Gość: wiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 12:19 Proszę kobiety o informację na tamet tego leku. Jak się czujecie? Właśnie zaczynam brać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaśmin Re: YASMIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 13:17 a paszła ty won, znowu latasz po forach bo ci zapłacili za to i reklamujesz badziewie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 257841 Re: YASMIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 15:40 a ja jestem zainteresowana. Wiem że to nowy lek. Mój gin zaproponowała mi właśnie yasmin i chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna34 Re: YASMIN IP: *.radiuz / 213.199.253.* 20.10.05, 10:40 witam !od dwóch dni też biorę yasmin. Opsy w ulotce są bardzo optymityczne więc mam nadzieję że bedzie ok!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: YASMIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 11:46 chcialabym wiedziec czy koniecznie musze przyjac pierwsza tabletke pierwszego dnia okresu czy tez moze moglabym innego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aggi Re: YASMIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 19:47 hmm, mi tez gin polecił yasmin, choc to drogi lek i zarejestrowany w polce dopiero w maju. Moze rzeczywiscie lekarzom fundują wycieczki za przepisywanie niektórych tabletek? na necie czytam same superlatywy i nawet troche mnie to martwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qra Re: YASMIN IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 27.10.05, 20:00 A żryjcie aż do upojenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felczer Re: YASMIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 21:59 Yasmin to imię żony Mrukota z NTO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyci Re: YASMIN IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 08.12.05, 14:58 A wie ktos moze gdzie najtaniej mozna je kupic w Opolu?? Bo kupilam wczoraj w aptece eskulap i zaplacilam 39.90. A wiem, ze mozna je kupic duzo taniej, tylko niestety nie wiem gdzie w Opolu. Z gory dzieki za pomoc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: YASMIN IP: *.backiel.com.pl / *.backiel.com.pl 04.11.05, 16:03 Wcale nie jest tak wesoło jak piszą. Jak zaczynałam brać też myslałam że bedzie cacy...Ale tak nie jest...Teraz biore 3 miesiac i wiecznie mam plamienia,w ogóle nie mam ochoty na sex,jedyny plus jaki zauwazylam to to,że mniej przetłuszczaja mi sie włosy...To na tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: YASMIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 17:16 Dziewczyny opamiętajcie się. Jak się o tym dowie Romek Giertych to wam założy teczki a i może naśle ABW teraz mamy IV RP radzę uważać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gsjashd Re: YASMIN IP: *.it-net.pl 04.11.05, 19:38 Używam od 3 mcy, pierwszy był najgorszy ale teraz jest spoko - przestałam mieć dolegliwości związane z miesiączką i poprawiła mi się cera. Reszta pozostała bez zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasienka Re: YASMIN IP: *.gorzow.mm.pl 07.11.05, 15:43 ja biore je juz ponad tydzien i czuje sie fatalnie..ciagle mnie brzuch boli jest mi niedobrze itp. mam nadzieje ze sie poprawi z harmonetem bylo podobnie przy pierwszym opakowaniu ale nie az tak...mam nadzieje ze pozniej bedzie lepeij :) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: YASMIN 07.11.05, 15:46 żona mi kazała to biorę. na razie mam lekki obrzęk piersi. za tydzień dam znać co dalej Odpowiedz Link Zgłoś