Gość: apollo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 23:24 na znak protestu. W mazowieckiem te same numery z krążącymi listami jedynych słusznych kandydatów co u nas. platforma zaczyna tonąć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: permanent_black Re: Pitera opuściła PO IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 25.04.06, 01:12 Niech idzie w PiS-du! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syfon Re: Pitera opuściła PO IP: 213.17.145.* 25.04.06, 01:15 podobnie we Wrocławiu: "Huskowski tak nagle zdecydował się na start, bo wśród kandydatów zabrakło Jacka Protasiewicza, eurodeputowanego PO, którego popierał. - Uznałem, że dla dobra wewnątrzpartyjnej demokracji musi być przeciwwaga dla Schetyny. Daleki jestem od myślenia, że jest jeden słuszny kandydat w partii. Huskowski przekonywał, że w PO do głosu powinny dojść doły partyjne - W Platformie musi być więcej demokracji - zachęcał. - Chciałbym, żeby wielu ludzi brało udział w podejmowaniu decyzji, a nie tylko ścisłe kierownictwo. Huskowski przekonywał, że przed wyborami samorządowymi PO musi promować swoich polityków i specjalistów. - Mamy wielu fachowców, niestety, nie widać ich w życiu publicznym. W mediach występują ciągle te same osoby - ubolewał".(GW Wrocław, z 24.04) Wieje grozą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony Re: Pitera opuściła PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:25 Nie ma co liczyć na PO, wszędzie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pijak Re: Pitera opuściła PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 08:11 Tyko w Opolu jest wszystko w porządku. Brawo opolskie PO za wewnątrzpartyjny porządek, fachowość w każdym momencie i oczywiście brak jakichkolwiek manipulacji tak wewnątrz partii jak i w trakcie sprawowania władzy. Hahahahaha. Koń by się uśmiał. POpłuczyny! PO, PiS, SLD - wszyscy jestescie siebie warci. Gdybym był młodszy to najchętnie wypierdzielałbym stąd na koniec świata, byle waszych zakłamanych pysków nie oglądać. Szkoda mojego czasu, moich nerwów i mojego wyborczego poparcia świry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alajaja Re: Pitera opuściła PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 17:16 Dziś wywalili Piskorskiego. Jeszcze trochę i już nikt na platformie nie zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś