Dodaj do ulubionych

Blamaż opolskiej Odry

IP: *.atol.com.pl 01.05.06, 23:40
No to wreszcie zaczęłasie równia pochyła. Teraz może byc tylko gorzej.
Powiedzcie mi jak z tak defensywną taktyką można zrobić tyle
punktów?????????????I czy czeska szkoła jest lepsza od polskiej.Kim zacz w
Czechach jest trener Copijak? Chyba mało kto go zna . W Opolu to wielki
autorytet , a le tak to już bywa w tym nienormalnym kraju/pozdro.....
Obserwuj wątek
    • Gość: widz Re: Blamaż opolskiej Odry IP: 217.173.193.* 02.05.06, 01:03
      droga rado - kasa na siatkarki bo chłopcy z odry (jedyni po AZS ktorzy mają
      szanse wypełnić założenia rady sportu kwalifikoanego) zaczynają..... psss. ale
      to już było..... "tanio kupić drogo sprzedać ..." rebe Odra Odra Odra - żałosne
    • Gość: was piłkarzyki sprzedawczyki IP: *.atol.com.pl 02.05.06, 08:03
      Dla mnie to praste jak 2+2=4 odra to my a nie wy
    • Gość: men Re: Blamaż opolskiej Odry IP: *.atol.com.pl 02.05.06, 08:08
      myślę tak samo nagle po rozpoczęciu 2 połowy Zitka Plewnia zapomniał jak gra
      się w piłkę Rogowski wychwalany przez wszystkich grał jak amator , nie wspomne
      o Traczu i reszcie jedynym który coś grał był piotrek Sobotta ale on tylko
      biegać umie i to bez piłki- moim zdaniem mecz został puszczony historia lubi się
      powtarzać szkoda tylko ,że piłkarze nie myślą o nas kibicach bo to dla nas się gra
    • Gość: **** Re: Blamaż opolskiej Odry IP: 213.199.253.* 02.05.06, 10:05
      Panie trenerze, jeżeli grając w przewadze drużyna straciła koncentrację i Pan to
      zauważył, to trzeba było zdjąć z boiska jednego zawodnika. A tak poważnie, to
      współczuję Panie Prezesie. Za ten blamaż zawodnicy powinni ponieść dotkliwą
      karę. Po prostu i po męsku.
      • Gość: OKS malkontenci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 11:22
        zamknac sie i na nastepny mecz z jastrzebiem wszyscy na stadion! Gdzie byliscie
        jak druzyna miala trudne chwile? Jak wspieraliscie chlopakow? Potraficie tylko
        pieprzyc zalosni malkontenci, a jak trzeba odpowiedziec glosno na "kto wygra
        mecz?" to siedzicie cicho. Wpadka kazdemu moze sie zdazyc, a awans i tak bedzie
        nasz. TYLKO ODRA OKS! Na dobre i na złe...
    • Gość: obs Re: Blamaż opolskiej Odry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 13:11
      Piłkarzyki, bo nie piłkarze dają z siebie tyle ile się od nich wymaga, a
      właściwie egzekwuje! Z Copijaka taki trener jak z koziej życi tascha! Potrafią
      jedynie robić wokół siebie dużo zamieszania i reklamy. A FRAJERZY (psedo
      działacze) nabierają się NA TO !
    • Gość: statystyk Re: Blamaż opolskiej Odry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 13:18
      Pozyjemy zobaczymy.Jedno jest pewne jak w tym sezonie nie wejda to juz bedzie
      koniec Odry.Kibic nie dzialacz nabrac sie wiecej nie da
      • Gość: OKS Re: Blamaż opolskiej Odry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 13:49
        nieprawda, kibic jest z druzyna zawsze, niezaleznie od wynikow. Ja bede z Odra
        w 3, 4, 5 lidze. Jezeli ktos swoje przyjscie uzaleznia tylko od pozycji w lidze
        to dupa nie kibic. Fajnie sie kibicuje zwyciezcom, prawda? Ale nie sprowadzajmy
        stadionu do miejsca rozladowywania kompleksow...
        W ogole glupia dyskusja, raz nie wyszlo i zaraz jakas banda dzikusow ma problemy
        • Gość: oks Re: Blamaż opolskiej Odry IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 02.05.06, 18:18
          frajerzy z krytej tylko potraficie krytykowac i bluzgac jak nie dizie. zauwazcie
          ze to dopiero 1 porazka w ty roku. wielkio fachowcy sie znalezli, skad wy
          mozecie wiedziec co sie dzieje na boisku jak wy w tym czasie slonecznik jecie
          ??!!! ODRA TY MY (MŁYN) a nie wy (kryta) !!!!!!!!!
    • Gość: Z krytej Re: Blamaż opolskiej Odry IP: 213.17.145.* 02.05.06, 22:20
      OKS głupolu ....będziemy wam odpowiadać kiedys tam jak przestaniecie DYMIĆ ( to
      sie chyba nigdy nie stanie) wchodzic na boisko, rzucac wyzwisakmi, przeklinac,
      bić się z policją itp itd...... jaki z Ciebie kibic idioto.... chyba marny
      zadymiarz.... A my z krytej zawsze będziemy za Oderką.... won na drugą strone
      stadionu chamy....nie chcemy z wami przebywac bo to niebezpieczne...mozna sie
      zarazić!
      • Gość: Diego Re: Blamaż opolskiej Odry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 23:35
        Kłucicie się jak zwykle! Brawo Słubice-rewelacja wiosennej rundy!!! Opole
        powinno się od Was uczyć. Powodzenia i utrzymania Wam życzę. Ostatnio zresztą
        tylko z Wami przegrywamy-w Słubicach przegraliśmy, w Opolu remis...taka drużyna
        powinna pozostać w tej lidze. No i ten Wasz stadion :)
      • Gość: OKS do "z krytej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 22:06
        hehe, "z krytej" nie zdajesz sobie nawet sprawy jakie glupoty wypisujesz:)A
        nazywajac mnie glupolem i idota miej swiadomosc, ze stawiasz sie jeszcze nizej
        w spolecznej hierarchii, bo wyksztalcenie mam na pewno wyzsze niz Ty. W zadnej
        zadymie nie bralem udzialu, czesto bywam na krytej, a na meczu jestem zawsze.
        To jest wlasnie problem ludzi przychodzacych na mecze - w domu pantofel, w
        zyciu dupek, a na mecz przyjdzie zeby sie wyladowac i poobrazac wszystkich, w
        tym tych, ktorzy wiele wysilku i pieniedzy wkladaja w oprawy meczow, a pozniej
        pocwaniakowac w Internecie.
        Co Ty zrobiles dla Odry? Odpowiedz sobie sam, mnie to nie interesuje.
    • Gość: statystyk Re: Blamaż opolskiej Odry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 11:00
      Jastrzebie -Walka 3-2 :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka