Dodaj do ulubionych

NTO NIE UMIEC Z HONOREM PRZEGRAĆ

IP: *.atol.com.pl 21.09.05, 16:37
Kowalski ani mi brat ani swat ale wkurza mnie ze NTO stawia sie ponad prawem,
olewa wyroki polskiego sądu, lekcewazy wymiar sprawiedliwosci, ma czytelnikow
za głupków.NTO nie umie przyznac sie do błedu i nie umie przegrac z
honorem.Za sprawe polityczna z Kowalskim straci mnostwo czytelnikow.Ja juz
NTO nie kupię.
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: NTO NIE UMIEC Z HONOREM PRZEGRAĆ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 17:00
      NTO przeciąga, po wyborach Kowalskiego przeprosi teraz się z tym nie śpieszy bo
      po co? jeszcze go trochę zbesztają . Wstydżcie sie panowie z NTO.
      • Gość: czytelnik GW Re: NTO NIE UMIEC Z HONOREM PRZEGRAĆ IP: *.atol.com.pl 21.09.05, 17:07
        ja licze na to ze GW najporzadniejsza z gazet zareaguje na łamanie prawa przez
        NTO
    • Gość: 4.5% Re: NTO NIE UMIEC Z HONOREM PRZEGRAĆ IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.05, 17:23
      Kowalski powinien podziękować NTO za supre reklamę przedwyborczą, w dodatku
      darmową. NTO gdyby rzeczywiście chciała zrobić krzywdę Kowalskiemu, to
      ogłosiłaby swoje sensacje w tym tygodniu, lub w piątek, sobotę ubiegłego, nie
      dając czasu na reakcję i sprawę sadową. Dodatkowym argumentem jest, że np. o
      sprawie "człowieka roku 2004 NTO" w NTO jakoś zapomnieli.
      • Gość: Mx Re: NTO NIE UMIEC Z HONOREM PRZEGRAĆ IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 21.09.05, 18:34
        Czy Niczym Nigdy Nieskalany Pan Janusz radny Kowalski zapłacił nareszcie za
        banery nwa Krakowskiej ?
    • Gość: wat Re: NTO NIE UMIEC Z HONOREM PRZEGRAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 19:40
      Brawo Janusz!!! Nareszcie ktoś pokazał zadufanym i aroganckim dziennikarzynom z
      NTO, że nie stoją ponad prawem.
      Już sam sposób zachowania naczelnego przed kamerą TV Opole, pokazuje co to za
      człowiek.
      • Gość: Bzyk Re: NTO NIE UMIEC Z HONOREM PRZEGRAĆ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 19:44
        Nie kocham NTO, bo to brukowiec, ale Kowalski też nie żadna gwiazda. Brak mu mertytorycznych argumentów, tylko wszystkich atakuje. Mam nadzieję, że sprawa banerów i procesów z gazetą utrze mu trochę nosa. Panie Kowalski - przy braku doświadczenia - potrzeba więcej pokory. Ni i kolego ucz się!!!!!!!
      • Gość: Bzyk Re: NTO NIE UMIEC Z HONOREM PRZEGRAĆ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 19:45
        Nie kocham NTO, bo to brukowiec, ale Kowalski też nie żadna gwiazda. Brak mu mertytorycznych argumentów, tylko wszystkich atakuje. Mam nadzieję, że sprawa banerów i procesów z gazetą utrze mu trochę nosa. Panie Kowalski - przy braku doświadczenia - potrzeba więcej pokory. No i kolego ucz się!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka