Dodaj do ulubionych

Dni Opola ' 2006

IP: *.chello.pl 19.04.06, 22:21
Co sądzicie o "bogatym" programie Dni Opola? Już mnie mdlości biorą na myśl o pokazach rycerskich ( jak co roku zresztą ) Nudni ci organizatorzy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Karol Re: Dni Opola ' 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 20:57
      Tak źle jeszcze nie było.
      • Gość: dodo Re: Dni Opola ' 2006 IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 22:54
        szkoda myslec o tym. zjazd wojciechow miazdzy :)
        • Gość: jedi Re: Dni Opola ' 2006 IP: *.chello.pl 20.04.06, 23:01
          A mi się podoba. Wyważony. Nie ma tylko prostackich koncertów, jest też próba
          przypomnienia kultu sw Wojciecha. Owszem zawsze mozn ponarzekac, ale bez
          przesady. Ostatni artykuł w nto o Dniach Opola byl zenujacy. Nie maja
          patronatu, to musza dolozyc? Glupio wyszlo.
        • Gość: barracuda Re: Dni Opola ' 2006 IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 20.04.06, 23:06
          Istnieje znakomity sposób na atrakcyjne spędzenie wolnego czasu: siadasz i
          przybijasz ptaszka gwoździem do taboretu - jest i strasznie i śmiesznie. Nawet
          nie w głowie ci pisanie idiotycznych postów na necie. Przecież o to chodzi. Dni
          Opola wtedy nie są ci już do niczego potrzebne...:-)
          A zjazd Wojciechów rzeczywiście miażdży! Swoją wysublimowaną pomysłowością:-)
          • Gość: bęc Re: Dni Opola ' 2006 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 00:21
            no to w następnym roku już dni Wojciechowa?
      • Gość: dodo Re: Dni Opola ' 2006 IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 02:08
        proponuje w przyszlym roku zrobic zjazd brunhildynow :)
    • Gość: ala Re: Dni Opola ' 2006 IP: *.chello.pl 21.04.06, 07:23
      Chodzi o to ,że zasze Dni Opola są strasznie monotematyczne- nie interesują cię rycerze- to masz pecha. W naszym miescie jest naprawdę tak mało imprez, że mogli by się chociaż postarać o ich urozmaicenie.W następnym roku proponuje zjazd wszystkich indian, albo wikingów na przyklad- tez będzie śmiesznie
      • Gość: Hose tak powinno być IP: 217.96.51.* 21.04.06, 10:39
        Powinien stać w rynku lub koło filharmonii duży (dupny - długi) namiot z
        długimi stołami i ławkami w środku ( na wzór oktoberfestu). Powinna być muzyka
        do tańczenia, koncert w plenerze, a nie w amfiteatrze. A te gwiazdy? kto to
        jest... jakieś marne szmiry. U nas nie ma gwiazd, ale można ściągnąć z innego
        kraju. Zlot motocykli zrobić. Więcej pomysłów nie dam, bo jakieś darmozjazdy z
        ratusza biorą kasę za wymyślanie, a ja im nie będę w tym pomagał.
    • tukan14 Re: Dni Opola ' 2006 21.04.06, 11:34
      rzeczywiscie koszmarnie nudny program. Czy ktoś dostaje w łape za to, że sciaga
      tu gwiazdy tak marnego formatu? A moze to jest jakis celowy zabieg przed
      festiwalem? I jak tu sie bawic przy pokazach rycerskich? A co z dziecmi? Sa dla
      nich jakieś atrakcje?
    • Gość: ala Re: Dni Opola ' 2006 IP: *.chello.pl 21.04.06, 12:23
      Organizatorzy Dni Opola powinni sprawić, by ludziom chcialo się wyjśc w tych dniach do centrum, zostać tam pare godzin i wydać troche kasy.Niech to nawet będzie tandeta, niech dzieci bedą miały swoje baloniki, karuzele,dorośli niech sobie kupią kiełbachę i bigos,posluchają Połomskiego-niech każdy ma coś dla siebie, do wyboru do koloru.Nie chce mi się oglądać któryś rok z rzędu paru tandetnych przebierańców wymachujących swoimi mieczykami, którzy potem zbierają do kapelusza na piwo.
      • Gość: dodo do hose IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 14:31
        jak masz pomysly, to sie nie wychylaj. ja tez mam i zastanawiam sie co zrobic,
        zeby je zrealizowac, ale zeby nikt mi sie pod nimi nie podpisal.
        albo zrob tak, zeby wszyscy wiedzieli ze cos, co sie odbywa w miescie, to Twoj
        pomysl. dobrze by bylo jeszcze, gdybys mogl sie wlaczyc w organizacje i dostac
        za to pieniadze.

w opolu mozna zrobic mase imprez, dla kazdego cos milego.
        zlot motocylistow jest ok, ja bym dodal do tego jeszcze zlot amerykanskich
        samochodow + jakis koncert blues-rockowy, czy hard-rockowy (zeby bylo
        klimatycznie)... i zrobic dwudniowy fajny piknik :)
    • kropka966 Re: Dni Opola ' 2006 21.04.06, 21:02
      PROGRAM WSPANIAłY.
      SERDECZNE PODZIęKOWANIA PANU PREZYDENTOWI, SPONSOROM A W SZCZEGóLNOśCI PATRONOM
      MEDIALNYM.
      W PRZYSZłYM ROKU JUż SIę TAK NIE MęCZCIE, NIE SPONSORUJCIE ,NIE RóBCIE NIC -
      WYJDZIE LEPIEJ.
      A PATRONI MEDIALNI I TAK OTRąBIą SUKCES.
      • Gość: behemot Re: Dni Opola ' 2006 IP: 217.197.74.* 22.04.06, 00:33
        No i doopa blada.O 22 dni w piątek na rynku świątecznego miasta zdechły by nie
        zkłócać ciszy nocnej. Już dziesiąta na zegarze idzcie do snu gospodarze,
        strzeżcie ognia się i złodzieja, chwalcie pana dobrodzieja. Jak średniowiecze to
        średniowiecze.W mieście milicjantów, żołnierzy i nauczycieli komunistyczna
        tradycja obchodzenia dni miasta, odlewnika, energetyka, itd. powinna zdechnąć na
        dobre.Czas zakopać truchło i zaczac tworzyć nową tradycję na kształt
        poznańskiego św. Marcina czy wileńskich kaziuków. Niech będzie tostała data i
        obchody na miarę miasta wojewódzkiego a nie jakiejś pipidówy.Amen.
    • Gość: gucio Re: Dni Opola ' 2006 IP: *.chello.pl 22.04.06, 12:36
      Poprzednia ekipa rządząca naszym miastem,jaka byla, taka byla, brali do kieszeni, ale bawić też sie potrafili i imprezy za ich czasów- a terazniejsze to niebo i ziemia.
      • Gość: ktosik Re: Dni Opola ' 2006 IP: 87.207.154.* 22.04.06, 15:15
        Dokładnie, potwierdzam w 100%. Nie trzymam sztamy z poprzednią ekipą ale wtedy
        miasto żyło, a teraz... lipa totalna, mam nadzieje ,że niedługo się to zmieni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka