Gość: uczciwy IP: *.gaja.net.pl 02.01.06, 15:32 czy można zaufać tej firmie jak coś wiesz to napisz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: ASSISTA czy ktoś zna tę firmę IP: *.atol.com.pl 18.01.06, 16:40 Witam. Ja też szukam kakiś informacji na temat tej firmy, ale niestety jak do tej pory na nic nie trafiłam. Tej agencji nawet nie ma w krajowym rejestrze agencji zatrudnienia co mnie bardzo dziwi... Jeśli tylko na coś trafie to się odezwę. No chyba że pan/pani już cos się dowiedział, to bardzo proszę napisać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadzio Re: ASSISTA czy ktoś zna tę firmę IP: *.eranet.pl 21.01.06, 09:06 Nie znam ASSISTA lecz Asista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: ASSISTA czy ktoś zna tę firmę IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 21.01.06, 23:18 jak firmy nie ma w rejestrze to jest to pewnie pic na wodę. Uczciwy uważaj lepiej na nieuczciwych. W szczególności jeżeli chodzi o wyjazdy za granicę. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robo Re:assista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 22:49 Też staram się coś znaleść o tym "biurze pośrednictwa pracy" ale nic nie ma - ani pozytywnego, ani negatywnego..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re:assista IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.06, 09:49 witam byłem bardzo bliski wyjazdu z tej firmy do holandi ale mnie orzneła tzn wycofała sie z nie wyjasnionych przyczyn potem wydzwaniali za mna ale ja dałem sobie spokuj ciekawi mnie czy ktos był pracował i przyjechał do polski z nikim takim nie moge nawizac kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś kto zna Re:assista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 17:58 Ja znam ta firmę bardzo dobrze i funkcjonuje już od roku w Polsce, jest jeszcze oddział w słowacji, możliwe że jeszcze gdzieś. Nie ma obaw co do tej firmy, wysłała juz ponad 250 osób do pracy we Francji, Holandii, a w styczniu będzie wysyłać do Islandii. Jest to praca jak najbardziej LEGALNA, funkcjonuje według polskiego prawa pracy. Do OKO: ludzie z niej powracają i po skończonej umowie przychodza ponownie, by nawiazać na nowo kontrakt. Jezeli w ostatnim momencie się rozmyslili, pewnie dali ci znać??? Co oznacza, że nie zostawili Cię bez powiadomienia, samemu sobie. Widocznie zaszły pewne zmiany, które nie zalezą od nich lecz od ich partnerów za granicą. Co do ponownego dzwonienia: Nie rezygnują z pracowników, lecz szanuja każdego kto ma motywację do pracy i chce pracaować. Skoro jednak "dałeś sobie spokój" oznacza, ze nie bardzo zalezało ci na wyjeździe. Tyle na temat. Jeżeli chcecie się czegoś dowiedzieć wicej o tej firmie, może się tam OSOBIśCIE WYBIERZECIE, a nie będziecie polegać na opinii NIEDOSZłYCH pracowników.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re:assista IP: 82.139.47.* 18.11.06, 01:37 Witamja mam jechac tam we wtroek na 2 tygodni szkolenia i pozniej wroci do polski i pracoac w firmi kotra dopiero powstaje w warszawie...mam pewne obawy gdzie jade itd.. i dlaczego im sie to oplaca? bylem na romzowie z przedstawiecielim firmy w hloandi pane Rene...i po praiwe miesiacu dostalem odpowiedz ze ja i jeszcz ejedna osob ajedziemyna to szkolenie...hmm zastanawiam sie troche sie boje...ale wszystko wyglad an uczciwe...oglznie w wyborczej byly ze poszukja tez ludzi do logistyki itd.mozna powiedzeic ze cala kadre...wiec chyba to nie ejst jakie soszustwo...ale nie lepiej bylo sporwadzic kogos do polski z eby zrobil szkolenie? a nie tam nas wysylac>? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaprikornus Assista opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 11:35 Tak jak najbardziej można zufać tej firmie.Co prawda stawki nie są rewelecyjne , ale w ogólnym rozrachunku nie jest najgorzej(zdecydowanie lepiej niż przy pracach w rolnictwie), wiadomo przecież że grabie zawsze grabią do siebie.Ale dla osób bez dobrej znajomości języka to bardzo dobra oferta . Ja pracowałem pół roku i mam zamiar znowu z nimi wyjechać.Jedyne co mnie się nie podobało to zdecydowanie kiepskie warunki zakwaterowania . Jednak można te kilka miesięcy jakoś wytrzymać.Posumowująć jeżeli ktoś ma ochotę do pracy to jest dobra oferta.Przynajmniej z kasą rozliczają się należycie, to jest placą tyle na ile się umówili.Pozdrawiam paranoicznych niedowiarków ci nigdy nie wyjadą. Odpowiedz Link Zgłoś