Gość: klient IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 09:10 paczka wysłana 14.12 PRIORYTETEM została dostarczona 22.12 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muchatek Re: Poczta nie dostarcza paczek 29.12.05, 09:28 to ja - cytowana w tekście Aleksandra. Paczka wysłana do mnie PRIORYTETEM 20 grudnia (tak, by prezent zdążył się znaleźć pod choinką) była AWIZOWANA u mnie 27 GRUDNIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Poczta nie dostarcza paczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 09:32 Same nowości piszecie hi hi Przykre jest tylko to ze bank mozna zmienic jak sie nie podoba a poczty nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filipek Re: Poczta nie dostarcza paczek IP: *.uni.opole.pl / *.uni.opole.pl 29.12.05, 09:34 Poczta Polska - to wielki g....!!! Kiedykolwiek sie tam nie zajdzie to zawsze są kilometrowe kolejki - jak za komuny w sklepach!!! To skandal. A co do przesyłek - przed świętami - 14 grudnia prze godz. 17 też wysłałem przesyłkę priorytetową do Grecji, za którą zapłaciłem 20 zł (był tam opłatek dla bliskich i prezenciki). Niestety do dnia dzisiejszego nic nie dotrało pod wskazany adres. To żenada, jak ta "wspaniała" firma pracuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
muchatek Re: Poczta nie dostarcza paczek 29.12.05, 09:50 a próbowałeś reklamować? Może złotówkę zapłacą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Poczta nie dostarcza paczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:02 Kto by stał w kolejce 30 min po 1 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psik Re: Poczta nie dostarcza paczek IP: *.olendernet.pl 29.12.05, 10:02 Szanowni Państwo zamawia się do paczek firmy spedycyjne i nie ma problemów - drzwi w drzwi kiedy ma być dostarczona i w jakich godzinach. Osobiście polecam DHL, Serwisco, Masterlink, Stolica; wysłać można nawet słonia ;) w niskiej cenie - nic nie ginie, przesyłki można sprawdzać gdzie obecnie się znajdują. A Poczta Polska to jest firma na dzień dzisiejszy dobra do wysyłania kartek i listów ale nie paczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Poczta nie dostarcza paczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 11:01 Priorytet z Wrocławia wysłany 20 dotarł wczoraj!!! Konieczna jest konkurencja dla Poczty. U nie dalej średniowiecze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (...) Re: Poczta nie dostarcza paczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 12:21 ...a ja czekam na priorytetową przesyłkę wysłaną do mnie 21-go; wczoraj za to przyszło 3/4 kartek świątecznych; fajnie jest; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptyß Re: Poczta nie dostarcza paczek IP: 209.208.236.* 29.12.05, 22:38 Dni monopolu poczty polskiej na kartki i listy tez sa policzone... Tymczasem ja tez namawiam do wyslania paczek firmami kurierskimi. To wcale nie jest drogie - koszty sa porownywalne do pocztowych, a obsluga bez porownania lepsza... Poczta Polska i Telekomunikacja Polska SA - w sluzbie obywateli i swoich interesow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskar Re: Poczta nie dostarcza paczek IP: *.pl / 217.173.202.* 30.12.05, 10:51 ja czekalem na paczke priorytetowa TYDZIEN :) wszystko w okresie swiatecznym gdzie ta paczka byla mi bardzo potrzebna... Odpowiedz Link Zgłoś