Gość: ala IP: *.chello.pl 19.04.06, 22:21 Co sądzicie o "bogatym" programie Dni Opola? Już mnie mdlości biorą na myśl o pokazach rycerskich ( jak co roku zresztą ) Nudni ci organizatorzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karol Re: Dni Opola ' 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 20:57 Tak źle jeszcze nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Dni Opola ' 2006 IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 22:54 szkoda myslec o tym. zjazd wojciechow miazdzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedi Re: Dni Opola ' 2006 IP: *.chello.pl 20.04.06, 23:01 A mi się podoba. Wyważony. Nie ma tylko prostackich koncertów, jest też próba przypomnienia kultu sw Wojciecha. Owszem zawsze mozn ponarzekac, ale bez przesady. Ostatni artykuł w nto o Dniach Opola byl zenujacy. Nie maja patronatu, to musza dolozyc? Glupio wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barracuda Re: Dni Opola ' 2006 IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 20.04.06, 23:06 Istnieje znakomity sposób na atrakcyjne spędzenie wolnego czasu: siadasz i przybijasz ptaszka gwoździem do taboretu - jest i strasznie i śmiesznie. Nawet nie w głowie ci pisanie idiotycznych postów na necie. Przecież o to chodzi. Dni Opola wtedy nie są ci już do niczego potrzebne...:-) A zjazd Wojciechów rzeczywiście miażdży! Swoją wysublimowaną pomysłowością:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bęc Re: Dni Opola ' 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 00:21 no to w następnym roku już dni Wojciechowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Dni Opola ' 2006 IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 02:08 proponuje w przyszlym roku zrobic zjazd brunhildynow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Dni Opola ' 2006 IP: *.chello.pl 21.04.06, 07:23 Chodzi o to ,że zasze Dni Opola są strasznie monotematyczne- nie interesują cię rycerze- to masz pecha. W naszym miescie jest naprawdę tak mało imprez, że mogli by się chociaż postarać o ich urozmaicenie.W następnym roku proponuje zjazd wszystkich indian, albo wikingów na przyklad- tez będzie śmiesznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hose tak powinno być IP: 217.96.51.* 21.04.06, 10:39 Powinien stać w rynku lub koło filharmonii duży (dupny - długi) namiot z długimi stołami i ławkami w środku ( na wzór oktoberfestu). Powinna być muzyka do tańczenia, koncert w plenerze, a nie w amfiteatrze. A te gwiazdy? kto to jest... jakieś marne szmiry. U nas nie ma gwiazd, ale można ściągnąć z innego kraju. Zlot motocykli zrobić. Więcej pomysłów nie dam, bo jakieś darmozjazdy z ratusza biorą kasę za wymyślanie, a ja im nie będę w tym pomagał. Odpowiedz Link Zgłoś
tukan14 Re: Dni Opola ' 2006 21.04.06, 11:34 rzeczywiscie koszmarnie nudny program. Czy ktoś dostaje w łape za to, że sciaga tu gwiazdy tak marnego formatu? A moze to jest jakis celowy zabieg przed festiwalem? I jak tu sie bawic przy pokazach rycerskich? A co z dziecmi? Sa dla nich jakieś atrakcje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Dni Opola ' 2006 IP: *.chello.pl 21.04.06, 12:23 Organizatorzy Dni Opola powinni sprawić, by ludziom chcialo się wyjśc w tych dniach do centrum, zostać tam pare godzin i wydać troche kasy.Niech to nawet będzie tandeta, niech dzieci bedą miały swoje baloniki, karuzele,dorośli niech sobie kupią kiełbachę i bigos,posluchają Połomskiego-niech każdy ma coś dla siebie, do wyboru do koloru.Nie chce mi się oglądać któryś rok z rzędu paru tandetnych przebierańców wymachujących swoimi mieczykami, którzy potem zbierają do kapelusza na piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo do hose IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 14:31 jak masz pomysly, to sie nie wychylaj. ja tez mam i zastanawiam sie co zrobic, zeby je zrealizowac, ale zeby nikt mi sie pod nimi nie podpisal. albo zrob tak, zeby wszyscy wiedzieli ze cos, co sie odbywa w miescie, to Twoj pomysl. dobrze by bylo jeszcze, gdybys mogl sie wlaczyc w organizacje i dostac za to pieniadze. w opolu mozna zrobic mase imprez, dla kazdego cos milego. zlot motocylistow jest ok, ja bym dodal do tego jeszcze zlot amerykanskich samochodow + jakis koncert blues-rockowy, czy hard-rockowy (zeby bylo klimatycznie)... i zrobic dwudniowy fajny piknik :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka966 Re: Dni Opola ' 2006 21.04.06, 21:02 PROGRAM WSPANIAłY. SERDECZNE PODZIęKOWANIA PANU PREZYDENTOWI, SPONSOROM A W SZCZEGóLNOśCI PATRONOM MEDIALNYM. W PRZYSZłYM ROKU JUż SIę TAK NIE MęCZCIE, NIE SPONSORUJCIE ,NIE RóBCIE NIC - WYJDZIE LEPIEJ. A PATRONI MEDIALNI I TAK OTRąBIą SUKCES. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Dni Opola ' 2006 IP: 217.197.74.* 22.04.06, 00:33 No i doopa blada.O 22 dni w piątek na rynku świątecznego miasta zdechły by nie zkłócać ciszy nocnej. Już dziesiąta na zegarze idzcie do snu gospodarze, strzeżcie ognia się i złodzieja, chwalcie pana dobrodzieja. Jak średniowiecze to średniowiecze.W mieście milicjantów, żołnierzy i nauczycieli komunistyczna tradycja obchodzenia dni miasta, odlewnika, energetyka, itd. powinna zdechnąć na dobre.Czas zakopać truchło i zaczac tworzyć nową tradycję na kształt poznańskiego św. Marcina czy wileńskich kaziuków. Niech będzie tostała data i obchody na miarę miasta wojewódzkiego a nie jakiejś pipidówy.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Dni Opola ' 2006 IP: *.chello.pl 22.04.06, 12:36 Poprzednia ekipa rządząca naszym miastem,jaka byla, taka byla, brali do kieszeni, ale bawić też sie potrafili i imprezy za ich czasów- a terazniejsze to niebo i ziemia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Dni Opola ' 2006 IP: 87.207.154.* 22.04.06, 15:15 Dokładnie, potwierdzam w 100%. Nie trzymam sztamy z poprzednią ekipą ale wtedy miasto żyło, a teraz... lipa totalna, mam nadzieje ,że niedługo się to zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś