Dodaj do ulubionych

Pitera opuściła PO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 23:24
na znak protestu. W mazowieckiem te same numery z krążącymi listami jedynych
słusznych kandydatów co u nas. platforma zaczyna tonąć.
Obserwuj wątek
    • Gość: permanent_black Re: Pitera opuściła PO IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 25.04.06, 01:12
      Niech idzie w PiS-du!
    • Gość: syfon Re: Pitera opuściła PO IP: 213.17.145.* 25.04.06, 01:15
      podobnie we Wrocławiu:
      "Huskowski tak nagle zdecydował się na start, bo wśród kandydatów zabrakło
      Jacka Protasiewicza, eurodeputowanego PO, którego popierał. - Uznałem, że dla
      dobra wewnątrzpartyjnej demokracji musi być przeciwwaga dla Schetyny. Daleki
      jestem od myślenia, że jest jeden słuszny kandydat w partii.

Huskowski przekonywał, że w PO do głosu powinny dojść doły partyjne - W
      Platformie musi być więcej demokracji - zachęcał. - Chciałbym, żeby wielu ludzi
      brało udział w podejmowaniu decyzji, a nie tylko ścisłe kierownictwo.

Huskowski przekonywał, że przed wyborami samorządowymi PO musi promować swoich
      polityków i specjalistów. - Mamy wielu fachowców, niestety, nie widać ich w
      życiu publicznym. W mediach występują ciągle te same osoby - ubolewał".(GW
      Wrocław, z 24.04)
      Wieje grozą!
      • Gość: zawiedziony Re: Pitera opuściła PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:25
        Nie ma co liczyć na PO, wszędzie to samo.
      • Gość: Pijak Re: Pitera opuściła PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 08:11
        Tyko w Opolu jest wszystko w porządku. Brawo opolskie PO za wewnątrzpartyjny
        porządek, fachowość w każdym momencie i oczywiście brak jakichkolwiek
        manipulacji tak wewnątrz partii jak i w trakcie sprawowania władzy. Hahahahaha.
        Koń by się uśmiał. POpłuczyny!

PO, PiS, SLD - wszyscy jestescie siebie warci.
        Gdybym był młodszy to najchętnie wypierdzielałbym stąd na koniec świata, byle
        waszych zakłamanych pysków nie oglądać. Szkoda mojego czasu, moich nerwów i
        mojego wyborczego poparcia świry.
        • Gość: alajaja Re: Pitera opuściła PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 17:16
          Dziś wywalili Piskorskiego. Jeszcze trochę i już nikt na platformie nie
          zostanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka