pomnik w kształcie kija od palanta. Dobrze
                się kojarzy.
    • Gość: duzy ja proponuję ... IP: *.dtvk.tpnet.pl 06.11.01, 14:57
      ... pomnik z kapsli. Moge wszystkie od tej pory przeznaczyć na ten cel. No i
      koniecznie pomnik w jakims dobrym punkcie miasta. Proponuję na skrzyżowaniu
      Świerczewskiego, o pardon, Piłsudskiego z (jeszcze) Świdnicką (postawi sie taka
      wysepke a na niej cokół.
    • Gość: Drakkar Re: Postawmy pomnik Zdrojewskiemu IP: 53.48.71.* 06.11.01, 15:50
      Ja proponuje przemianowac Odre na Bogdankę
    • Gość: Janek Re: Postawmy pomnik Zdrojewskiemu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.01.02, 20:41
      To stawiamy czy nie?
      • lech.niedzielski Re: Postawmy pomnik Zdrojewskiemu 20.01.02, 20:48
        A kto to jest Rafał Guzowski ????
        • Gość: Gadzio Re: Postawmy pomnik Zdrojewskiemu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 05:22
          Proponuję zgłosić Zdrojewskiego do ekonomicznego Nobla! A dzięki wspaniałyn
          wąsom mógłby trafić na konkurs Mister Strupiny. Czuwaj!
          • Gość: Ciekawy Re: Postawmy pomnik Zdrojewskiemu IP: *.dialup.medianet.pl 21.01.02, 11:10
            No właśnie. Co bliższego wiadomo o Rafale Guzowskim ?
            • Gość: &&& Re: Postawmy pomnik Zdrojewskiemu IP: 157.25.130.* 21.01.02, 12:37
              Gość portalu: Ciekawy napisał(a):

> No właśnie. Co bliższego wiadomo o Rafale Guzowskim ?

To dyrektor Wydzialu Techniczno-Inwestycyjnego w Urzedzie Miasta !
              "Daleko" zajdzie ten przydupas Zdroja i Huskosia !!!!

• Gość: Freeman Re: Postawmy pomnik Zdrojewskiemu IP: *.chello.pl 21.01.02, 22:35
                Gość portalu: &&& napisał(a):

> Gość portalu: Ciekawy napisał(a):
                >
                > > No właśnie. Co bliższego wiadomo o Rafale Guzowskim ?
                >
                > To dyrektor Wydzialu Techniczno-Inwestycyjnego w Urzedzie Miasta !
                > "Daleko" zajdzie ten przydupas Zdroja i Huskosia !!!!
                >

Hłe hłe hłe !!! No to jesteśmy w domu ! Kółko się zamyka.
                • Gość: Zsypek Re: Postawmy pomnik Zdrojewskiemu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.02, 22:57
                  Ja sie tez zglaszam z zapasem kapsli na pomnik. Dajcie znac, gdzie przyniesc.
          • Gość: Birbant Re: Postawmy pomnik Zdrojewskiemu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 01:12
            Gość portalu: Gadzio napisał(a):

> Proponuję zgłosić Zdrojewskiego do ekonomicznego Nobla! A dzięki wspaniałyn
            > wąsom mógłby trafić na konkurs Mister Strupiny. Czuwaj!

Wąsy to motyw przewodni naszych prezydentów. Stasio jest po prostu przeuroczy-
            wygląda jak srednio rozgarnięty posterunkowy.
            • Gość: Elwira N Re: Postawmy pomnik Zdrojewskiemu IP: *.wla.pl 24.01.02, 11:31
              No, jak Rafałek G. z UM łapki w tym maczał - to będzie to afera na 100
              fajerek !!!!!!!!

A co z Edziem Rewerskim ????????????????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka