Dodaj do ulubionych

"DZIE.NNIK"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 18:36
dziennik.pl/index.html
Obserwuj wątek
    • Gość: jedi Re: "DZIE.NNIK" IP: *.chello.pl 18.04.06, 22:14
      To moze byc ciekawa konkuerencja dla GW. Ponoc w piatek maja byc tez informacje
      o Opolu. Im wiecej gazet tym dla nas lepiej.
    • j2334 Re: "DZIE.NNIK" 18.04.06, 22:33
      Czy te informacje o Opolu maja byc tylko w piatek czy codziennie?
      • Gość: dodo Re: "DZIE.NNIK" IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 23:19
        a wejdz sobie na ta strone, ktora podano w pierwszym poscie, to bedziesz
        wiedzial ;)
        • Gość: leo Re: "DZIE.NNIK" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 07:22
          Ciekawa sprawa z tym Dziennikiem, a w zasadzie z brakiem Wyborczej, a
          mianowicie wczoraj nie mogłem dostać w trzech kolejnych kioskach Wyborczej więc
          kupiłem Dziennik i muszę powiedzieć, że całkiem , całkiem. Zobaczymy czy
          wszystkie "moce" nie poszły w pierwszy numer ale muszę przyznać, że pierwszy
          numer był bardzo o.k. Przede wszystkim nie było w tym wydaniu ani krzty
          politycznej stronniczość. To czytelnik może być stronniczy ale ja oczekuję, że
          gazeta będzie bezstronna.
          • Gość: behemot kupiłem se wczora... IP: 217.197.74.* 19.04.06, 13:35
            "Dziennik".
            Chaotycznie rozpiżdżone po szpaltach tekściki - krótkie, żeby się czytelnik
            nie zmęczył. Ciężko w ogóle znaleźć tekst wśród tych wszystkich nasranych na
            potęgę fotek. Rybiński oraz wielka fotka Pendereckiego chyba nie zmiotą z
            rynku łże-elickiej Wyborowej, choć ona nie Wyborowa, ino Koszerna i po
            rodzicach z KPP ;)
            • Gość: dziennik Re: kupiłem se wczora... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 06:58
              dziennik nie moze byc bezstronny, bo to przeciez koncern springera. Jeszcze
              jeden tego samego typu dziennik co zycie warszawy, glos wybrzeza, czy gazeta
              robotnicza. Bazuje na znych do znudzenia twarzach i do znudzenia
              wyeksploatowanych piorach. Rybinski, Staniszkis et consortes.. Stare cioty.
              Kupujmy Rzeczpospolita i Gazete Wyborcza, bo stracimy swietne gazety na rzecz
              badziewia ale z marka niemiecka
              • Gość: ale falacci!!!!!! Re: kupiłem se wczora... IP: *.eranet.pl 20.04.06, 20:55
                Za dodoatek Europa a w nim tekst Fallacci naleza im sie brawa!!!!!!!!!!!!!! Rewelacja!
                • Gość: jedi Re: kupiłem se wczora... IP: *.chello.pl 20.04.06, 22:57
                  Teksty w dodatku ok, ale całosc tak sobie. Nie wierz ze dokopia wyborczej. Daje
                  im rok, nie wiecej, no chyba ze Niemcy beda kupe siana pomopowac w promocje tej
                  takiej sobie gazetki
                  • Gość: behemot Re: kupiłem se ponownie.... IP: 217.197.74.* 23.04.06, 18:41
                    za 1,5 pln na łykend z kolorową wkładką, jak zupa regeneracyjna.Zawszeć to
                    papier pachnący farbą drukarską.A w nim o tym, że księża chcą mieć
                    rodziny,Cimoszewicz tęskni do polityki,Gazprom zaczął szantażować Unię odcięciem
                    gazu i że Polska nasza kochana światowym outsiderem pod wzgledem dostępu do
                    internetu - w co nie wierzę, Aksel łże jak łże-elity bo wyprzedzamy Burkina
                    Fasso i Górną Woltę o Dolnej nie mowiąc. Ale to betka lub pryszcz. Jest hicior
                    łykendowy pod nazwą Polska na gazie. I nie o ziemny tu chodzi.Pokaż mi co pijesz
                    a powiem ci, skąd pochodzisz, mówi Aksel, ale polskie narodowe smaki i tendencje
                    ogranicza tylko do pieciu miast, dzielac swoimi hipotezami Polaków.Weddług niego
                    Olsztyn wypija 4,93l czystego alkoholu na łeb i chyba mu chodzi o województwo, a
                    królują bezrobotni wypijając 72% piwka,Katowice 4.65 l na pałę
                    statystyczną.Tylko tu bezrobotni walą 71 % wina a uczniowie 59%
                    wódki.Wałbrzych(Waldenburg) zalewa czachę statystycznego mieszkańca 3,92 l a
                    emeryci w 53% gustują w winku.Szczecin spija 3,71 l C2H5OH a studenci walą 56%
                    wódki.Kraków, po galicyjsku tradycyjnie ze skapstwa 3,44 l w tym 56,5% studenci
                    walą bimbru z czego można wnosić, że drogie są tam studia, a studenci podchodzą
                    do obowiązków swoich rzetelnie oszczędzając na gorzale.Nie bez wpływ€ pozostaje
                    tu bliskość Lącka.I wreszcie nasi sąsiedzi zza miedzy do których tęsknie
                    spoglądamy zazdrosnym okiem na ich rozwój i rozkwit - Wrocław.Zaledwie 2,53 l
                    spirytusu rektyfikowanego na łeb.A według Aksela we współpracy z Grabkiem chleją
                    bezrobotni i studenci, a co to za chlanie wyrażone liczbą 2 koma 53 l, toż
                    zaledwie degustacja.Niestety Opola nie podali i przyłączyli je do Katowic bo te
                    300 tysięcy na wychodzstwie ekonomicznym znacznie obniża obiektywnośc rankingu i
                    nawet przyjazdy na wohenende nie poprawiaja klasyfikacji.A co się u nas pije to
                    Aksel zupełnie nie wie, bo zatrzymał się na Zubrówce z jabłkiem, Zołądkowej z
                    tonikiem, Wyborowej, peerelowskiej brandy - Winiakiem Luksusowym, Miodzie
                    Lednickim, jako sile tradycji.Dane jakby ze Stazi, a nie współczesne.No widać na
                    pierwszy rzuut oka jaki Niemcy mają obraz polskich gustów alkoholowych u progu
                    XXI wieku i dwóch lat Unii i tenże obraz próbują nam przedstawić w swoim
                    Dzienniku bo Nasz Dziennik o gorzole nie pisze wcale.Jeżeli tak samo rzetelny
                    jest artykuł o szantażu gazowym Gazpromu to Aksela można sobie darować.
                    O 40% wzrosło spożycie wódki w ciągu ostatnich trzech lat i nad tym należy się
                    zastanowić bo naród chleje gdy jest bida i to wiadomo od lat mimo Aksela.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka