lucky51 28.04.06, 22:47 chciałbym prosić kogoś z opola o podpowiedż czy ulica kościuszki jest ulicą handlową czy można tam myśleć o otworzeniu sklepu obuwniczego dzięki za info.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hahaha Re: ul.kościuszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:49 Nie! Sklepy tylko na ulicy Zemba Czyńskiego!!!!! Tam w pizdu sklepów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Kościuszko Re: ul.kościuszki IP: *.range81-158.btcentralplus.com 28.04.06, 22:51 Jest to ulica,która zgodnie z dyrektywą najnowsza Leppera-wicepremiera ma być tylko dla agentów S.B. Więc utworzą tutaj biura geodezji,transportu i...nie wiem wpisujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the same Re: ul.kościuszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:53 i salon BMW, hahaha? I fryzjera dla "Eleganta" i oczywiście dla naszego kochanego Wolanda! Odpowiedz Link Zgłoś
dacie Re: ul.kościuszki 28.04.06, 22:56 dla zdrajców istniały specjalne zakłady fryzjerskie: goliły na łyso!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jester Dej Re: ul.kościuszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:56 Jak kogoś ogolisz na łyso i ubierzesz w glany... hmmm. To wyjdzie nam czytelnik "Szczerbca"! Czytaj wiceprezydent miasta, hahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Kościuszko Re: ul.kościuszki IP: *.range81-158.btcentralplus.com 28.04.06, 22:58 A czy nie ma tam redakcji Wyborczej?? Co ona na to?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaprow Re: ul.kościuszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 20:27 Ale ortopedyczne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emerytka Re: ul.kościuszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 22:03 Przydałby się warzywniak na Kościuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierdoła saska Re: ul.kościuszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 22:11 Na ulicy kosciuszki mozna kupic z colą puszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały Re: ul.kościuszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 00:52 Na Kościuszki modne ciuszki Odpowiedz Link Zgłoś
j2334 Re: ul.kościuszki 29.04.06, 23:27 Odradzam sklep obuwniczy gdyz w tej okolicy zreszta bardzo malej jest conajmniej 6 sklepow tej branzy ,a poza tym blisko do targowisk i to prawie centrum wiec tych sklepow jest wyjatkowo duzo;' Odpowiedz Link Zgłoś
lucky51 Re: ul.kościuszki 01.05.06, 10:25 dzięki za wszystkie odpowiedzi,ale dalej niwe wiem czy to jest ruchliwa ulica,to że są w pobliżu sklepy tym lepiej gdyż klient przychodząc do tamtych chętniej zajrzy do nowego,nie jestem z opla ale z mapy wynika iż jest to ulica blisko centrum,nurtuje mnie jednak pytanie czy jest to ulica handlowa ,gdzie przechodzą ludzie ,czy tylko nadająca sie na warzywniak zaopatrujący okolicznych mieszkańców,dokładnie chodzi mi o okolice numeru 20 na kościuszki,dzięki za info i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś