Gość: Kubek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 23:36 Ciekawe o jeszcze jakich pierdołach przeczytamy wkrótce - moze lada moment zabraknie gdzieś w Pakistanie papieru w kiblu a oczywiście sprzątaczka będzie z opolszczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: komarek Re: Ptak przewrócił domino IP: 217.197.76.* 15.11.05, 23:49 Ja znam tą sprzątaczkę! To ta, co była przez pół roku na bezrobotnym i co środę przechodzi przez przejście dla pieszych koło Biedronki.... I to ta co tak zabawnie oddycha na imprezach ze Sławkiem. Niezwykle intrygująca osoba! (jak dla mediów) A tak a propos, ona to ciągle zapomina zostawiać papier w toaletach, u niej to normalne - nie przejmuj się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małpa z zoo Re: Ptak przewrócił domino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 00:23 A jaka stawka obowiązuje teraz w gazetce za news-a ? Mam 2 spore chwasty rosnące obok wybiegu - chciałabym aby o tym napisali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psik Re: Ptak przewrócił domino IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 09:14 podobnie pomyślałem - powoli pierdoły zaczynają tu wypisywać.... Odpowiedz Link Zgłoś
mishieck Re: Ptak przewrócił domino 16.11.05, 11:44 Gdzies czytałem, że tego ptaszka (wróbla notabene) zastrzelili... A że w Holandii gatunek ten jest pod ochroną, więc firmę czekają kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Ptak przewrócił domino IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 17.11.05, 19:06 Wogole nie macie pojecia o czym piszecie.Od lat ogladam ten spektakl.Uwazam ze jest to lepsze od ogladania glupich filmow mowiacych o przemocy i upijaniu sie tanim alkoholem.A pisanie o wybrykach dewiatow tez nie jes najmadrzejsze. Odpowiedz Link Zgłoś