Gość: Zibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 03:12 Powiem tak: najlepszy jest LECH POZNAŃ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zibi bis Re: Tylko Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 07:04 A w czym Zbychu on jest najlepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jygol Re: Tylko Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 08:45 w sadzeniu zimioków czyli po ichnemu pyrów.Zaorzemy Poznan posadzimy pyry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Tylko Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 14:24 Chciałem napisać: Tylko Lech Pils Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Tylko Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 16:53 Zbysiu, masz szczescie. Tylko Odra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Tylko Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 17:08 Ale obiektywnie patrząc, to rzeczywiście w tej smucie piłkarskiej tylko Lech Poznań. A po połączeniu z Amicą nic, tylko Wielki Lech Poznań. A Odra to moje pierwsze dżinsy, moja pierwsza choroba, ODRAPANY mój pierwszy podkoszulek, moje pismo literackie i rzeka, do której kiedyś wpadłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Tylko Lech Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 14:03 Sentyment pozostał Odpowiedz Link Zgłoś