Dodaj do ulubionych

TOMASZ JACENTY kandydatem SdPL

14.09.05, 07:27
Głosujcie na Tomasza Jacentego!!! To młodość i mądrość w jednym wcieleniu. Ja
oddam swój głos na niego!!! Oddaj i TY!!! Jest the best - jak MEZO, Kasznia i
Borowski:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Otello Re: TOMASZ JACENTY kandydatem SdPL IP: 83.238.128.* 15.09.05, 07:44
      Byłby najmłodszym kandydatem - chyba. Lepszy on niz Kasznia. Bo Jacenty jest z
      Opola. Pomóżmy ziomalowi!
      • Gość: bystry Re: TOMASZ JACENTY kandydatem SdPL IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.05, 18:39
        Kleska nalezy sie SDPL. Borowski przespal pol roku, zapowiadal program, w koncu
        go nie stworzyl. Opole bylo przykladem jak zdrowe sily, ktore opuscily SLD
        zostaly olane przez Warszawe, jak zwyciezyla rutyna i sila ciagu "do kasy"
        poslow SDPL, czego przykladem jest spadochroniarz z Warszawy o duzych oczach.
        Kandydatami zostali poslowie SPPL. Mam propozycje, zaraz po wyborach, jak juz
        Kasznia zapomni gdzie lezy Opole i co tu sie gra, spotkajmy sie i zalozmy nowa
        partie, ktora po pierwsze odetnie sie od starych komuchow i aparatczykow z PZPR
        i postawi na idealistow i ludzi o czystych rekach, ktorzy kochaja ten region.
        Stworzmy silna druzyne, ktora wystartuje do Sejmiku, by zaczac budowanie nowej
        nieskorumpowanej lewicy bez nazwy lewica. Absurdalny wydaje sie system, ktory
        daje szanse startu do Sejmu tym, ktorzy nie powachali nawet ciezkiego znoju
        orki na ugorze w samorzadach. Samorzady to szkola spolecznikowskiej i
        obywatelskiej postawy. Zacznijmy jeszcze raz !

• Gość: Autentyk Jacenty Re: TOMASZ JACENTY kandydatem SdPL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 01:23
        Ta autoreklama wcześniej to nie jest mój osobisty tekst. Od niedawna jestem
        szefem SdPL. Tak zwany spadochroniarz to na prośbę całego Zarządu. Wiadomo
        wszystkim że moja partia jest raczej nie bogata. Nikogo z nas nie stać na
        efektowną kampanię za conajmniej 50 tyś. złotych. To takie minimum. A moja
        lista to nie ludzie z łapanki tylko nowi ludzie, nowej lewicy. Jak mam ich
        inaczej pokazać, jak nie w ten sposób. Wiadomo wszystkim że ludzie poza
        pierwszymi miejscami na listach, to tzw: ubijacze, to żadna nowość wyborcza.
        Powiem tak chcę pokazać obraz nowej lewicy, nowych ludzi w wyborach
        samorządowych. Daję czas kolegom z prawicy, mają rok zabawy w uzdrawianie
        państwa. Potem ich rozliczymy i wrócimy na forum do rozmowy. Napewno będzie
        kolorowo i ciekawie. Pozdrawiam wszyskich zwolenników nowej lewicy.
        Z poważaniem.
        Przewodniczący SdPL Tomasz Jacenty.
    • Gość: placenty Re: TOMASZ JACENTY kandydatem SdPL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 13:38
      Mogą wejść mają dobrą kampanię.
      • Gość: Placebo Kasznia to SKOCZEK z Łukowa - nie wejdą. IP: 83.238.128.* 19.09.05, 09:04
        A ten gość Jacenty to kto to taki? Nigdzie nie ma z nim plakatów? Zna ktoś go?
    • Gość: Autentyk Jacenty Re: TOMASZ JACENTY kandydatem SdPL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 01:38
      To jest kolejna niesmaczna prowokacja że niby Przewodniczący SdPL sam
      rozpoczyna temat na forum. W dodatku o swojej osobie. Totalna prowokacja,
      niestety nie dojdę kto za tym stoi. Ale to nie ważne. Kto mnie zna ten nie
      będzie miał problemu. Nie będę się tu popisywał i wchodził wszystkim w tyłki.
      Szczerze kto ma pytanie do mnie osobiście walcie. Odpowiem na forum a jak
      trzeba osobiście.
      Tomek Jacenty.
    • Gość: kizio Re: TOMASZ JACENTY kandydatem SdPL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:10
      ale do czego?
    • Gość: . Re: TOMASZ JACENTY kandydatem SdPL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:09
      .
      • Gość: Ob_serwator Re: TOMASZ JACENTY kandydatem SdPL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 11:08
        Panie Tomaszu. ładnie to tak nazwyać kolegów z listy "ubijaczami"? To ma byc
        demokracja czy centralizm demokratyczny. Chyba Pan pamięta co to takiego. A u
        nas juz nie ma ludzi, by kogoś dac na pierwsze miejsce, tylko trzeba ściagać
        niewiadomo kogo z Łukowa i zatykać liste "ubijaczami". Gratuluje pomysłu na
        marketing własnej partii... Juz wiem czemu nastapił u Was rozłam...
        • Gość: Autentyk Jacenty Re: TOMASZ JACENTY kandydatem SdPL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 12:42
          Kolego Ob serwatorze, napisałem szczerze jak to się niestety odbywa. Takie
          nazewnictwo używane jest we wszystkich ugrupowaniach politycznych. Nikogo ze
          swoich nie obrażałem. Na listach wiadomo liczą się liderzy i na nich pracuje
          lista. A jeśli chodzi o Kasznię to nie jest byle kim, i rzeczywiście może
          więcej zrobić dla mojego województwa niż cała ekipa posłów tutejszych. Jedyną
          rzeczą jaką mu można zarzucić to że pochodzi z poza naszego województwa. Mamy
          jedno "krzywe" doświadczenie jeśli chodzi o Jakubowską, lecz nie oznacza to że
          jest to pomysł trafiony. I odsyłam do lektury 300 pozostałych kandydatów innych
          komitetów wyborczych. Mamy tam dużo skoczków itp.
          • Gość: Romek KASZNIA to ZŁO dla opolszczyzny!!! IP: 83.238.128.* 21.09.05, 14:07
            Co innego kol. Tomek Jacenty Ściemniacz. To swojak, nie zaszkodzi, bo nic nie
            umie i jeszcze nic nie zrobił. Mój głos jest twój Tomeczku. Ty nikomu nie
            zaszkodzisz przynajmniej, bo nic nie umiesz.
            • Gość: Autentyk Jacenty Re: KASZNIA to ZŁO dla opolszczyzny!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 21:49
              Kolega Romek za to się narobił i dużo umie. Wystukał trzy zdania na klawiaturce
              i w ten lakoniczny sposób chce mnie wyedukować. Oj marniutko Romeczku. A co do
              Ob Serwatora to poseł Kasznia był dostępny kilkakrotnie w Opolu. Widać było
              stoliki wyborcze na Krakowskiej. Od miesiąca jeździ też po całym województwie.
              Jak naprawdę ktoś chciał go spotkać i porozmawiać o programie to go spotkał.
              Ale jak tylko pisze na forum to raczej się nie spotkają.
    • Gość: Pawel Re: TOMASZ JACENTY kandydatem SdPL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 16:04
      Wal sie na ry...... I tak nie wejdziecie!
      • Gość: Ob_serwator Re: TOMASZ JACENTY kandydatem SdPL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 18:07
        To prawda, że na listach jest wielu "skoczków", ale nie na pierwszym miejscu.
        Czy pan Kasznia chociaż raz spotkał sie z wyborcami? Chętnie bym poszedł
        posłuchać...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka