Gość: anty IP: *.atol.com.pl 17.02.06, 06:07 Brak słów, znowu reklama sklepu. Niedawno jakiś sklep z herbatą a tu następne wydarzenie dnia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorka Re: Odzież w Szarym Wilku IP: *.uni.opole.pl 17.02.06, 11:05 a według mnie to bardzo dobry pomysł. Czześto to włąśnie z gazety dowiaduję sie o nowopowstałych punktach handlowo-usługowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzywwy SzwarcMydłoiPowidło IP: *.atol.com.pl 17.02.06, 14:23 Będę sprzedawać, asortyment niezbyt bogaty, ale jak będę otwierać pierwsze przedstawicielstwo w Opolu, to dam znać Gazecie. Może mnie podreklamują... Bardzo chętnie zagrałbym wojskowego w jakiejś sztuce... Odpowiedz Link Zgłoś
ko_bea Re: Odzież w Szarym Wilku 17.02.06, 17:46 I bardzo dobrze, ze piszą o nowo otwieranych punktach handlowych i usługowych. W ten sposób promują opolską przedsiębiorczość. Z tego, co zauważyłam nie ma tu faworyzowania jednych, kosztem innych, więc o co chodzi wiecznie narzekającym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko_bea Re: Odzież w Szarym Wilku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 09:30 I bardzo dobrze, ze piszą o nowo otwieranych punktach handlowych i usługowych. W ten sposób promują opolską przedsiębiorczość. Z tego, co zauważyłam nie ma tu faworyzowania jednych, kosztem innych, więc o co chodzi wiecznie narzekającym? Odpowiedz Link Zgłoś