herezja 05.07.07, 13:52 Siedzę sobie w pracy, głodna jestem wściekle, obok mnie pachną świeże bułeczki, ale nie zejdę do jadalni, bo tam nie ma radia, a urodzinowy koncert Kultu jeszcze sie nie skończył Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
condziu Re: Kultowe zboczenie 05.07.07, 13:55 100 Lat dla KULTu ! U mnie całe biuro projektowe słucha ! Głośniki na maksa Odpowiedz Link
herezja Re: Kultowe zboczenie 05.07.07, 14:00 Krew Boga! ja nie mogę niestety zrobić za głośno, ale nie dałam nikomu zmienić stacji Odpowiedz Link
condziu Re: Kultowe zboczenie 05.07.07, 14:09 tak czekałem na "Czarne Słońce" Kończy się tydzień, nie ma nadziei Że następny coś jeszcze zmieni Złość jest niedobra gdy z tobą stoję Gdy ciebię widzę, gdy ciebie czuję Kończy się rok i słuchaj słowa By zacząć to wszystko od nowa Obejrzyj to sobie, sam sobie odpowiedz Sam sobie odpowiedz... I czy tego chcesz, czy o to chodzi Bym w złości tu przychodził Porównaj to z resztą, wybierz wartość największą Ja chciałbym zobaczyć to wszystko raz jeszcze Raz jeszcze to wszystko zobaczyć ja chciałbym Porównaj to z resztą, wybierz drogę najlepszą Jak to jest, gdy wchodzisz w moją głowę Co tutaj jest typowe, z tobą jest od nowa Porównaj to z nami, czarnych słońc milionami Czy warto jest, czy warte to wszystko By czynić upadek Porównaj to z resztą, wybierz drogę najlepszą A w mojej głowie słońc milionami Karuzela nocą lśni Na niej jesteśmy sami Ja i ty... Odpowiedz Link
herezja Re: Kultowe zboczenie 05.07.07, 14:30 heh, nie da rady zagrać wszystkiego podpisano, nareszcie najedzona Herezja Odpowiedz Link
emzecik Re: Kultowe zboczenie 05.07.07, 18:36 a wiecie że chłopaki juz nieco przygłusi są? mimo to i tak dają... Odpowiedz Link
condziu Re: Kultowe zboczenie 05.07.07, 19:20 Beethoven pomimo głuchoty nie źle dawał ! Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: Kultowe zboczenie 05.07.07, 22:04 Super! Ja też przy głośniku cały dzień. W pracy też słuchamy (Dom Kultury, a tam jak wiadomo, ludzie wrażliwi na dobrą muzykę). 100 lat dla Kazia i reszty chłopaków! Odpowiedz Link
dusk76 Re: Kultowe zboczenie 05.07.07, 22:35 nie jestem super fanem ale dzisiaj słuchałem przez 3 godziny z dwóch zródeł... w internecie było minutę opóźnione można było dwa razy usłyszeć...)) Odpowiedz Link