Gość: odważna IP: *.chello.pl 05.12.05, 13:37 Te, Behemot, lubię Cię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jurek Re: Do Behemota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 16:07 Ja też Cie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Do Behemota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 16:10 Wyszło że odważną lubie a ja lubie Behemota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golden Re: Do Behemota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 16:14 Behemot - jestes gość! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golden Re: Do Behemota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 16:15 Behemot - jestes gość :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odważna Re: Do Jurka tym razem IP: *.chello.pl 05.12.05, 16:30 Mnie też możesz lubić, bo jestem fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesio Re: Do Behemota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 16:20 A On mnie lubi a ja Jego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemłot Re: Do Behemota IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 05.12.05, 16:50 dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wildstein Re: Do Behemota IP: 62.233.176.* 05.12.05, 17:22 Golden, a mnie juz nie lubisz?????:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golden Re: Do Behemota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 17:38 Behemocie. Ujawnij sie! Przedstaw sie z imienia i nazwiska. Lud chce wiedziec kim jestes. P.S. Wildsteinie, jasne ze cie lubie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemłot Re: Do Bronka IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 05.12.05, 17:44 Kocham Cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Do Behemota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 17:45 Podejrzewam, że Behemot jest dziennikarzem, chyba nawet wiem którym. Gość jest błyskotliwy i wyjątkowo inteligentny, co najmniej w średnim wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Golden Re: Do nn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 17:47 Ale kto to moze byc do cholery? Dziennikarzem?!?!? Z jakiej gazety!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benitorro Re: Do nn IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 18:31 z nto-tam często produkują jego wypociny.Albo może sam je wrzuca na łamy.Zawsze jest bohaterem pozytywnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Do nn IP: *.atol.com.pl 05.12.05, 20:03 Czy to ważne, jaki zawód wykonuje behemot? Istotne jest to, ze inicjuje ważne lub zabawne wątki i dzięki niemu (oraz o.tiskowi, mx, k100) to forum jeszcze żyje. Serdeczności behemot i szacuneczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Do nn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 20:20 Moniko zgadzam się z Tobą. Nie miałem złych intencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odważna Re: Do nn IP: *.chello.pl 05.12.05, 22:18 Czyli,że niby inni też lubią Behemota??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Serdeczne dzięki IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 06.12.05, 00:23 Dzięki Wam Siostry i Bracia surferzy po wirtualu.Nawet nie macie pojecia jaki zrobiliscie mi prezent na św.Mikołaja.Słowa uznania i sympatii dla wirtualnego faceta sa bardzo wazne dla tego realnego który za nim stoi.Miłe to i sympatyczne gdy twój sposób myślenia podzielaja inni i tak naprawdę kazdemu z nas na tym zależy.Pozdrawiam wszystkich,dziękuję bardzo i postaram sie utrzymać formę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Behemocie nasz najdrozszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 01:18 Na Boga... opowiedz nam cos o sobie. Czym sie zajmujesz, co robisz w zyciu, jak wygladasz, co jadasz, gdzie chadzasz... Masz naprawde spore grono sympatykow. Wchodzimy na fora wszelakie jeno dla Ciebie, bo to twoja tworczosc przeradosna dodaje im blasku. Bez niej byloby tu nudno i szaro. Ch..owo znacz. Ludzie podejrzewaja ze Ty to Podsiadło, Górniak.... pioro masz bowiem znamienite a i pomysły niezgorsze. Ujawnij sie, prosimy! Fani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Behemocie nasz najdrozszy IP: *.atol.com.pl 06.12.05, 07:32 ciekawość - pierwszy stopień do piekła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odważna Re: Behemocie nasz najdrozszy IP: *.chello.pl 06.12.05, 09:27 Behemocie- nie daj się sprowokować. Zostań dalej tylko (aż!!!)Behemotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbigniew gorniak Re: Behemocie nasz najdrozszy IP: 62.233.176.* 06.12.05, 12:06 Z mieszanina zazdrosci, podziwu i zalu oswiadczam, ze beheomot to nie ja. Za cienki jestem, zeby tak dokazywac. Tez jestem fanem, tego faceta (facetki?). Behemocie, uklony!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldjacycnkfogrommm Re: Behemocie nasz najdrozszy IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 12:53 Facetko lub jeszcze - facecie ! Co my twoi pobratymcy z mniejszości byśmy zrobili bez ciebie. O Słońce PL-Południa i nadziejo opolska ty nasza. Nie zachodź, świeć nam bez przerw. A oddamy się myślą tobie i należną ci od naszej nacji - nawiązką. Mądrości Semicka nad inne jedyna - kim jesteś? O okrutny, nieczuły Cez..., sorry - behemłocie ! Nie dręcz nas niepewnością tą swoją już więcej. Nasz Wybawco - zlituj się !!! Ujawnij nam, wreszcie Ktoś zacz...? z należnym szacunkiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIANEK Re: Behemocie nasz najdrozszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 14:05 Behemocie, masz swoja strone internetową? A moze gazete w naszym smutnym miasteczku otworzysz? Na 100 się sprzeda! Skoro masz fanow wsrod tak znamienitych piór jak red. gorniak to moze warto sprobowac? Odpowiedz Link Zgłoś