Gość: osiedlanka IP: *.atol.com.pl 27.02.06, 09:27 Byłam tam - po przyjściu do domu musiałam bardzo dokładnie umyć ręce, bo trzeba tam grzebać w stosach przeraźliwie brudnych ciuchów. I to się nazywa FASHION??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: Nowy wymiar ciucholandów IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 27.02.06, 10:57 Gdzie jest ten sklep? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Nowy wymiar ciucholandów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 11:45 Sklep jest na Dambonia. Nie wiem gdzie ma problem Osiedlanka , chyba ze jest zwiazana z konkurencja istniejaca na przeciwko i w ktorej z chwila otwarcia sklepu Fashion malo kto robi zakupy. Jezeli jest zwiazana to wpełni rozumiem jej wypowiedz. Ja robie zakupy w tym sklepie i bardzo sobie chwale a mycie rak pare razy dziennie wpoili mi rodzice a niewiedzieli oni o istnieniu sklepu Fashion. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Nowy wymiar ciucholandów IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 27.02.06, 12:48 a dokładniej gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ząbek Re: Nowy wymiar ciucholandów IP: 217.153.196.* 27.02.06, 16:59 W jednym z ostatnich forum przeczytałam że w poblizu apteki na Dambonia. . Odpowiedz Link Zgłoś