Dodaj do ulubionych

MIESZKAŃCY OPOLA SĄ PRZECIWKO TESCO

IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.02, 23:01
NIe dajcie sie zwieść propagandzie TESCO ktora wydaje na to kupe kasy płaci
facetowi by ten zbiera ł podpisy pod petecją popierającą budowę sklepu, daja
kasę by ludzie zwonili do gazet i pisali maile a tak naprawde wystarcze
pogadac z ludzmi NIKT NIE CHCE HIPERMARKETU W CENTRUM OPOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!

To maja byc miejsca pracy? 500 zł na miesiąc na umowę zlecenie?
Obserwuj wątek
    • Gość: W+ Re: MIESZKAŃCY OPOLA SĄ PRZECIWKO TESCO IP: 213.17.147.* 05.12.02, 23:03
      Ja też jestem mieszkańcem i chcę, aby TESCO było w Opolu.
      • Gość: EWA -OŚ. CHABRY Re: MIESZKAŃCY OPOLA SĄ PRZECIWKO TESCO IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.02, 23:11
        Ja równiaż mieszkam w Opolu i jeżeli miałabym zarabiać taką kasę to wolę robić
        zakupy w małych ,ale POLSKICH sklepach !!
        • Gość: Normalny Re: MIESZKAŃCY OPOLA SĄ PRZECIWKO TESCO IP: spc:* / 126.58.8.* 06.12.02, 09:04
          Gość portalu: EWA -OŚ. CHABRY napisał(a):

> Ja równiaż mieszkam w Opolu i jeżeli miałabym zarabiać taką kasę to wolę
          robić
          >
          > zakupy w małych ,ale POLSKICH sklepach !!
          Dziewczyno dziewczyno..gdzie sie nauczylas takich sloganow??
          gdybys miala zarabiac taka kase to tym bardziej bys nie robila w tych Polskich
          sklepikach zakupow bo nie byloby Cie na nie stac..a po drugie ..polski to tam
          jest tylko sprzedawca a towar jak w kazdym sklepie...
          A tak wogole to jezeli nie masz wogole pracy, bezrobotnego tez nie..mali
          sklepikarze tym bardziej Cie nie zatrudnia to co? chyba lepiej cokolwiek robic
          niz nic...zreszta w hipermaketach sa rozne zarobki wszysko zalezy gdzie sie
          dostaniesz , czy na kase, obsluge kklienta, czy moze do jakiegos sklepiku w
          galerii..

A do tych co nie chca ..trudno...przeciez nikt was na sile nie zmusza do
          zakupow w hipermarkecie..ludzi przeciwko realowi bylo mnostwo a dzisiaj ledwo
          sie tam da przejsc...juz wszyscy zapomnieli jak sie jezdzilo do makro do
          wroclawia lub gliwic(chyba) szczegolnie Ci mali sklepikarze...
          Mentalnosc ludzi jest dziwna ...teraz marudza ale jakby otworzyli sklep i by
          bylo taniej to sami by kupowali:)))))
          Ja jestem za Tesco
    • Gość: Speaker Re: MIESZKAŃCY OPOLA SĄ PRZECIWKO TESCO IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 05.12.02, 23:56
      MK, lepiej się przyznaj ile dostałeś w łapę od Reala lub też innych
      zapyziałych i brudnych sklepikarzy? TESCO czy chcesz czy też nie, powstanie w
      Opolu i życzę im tego z całego serca, by zmietli tych wszystkich, którzy niby
      znają się na handlu i powodują, że ceny w Opolu są najwyższe a obsługa
      beznadziejna.
      • Gość: Pizdeusz II Przeciwnicy to łajzy !!! IP: 213.17.147.* 06.12.02, 00:14
        Pewno sami handlują w smierdzacych budach bez wyboru towaru.
        TESCO MA BYĆ NA OLESKIEJ !!! Precz z fajansem i narkomanami!!!
      • Gość: Jola Re: MIESZKAŃCY OPOLA SĄ PRZECIWKO TESCO IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 00:15
        Mieszkam na Zaodrzu i popieram akcje przeciwko TESCO. Jesli chca wyłozyc 8 mln
        złotych na budowę drogi to boje sie ze kupią radnych i hipermarket powstanie w
        centrum Opola.
        • Gość: Speaker Re: MIESZKAŃCY OPOLA SĄ PRZECIWKO TESCO IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 06.12.02, 01:02
          Na razie sytuacja wygląda tak, że Pan Zembaczyński pieniądze ma, bo dał sobie
          podwyżkę i trzeba by było odwrócić pytanie: ile w łapę dostali ludzie, którzy
          skutecznie blokują powstanie prawdziwego handlu w Opolu czyli Pan Kowalski, ze
          swoją sforą 'szczekających piesków' i ludzie, którzy przyszli do Ratusza na
          spotkanie? Poza tym, spotkanie było około 15 i wtedy Ci sklepikarze powinni
          siedzieć w swoich budach i pilnować interesu a nie szwędać sie po Ratuszach...
          Na razie mamy w Opolu monopol grupy Metro AG (Real i Makro)... i pewnie
          jeszcze długo tak będzie... niestety...
          • Gość: Szybki Re: MIESZKAŃCY OPOLA SĄ PRZECIWKO TESCO IP: *.proxy.aol.com 06.12.02, 04:29
            Jezeli Polska chce wejsc do Europejskiej Uni to raczej trzeba postempu w tym
            kraju i w polskich miastach. Jak zwykle w wolnwym kraju jak ekonomi tego kraju
            to kazdy ma prawo do czegos darzyc i starac sie azeby poprawic stope zyciowa.
            Tylko i wylacznie moja opinia. Pozd. z Kaliforni.
    • Gość: Yard Re: MIESZKAŃCY OPOLA SĄ PRZECIWKO TESCO IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 08:33
      Gość portalu: MK napisał(a):

> NIe dajcie sie zwieść propagandzie TESCO ktora wydaje na to kupe kasy płaci
      > facetowi by ten zbiera ł podpisy pod petecją popierającą budowę sklepu, daja
      > kasę by ludzie zwonili do gazet i pisali maile a tak naprawde wystarcze
      > pogadac z ludzmi NIKT NIE CHCE HIPERMARKETU W CENTRUM OPOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!
      >
      > To maja byc miejsca pracy? 500 zł na miesiąc na umowę zlecenie?

Mów za siebie!!! Już byli tacy, co to znali wolę ludu!!!
    • Gość: YARO Re: MIESZKAŃCY OPOLA SĄ PRZECIWKO TESCO IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 15:07
      Budowa TESCo to przede wszytski wielka kasa dla sieci ale bankructwo całego
      opolskiego handlu i wzrost bezrobocia.Czy ktokolwiek zna miasto ktoremu budowa
      hipermarketu wyszła na dobre?ja nie znam takiego na całym świecie
      • Gość: normalny Re: MIESZKAŃCY OPOLA SĄ PRZECIWKO TESCO IP: spc:* / 126.58.8.* 06.12.02, 15:22
        Gość portalu: YARO napisał(a):

> Budowa TESCo to przede wszytski wielka kasa dla sieci ale bankructwo całego
        > opolskiego handlu i wzrost bezrobocia.Czy ktokolwiek zna miasto ktoremu
        budowa
        > hipermarketu wyszła na dobre?ja nie znam takiego na całym świecie

o boze naprawde ..fakt jak zbudowali real..lidla itd to juz ani jednego kupca z
        malym sklepikiem nie uswiadczysz w Opolu...same hipermakety
        wzrost bezrobocia ..hm ..najwyzej zostanie na tym samym poziomie ...
      • Gość: ajlawiucie Re: MIESZKAŃCY OPOLA SĄ PRZECIWKO TESCO IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.52.* 06.12.02, 22:13
        Gość portalu: YARO napisał(a):

> Budowa TESCo to przede wszytski wielka kasa dla sieci ale bankructwo całego
        > opolskiego handlu i wzrost bezrobocia.Czy ktokolwiek zna miasto ktoremu
        budowa
        > hipermarketu wyszła na dobre?ja nie znam takiego na całym świecie

Koleś! zagalopowałeś się co nieco...
        Po pierwsze - objeździłeś cały świat?
        Po drugie - pokaż miasto w Polsce, któremu budowa hipermarketu wyszła na złe!
        Po trzecie - istnieje bardzo luźny związek między bezrobociem a budową Tesco.
        Tesco w Opolu nie ma, a bezrobocie jest duże....
        Po czwarte - jestem potencjalnym konsumentem i dla mnie zdrowa konkurencja
        między handlarzami to czysty zysk!
        JESTEM ZA BUDOWĄ TESCO W REJONIE UL. OZIMSKIEJ, PONIEWAŻ NIE MA ŻADNYCH
        MERYTORYCZNYCH POWODÓW, ABY TAM GO NIE ZBUDOWAĆ!!!!
        RADNI OPOLA - WYKAŻCIE SIĘ ROZUMEM - PRZYNAJMNIEJ RAZ....

• Gość: ZaTescowicz Re: MIESZKAŃCY OPOLA SĄ PRZECIWKO TESCO IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 15:32
          Wreszcie jakiś mądry głos. Tylko tak dalej a może i rozum zawędruje do Ratusza!?
    • Gość: Mieszkaniec_opola Re: MIESZKAŃCY OPOLA SĄ PRZECIWKO TESCO IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 18:19
      Popieram!!! Nie chcemy supermarketu w centrum miasta!!! Będą ciągle jeździć
      TIR'y na Ozimską, przez co miasto będzie jeszcze bardziej zapchane niż jest!!!
      • Gość: normalny Re: MIESZKAŃCY OPOLA SĄ PRZECIWKO TESCO IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.02, 12:44
        Gość portalu: Mieszkaniec_opola napisał(a):

> Popieram!!! Nie chcemy supermarketu w centrum miasta!!! Będą ciągle jeździć
        > TIR'y na Ozimską, przez co miasto będzie jeszcze bardziej zapchane niż jest!!!

Zdecydujmy wrescie gdzie mamy to centrum?:))))
        a jak nie chcesz zeby tiry jezdzily to zmusc prezydenta aby dokonczyl obwodnice
        a nie wstrzymywal sie z inwestycja

• Gość: Ktoś Re: MIESZKAŃCY OPOLA SĄ PRZECIWKO TESCO IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.02, 15:17
          Gość portalu: normalny napisał(a):

> Gość portalu: Mieszkaniec_opola napisał(a):
          >
          > > Popieram!!! Nie chcemy supermarketu w centrum miasta!!! Będą ciągle jeździ
          > ć
          > > TIR'y na Ozimską, przez co miasto będzie jeszcze bardziej zapchane niż jes
          > t!!!
          >
          > Zdecydujmy wrescie gdzie mamy to centrum?:))))
          > a jak nie chcesz zeby tiry jezdzily to zmusc prezydenta aby dokonczyl
          obwodnice
          > a nie wstrzymywal sie z inwestycja
          >

Panie normalny brawo! Zasłużyłeś na swój pseudonim. Rzeczywiście Zembuś
          stwierdził, że obwodnicę skończy się na Ozimskiej i szlus. Teraz, kiedy zostało
          poprowadzić 3,7 km przez tereny państwowe, gdzie nie ma problemów z wykupem,
          konfliktami z mieszkańcami itd. To mi zakrawa na rozgrywkę, żeby wziąć łapówę
          od potencjanego wykonawcy.
          Życzę Panu zdrowia i dalszej aktywności!
          • Gość: max Re: MIESZKAŃCY OPOLA SĄ PRZECIWKO TESCO IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.02, 18:43
            Popieram mojego przedmócę. To draństwo, nie dokończyć takiego dzieła jak
            obwodnica.
            czy naprawdę komukolwiek przeszkadzają tiry jeżdżace po obwodnicy ZWM ??? Ja
            tam jeżdże w różnych godzinach i jakoś nie zauważyłam tak wielkiego samochodu
            jak TIR ??? Ludzie, opamiętajcie się, nie dajmy się zrobić zapyziałym
            zadupiem !!!!!
        • Gość: Eugen Re: MIESZKAŃCY OPOLA SĄ PRZECIWKO TESCO IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 09:07
          Gość portalu: normalny napisał(a):

> Zdecydujmy wrescie gdzie mamy to centrum?:))))
          > a jak nie chcesz zeby tiry jezdzily to zmusc prezydenta aby dokonczyl
          obwodnice
          > a nie wstrzymywal sie z inwestycja

CENTRUM OPOLA JEST TAM GDZIE SĄ OGRÓDKI PIWNE.
          DLATEGO W ZIMIE TRUDNO USTALIĆ GDZIE TO WŁAŚCIWIE JEST !!!
          W rejonie Górnośląskim większość hipermarketów jest w centrum, a w Warszawie
          największe centrum handlowo-usługowe (200 000 m kw.-"Złote tarasy") buduje się
          pod dworcem centralnym!!!
      • Gość: BUZZER NIE WSZYSCY,...TYLKO ZEBY NIE BYLO TESCO NA OZIMSK IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 00:04
        popieram ze hiper market nie morze byc w centrum ale np w Groszowicach bardzo
        by sie przydal...ale nie na ozimskiej ...
        • Gość: Analityk. Re: NIE WSZYSCY,...TYLKO ZEBY NIE BYLO TESCO NA O IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 08:12
          Gość portalu: BUZZER napisał(a):

> popieram ze hiper market nie morze byc w centrum ale np w Groszowicach bardzo
          > by sie przydal...ale nie na ozimskiej ...

Oj BUZZER BUZZER różne rzeczy na tej stronie ludzie wypisują, ale Twój pomysł
          bije wszystkie na łeb. Mając na względzie że jesteś z Groszowic /styl
          wypowiedzi/,a także i Twoje pozostałe niedoskonałości z j.
          polskiego /interpunkcja/, pozwolę sobie twój tekst poprawić by był
          czytelniejszy, pewnie miał zabrzmieć tak:

"popieram, ze hiper market nie, morze byc w centrum, ale np w Groszowicach
          bardzo by sie przydal...ale nie na ozimskiej ..."

Powinieneś po Polsku napisać tak: Nie popieram marketu na Ozimskiej bo w
          Groszowicach byłby bardziej potrzebny, natomiast na miejscu Fabryki Mebli
          powinno być morze.

Chłopie, czy to ma być drugie Kaspijskie, Opole jest na to za małe.
          Nie wypowiadaj się o tak późnej porze bo masz problemy z logiką.

• Gość: potrzebujoncy ALE TYLKO CI BOGACI..... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 00:02
      mistrzu a myslisz ze te 500zl do twojej kieszeni wpadnom?! he? moji koledzy
      nie majom co do garnka wlorzyc i te marne wedlug siebie 500zl im by bardzo
      pomogly....
    • Gość: krystyna Re: MIESZKAŃCY OPOLA SĄ PRZECIWKO TESCO IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 18:47
      Jestem przeciwko TESKO,jestem właścicielką sklepu w miejscowości oddalonej od
      Opola o 20 km,ale bardzo dotkliwie odczuwam istnienie hipermarketów.Święta
      Bożego Narodzenia to czas prezentów i wzmożonych zakupów lecz dzisiejszy dzień
      to zupełna klęska,pusto i głucho brak klientów.Co się dzieje w tym kraju?
      Popieram decyzję pana Zembaczyńskiego,tak trzymać!!!
      • Gość: ktos Re: MIESZKAŃCY OPOLA SĄ PRZECIWKO TESCO IP: AWA1PRX* / *.chello.pl 19.12.02, 19:48
        Dziwi się pani? ludzie wolą kupować taniej.Jak by w Opolu nie było
        hipermarketów to ludzie by jeździli do Gliwic i Wrocławia do tamtych
        hipermarketów i wychodzi na to samo.
      • Gość: Analityk Re: MIESZKAŃCY OPOLA SĄ PRZECIWKO TESCO IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 21:42
        Gość portalu: krystyna napisał(a):

> Jestem przeciwko TESKO,jestem właścicielką sklepu w miejscowości oddalonej od
        > Opola o 20 km,ale bardzo dotkliwie odczuwam istnienie hipermarketów.Święta
        > Bożego Narodzenia to czas prezentów i wzmożonych zakupów lecz dzisiejszy
        dzień
        > to zupełna klęska,pusto i głucho brak klientów.Co się dzieje w tym kraju?
        > Popieram decyzję pana Zembaczyńskiego,tak trzymać!!!

Pani Krysiu to KAPITALIZM prawo konkurencji silniejszy wygrywa słabszy
        przegrywa. Czy nie ogląda Pani filmów amerykańskich w telewizji.
        Widzę że marzy się Pani Komuna a wraz z nią opieka Państwa. Te Czasy minęły
        bezpowrotnie. Albo się Pani dostosuje, albo musi odejść. A Pan Zembaczyński
        długo nie będzie tak trzymać jakby Pani sobie tego życzyła.
        Powodzenia nie załamuwać się, tylko kombinować.
        • Gość: DJR Re: MIESZKAŃCY OPOLA SĄ PRZECIWKO TESCO IP: 217.98.47.* 20.12.02, 14:52
          Droga Pani K.
          Słyszałem że pomaga powieszenia na ścianie krzyża - frekwencja gwarantowana
          (przynajmniej na początku - patrz Sejm).
          Pzdr.
          • Gość: krystynK Re: MIESZKAŃCY OPOLA SĄ PRZECIWKO TESCO IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 18:38
            Komuna mi się nie marzy,lecz uczciwa konkurencja.Małe firmy i sklepy nie stać
            na sprzedaż towarów bez marży lub z marżą minimalną bo nie osiągają aż tak
            wielkich obrotów.Jeśli ktoś lubi popychanie koszykiem po plecach lub myte
            mięso płynem do naczyń (tzw PROMOCJE)ZAPRASZAM DO REALA !!Wiadomość od
            kolegi,który tam pracuje.Mam 30 lat,wytrwam i poczekam do czasu kiedy minie to
            oczarowanie pozornie oszczędnymi zakupami.
            • Gość: tisk Re: MIESZKAŃCY OPOLA SĄ PRZECIWKO TESCO IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 21:52
              Gość portalu: krystynK napisał(a):

> Komuna mi się nie marzy,lecz uczciwa konkurencja.Małe firmy i sklepy nie stać
              > na sprzedaż towarów bez marży lub z marżą minimalną bo nie osiągają aż tak
              > wielkich obrotów.Jeśli ktoś lubi popychanie koszykiem po plecach lub myte
              > mięso płynem do naczyń (tzw PROMOCJE)ZAPRASZAM DO REALA !!Wiadomość od
              > kolegi,który tam pracuje.Mam 30 lat,wytrwam i poczekam do czasu kiedy minie
              to
              > oczarowanie pozornie oszczędnymi zakupami.

ot! i odpowiedź !!!!!
              Szybka i konkretna ! Po namyśle ja też!!!!!! Nie ma co się uginać
              przed ...tymi!!!
    • Gość: Tomasz Re: MIESZKAŃCY OPOLA SĄ PRZECIWKO TESCO IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 13:55
      Dziwne wydaje się postepowanie Gazety Wyborczej, która drukuje w gazecie
      tylko wypowiedzi osób popierających Tesco, chociaż jak sie wydaje zdania sa
      naprawdę podzielone. Nie rozumiem również skąd takie zacietrzewienie
      zwolenników hipermarketu, którzy walczą jak lwica o młode. Mam nieodparte
      przeswiadczenie, że jest to poprostu robota jakiejś firmy wynajętej przez
      Tesco. Rozumiem, że opolscy sklepikarze i mieszkańcy Ozimskiej mogą walczyć
      zajadle przeciw, bo to przecież ich interes, ale zadziwiające(?!) jest
      zacietrzewienie przeciętnych mieszkańców Opola, bo jaki jest ich interes,
      żeby tyle czasu i pieniędzy poświęcac obronie Tesco. Czyżby to nie były ich
      wypowiedzi?!
      ps. Czy Kochana Gazeto Wyborcza nie zauważyłaś, że jakieś dziwne sa podpisy
      tych wypowiedzi na Forum. Jeżeli autor podpisuje się "mmmmm", to chyba
      oznacza, że już zabrakło mu pomysłów na nowe podpisy i wypowiedzi popierające
      Tesco konstruuje cały czas jedna i ta sama osoba.
      Apropos nowych miejsc pracy. Proponuję, żeby ktoś z Gazety zainteresował sie
      raportem NIK i PIP na temat warunków pracy w hipermarketach.

• Gość: Pizdeusz II Przeciwników Tesco należy wysłać w kosmos !!!! IP: 213.17.147.* 26.12.02, 17:07
        Albo przerobić na mączkę. Tak i m dopomóż Bóg.
        Tesco należy szybko wybudować i zamknąć sprawę (fajansiarnię i piekarnię też).
      • Gość: Analityk Re: MIESZKAŃCY OPOLA SĄ PRZECIWKO TESCO IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 26.12.02, 21:24
        Czy zauważyłeś że nikt z tobą nie polemizuje. Bo urwałeś się jak Filip z
        konopi . Myślę, że nawet nie wiesz skąd pochodzi ten cytat. Pomogę Ci, Twoja
        filozofia nie sięga prezentowanego na tej stronie poziomu dyskusji. Odpuść
        sobie i nie kompromituj swoich szczątków inteligencji.
        • Gość: Analityk Re: MIESZKAŃCY OPOLA SĄ PRZECIWKO TESCO IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 26.12.02, 21:27
          Gość portalu: Analityk napisał(a):

> Czy zauważyłeś że nikt z tobą nie polemizuje. Bo urwałeś się jak Filip z
          > konopi . Myślę, że nawet nie wiesz skąd pochodzi ten cytat. Pomogę Ci, Twoja
          > filozofia nie sięga prezentowanego na tej stronie poziomu dyskusji. Odpuść
          > sobie i nie kompromituj swoich szczątków inteligencji.

Muszę powtórzyć ten tekst by sprawa bya jasna, jest to odpowiedź dla Tomka
          • Gość: Analityk Re: MIESZKAŃCY OPOLA SĄ PRZECIWKO TESCO IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 26.12.02, 22:12
            Z prawdziwą przyjemnością w te ostatnie świąteczne dni mogę dać wam prezent w
            postaci www.opole.pl tj decyzji odnośnie TESCA. Zacytuję:

Uchwała w sprawie TESCO wycofana z porządku obrad Sesji Rady Miasta

Uchwała w sprawie przystąpienia do sporządzenia zmiany planu ogólnego
            zagospodarowania przestrzennego miasta Opola, której efektem będzie zakaz
            budowy obiektu handlowego o powierzchni powyżej 2000 m2, może rodzić skutki
            polegające na wypłacie, z budżetu miasta, odszkodowania na rzecz inwestora w
            wysokości nie mniejszej niż cena nabytej nieruchomości tj. 14 mln zł . Sprzedaż
            firmie TESCO, w dniu 31 lipca 2001 r. nieruchomości po Opolskiej Fabryce Mebli
            rodzi konsekwencje, których pomimo protestów okolicznych mieszkańców, nie
            możemy jako samorząd lekceważyć. Rada Miasta Opola poprzedniej kadencji, mimo
            obowiązującej od 15.03.2001 r. nowelizacji ustawy o zagospodarowaniu
            przestrzennym, nie podjęła uchwały o zmianie planu. Wyraziła w ten sposób
            akceptację dla lokalizacji hipermarketu o ogromnym wpływie na lokalny handel.
            Również uchwały zarządu miasta poprzedniej kadencji nie stworzyły formalnych
            zabezpieczeń interesów gminy, nie określając zakresu rzeczowego prac, które
            powinny być wykonane przy modernizacji ul. Ozimskiej. W ten sposób, działania
            Zarządu Miasta Opola poprzedniej kadencji utwierdzały inwestora w przekonaniu,
            iż lokalizacja TESCO przy ul. Ozimskiej jest akceptowana przez władze Opola
            • Gość: Pizdeusz II Opolanie cieszą się !!!! IP: 213.17.147.* 26.12.02, 22:16
              Wreszcie będę mógł kupić sobie lizaka o 23.00.
              Cieszę się również, że Tesco odbyło stosunek z prezydentem i prawicą
              Kowalskiego, fajansiarnią i piekarnia. Opole będzie ładniejsze i cywilizowańsze.
              O ile..okaże się to prawdą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka