Dodaj do ulubionych

Do Behemota

IP: *.chello.pl 05.12.05, 13:37
Te, Behemot, lubię Cię
Obserwuj wątek
    • Gość: Jurek Re: Do Behemota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 16:07
      Ja też Cie lubię
      • Gość: Jurek Re: Do Behemota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 16:10
        Wyszło że odważną lubie a ja lubie Behemota.
        • Gość: Golden Re: Do Behemota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 16:14
          Behemot - jestes gość! :-)
        • Gość: Golden Re: Do Behemota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 16:15
          Behemot - jestes gość :-)
        • Gość: odważna Re: Do Jurka tym razem IP: *.chello.pl 05.12.05, 16:30
          Mnie też możesz lubić, bo jestem fajna.
    • Gość: Czesio Re: Do Behemota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 16:20
      A On mnie lubi a ja Jego
      • Gość: Behemłot Re: Do Behemota IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 05.12.05, 16:50
        dzieki
        • Gość: Wildstein Re: Do Behemota IP: 62.233.176.* 05.12.05, 17:22
          Golden, a mnie juz nie lubisz?????:)
          • Gość: Golden Re: Do Behemota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 17:38
            Behemocie. Ujawnij sie! Przedstaw sie z imienia i nazwiska. Lud chce wiedziec
            kim jestes.

P.S.
            Wildsteinie, jasne ze cie lubie!
            • Gość: Behemłot Re: Do Bronka IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 05.12.05, 17:44
              Kocham Cie
            • Gość: nn Re: Do Behemota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 17:45
              Podejrzewam, że Behemot jest dziennikarzem, chyba nawet wiem którym. Gość jest
              błyskotliwy i wyjątkowo inteligentny, co najmniej w średnim wieku.
              • Gość: Golden Re: Do nn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 17:47
                Ale kto to moze byc do cholery?
                Dziennikarzem?!?!? Z jakiej gazety!?
                • Gość: benitorro Re: Do nn IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 18:31
                  z nto-tam często produkują jego wypociny.Albo może sam je wrzuca na łamy.Zawsze
                  jest bohaterem pozytywnym.
                  • Gość: monika Re: Do nn IP: *.atol.com.pl 05.12.05, 20:03
                    Czy to ważne, jaki zawód wykonuje behemot?
                    Istotne jest to, ze inicjuje ważne lub zabawne wątki i dzięki niemu (oraz
                    o.tiskowi, mx, k100) to forum jeszcze żyje.
                    Serdeczności behemot i szacuneczek.
                    • Gość: nn Re: Do nn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 20:20
                      Moniko zgadzam się z Tobą. Nie miałem złych intencji.
                      • Gość: Odważna Re: Do nn IP: *.chello.pl 05.12.05, 22:18
                        Czyli,że niby inni też lubią Behemota???
                        • Gość: behemot Serdeczne dzięki IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 06.12.05, 00:23
                          Dzięki Wam Siostry i Bracia surferzy po wirtualu.Nawet nie macie pojecia jaki
                          zrobiliscie mi prezent na św.Mikołaja.Słowa uznania i sympatii dla wirtualnego
                          faceta sa bardzo wazne dla tego realnego który za nim stoi.Miłe to i sympatyczne
                          gdy twój sposób myślenia podzielaja inni i tak naprawdę kazdemu z nas na tym
                          zależy.Pozdrawiam wszystkich,dziękuję bardzo i postaram sie utrzymać formę.
                          • Gość: Fanka Behemocie nasz najdrozszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 01:18
                            Na Boga... opowiedz nam cos o sobie. Czym sie zajmujesz, co robisz w zyciu, jak
                            wygladasz, co jadasz, gdzie chadzasz... Masz naprawde spore grono sympatykow.
                            Wchodzimy na fora wszelakie jeno dla Ciebie, bo to twoja tworczosc przeradosna
                            dodaje im blasku. Bez niej byloby tu nudno i szaro. Ch..owo znacz. Ludzie
                            podejrzewaja ze Ty to Podsiadło, Górniak.... pioro masz bowiem znamienite a i
                            pomysły niezgorsze. Ujawnij sie, prosimy!
                            Fani
                            • Gość: monika Re: Behemocie nasz najdrozszy IP: *.atol.com.pl 06.12.05, 07:32
                              ciekawość - pierwszy stopień do piekła!
                              • Gość: Odważna Re: Behemocie nasz najdrozszy IP: *.chello.pl 06.12.05, 09:27
                                Behemocie- nie daj się sprowokować. Zostań dalej tylko (aż!!!)Behemotem.
                                • Gość: zbigniew gorniak Re: Behemocie nasz najdrozszy IP: 62.233.176.* 06.12.05, 12:06
                                  Z mieszanina zazdrosci, podziwu i zalu oswiadczam, ze beheomot to nie ja. Za cienki jestem, zeby tak
                                  dokazywac. Tez jestem fanem, tego faceta (facetki?). Behemocie, uklony!!!!
                                  • Gość: aldjacycnkfogrommm Re: Behemocie nasz najdrozszy IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 12:53
                                    Facetko lub jeszcze - facecie !
                                    Co my twoi pobratymcy z mniejszości byśmy zrobili bez ciebie.
                                    O Słońce PL-Południa i nadziejo opolska ty nasza. Nie zachodź, świeć nam bez
                                    przerw.
                                    A oddamy się myślą tobie i należną ci od naszej nacji - nawiązką.
                                    Mądrości Semicka nad inne jedyna - kim jesteś?
                                    O okrutny, nieczuły Cez..., sorry - behemłocie !
                                    Nie dręcz nas niepewnością tą swoją już więcej.
                                    Nasz Wybawco - zlituj się !!!
                                    Ujawnij nam, wreszcie
                                    Ktoś zacz...?

z należnym szacunkiem !

• Gość: MARIANEK Re: Behemocie nasz najdrozszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 14:05
                                      Behemocie, masz swoja strone internetową? A moze gazete w naszym smutnym
                                      miasteczku otworzysz? Na 100 się sprzeda! Skoro masz fanow wsrod tak
                                      znamienitych piór jak red. gorniak to moze warto sprobowac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka