IP: *.bethere.co.uk 14.05.06, 22:59
gorace pozdrowienia dla kochanej grazynki z londynu ;-))
Obserwuj wątek
    • Gość: to ja Re: grazynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 23:50
      Oj Grazyna .. ja tagże się z tobą kochałem.. pamietasz jak było nam dobrze ?
      • Gość: Grazyna Re: Asiu IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 16.05.06, 06:00
        Kochane słoneczko. Bardzo mnie ucieszła własnie wiadomość od Ciebie.
        Myslami jestem z Tobą. Dasz radę serduszko. Napewno.
        Ściskam.
        • Gość: asisia Re: Asiu IP: *.bethere.co.uk 17.05.06, 21:00
          ?Witam ;-)))
          daje rade jeszcze, niedlugo na 2 dni przyjade do opola.mam znowu ciemne wlosy.a
          co tam u Pani??ciesze sie ze odgadla to Pani ze to ja ;-))))buziaki kochana moja
          ;-))do uslyszenia.
          • Gość: grazyna Re: Asiu IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 18.05.06, 07:09
            Asieńko witaj, cieszę się słoneczko, że ok:).
            Pozdrawiam i trzymaj mi się we tej zagranicy dzielnie.
            Buziaki, buzziaki buzzzziaki ścisssskam.
            • Gość: asisia Re: Asiu IP: *.bethere.co.uk 18.05.06, 21:26
              jak tam kochana??pogoda dopisuje??u mnie jest roznie ale cieplo.jak fajnie ze
              dalej mamy kontakt ;-) pamieta Pani agnieszke ta z s.... slub bierze
              ;-)buziakiiiiiiiiiiii paaa
              • Gość: Grazyna Re: Asiu IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 19.05.06, 07:56
                pamiętam kochanie pamiętam agnieszkę. Jak masz z nią kontakt proszę pozdrów ją
                ode mnie i przekaż kochanie życzenia wszystkiego naj..., dobrego i kochanego.
                Cieszę się Asieńko ,że nawiązałaś e mna kontakt na formu. To wspaniałe wrażenie
                móc z Tobą zamienic parę słów/ U nas Słaoneczko pada, a jest ciepło - to taka
                pogoda jak w anglii:))). Całuski trzymam kciuki do nastepnego spotkania na
                forum.Wszystko kochanie w normie?
                Pozdrawiam.
                • Gość: ????????? Re: Asiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 08:00
                  G...pie baby. Gadu-gadu sobie załóżcie a nie załatwiajcie spraw na forum
                  • Gość: basia Re: ty gosciu jestes głuopi zrozumiano IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 19.05.06, 19:18
                • Gość: asisia grazynka IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 19:39
                  Witam Witam!!! ja na kilka (az 3 dni) przyjechalam do opola zabrac reszte rzeczy
                  i załatwic swoje sprawy, a jak tam Pani?jak zdrówko??U mnie wszystko Ok, pracuje
                  i mam sie dobrze, powoli zaczyna mi sie wszystko układać, prosze trzymać kciuki
                  aby wszystko poszło po mojej myśli.Sciskam Mocno, jak znajde chcwilke to sie
                  odezwe. A Agnieszke pozdrowie ;-)) buziaczki ;-)))
                  • Gość: asisia Re: grazynka IP: *.bethere.co.uk 02.06.06, 08:22
                    pozdrawiam !!!!!!!!!!
                    • sharleena Re: grazynka 02.06.06, 08:57
                      to smutne, ze tyle pięknych dziewcząt odjechało z naszego puebla za chlebem
                      angielskie kible szorować.
                      ale nadejda lepsze czasy.
                      całuję i ściskam i papatki cmok.
    • Gość: grazynka Re: grazynka IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 11.06.06, 06:42
      Asiu, dzień dobry.
      Miło było Cię usłyszeć. Dowiedzieć , że wszystko zaczyna funkcjonować u Ciebie
      właściwie, pozytywnie. Bedzie dobrze. Jestem o tym przekonana.
      W Opolu dzisiaj z pewną nieśmiałością zaczyna świecić słoneczko:)).
      Pozdrawaim Cię bardzo serdecznie. Buziaki. Ściskam.
      • Gość: asisia Re: grazynka IP: *.bethere.co.uk 15.06.06, 23:10
        witam!!!jak tam zdrówko???U mnie roznie raz lepiej raz gorzej, ale powoli idzie
        do przodu.ciesze sie ze u Pani wszystko Ok.odezwe sie w tygodniu aby porozmawiac
        ściskam
        • Gość: asisia Re: grazynka IP: *.bethere.co.uk 25.06.06, 01:23
          ;-))))))))))))
          • Gość: abc Re: grazynka IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 25.06.06, 10:30
            Przyłączam się do apelu ?????????
            Proponuję też poczytać trochę o netykiecie. Słyszałem ponadto, że komórkę można
            kupić już za złotówkę, o Skype nie wspominając.
          • Gość: grazynka Re: IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 25.06.06, 12:31
            kochanie. Żyję!.Tobie wszystkiego co najlepsze najpiękniejsze, najmilsze,
            kochane. Uśmiechu , słoneczka.
            • Gość: abc Re: IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 25.06.06, 13:09
              To niewątpliwie radosna wiadomość. Ale dlaczego trzeba od razu wszystkich o tym
              powiadomić?
              • Gość: jagna Re: A co lepiej oskarżać ubliżać na forum? IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 25.06.06, 17:56
                • Gość: marcelina Re: A co lepiej oskarżać ubliżać na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:48
                  wlasnie...
                  • Gość: mama Re: A co lepiej oskarżać ubliżać na forum? IP: 213.17.241.* 24.07.06, 07:38
                    fajnie ,że Cię mam
            • Gość: asisia Re: IP: *.bethere.co.uk 25.06.06, 15:16
              tyle mam Pani do opowiedzenia, tak bardzo mi Pani kochanej brak,
              naprawde...czasem mi tu tak brak zyczliwych ludzi .... ja tez zyje ;-)) buziaki
              sciskam
              • Gość: Nieciekawy Re: tyle mam Pani do opowiedzenia IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.06, 19:00
                Moja kochana asisiu

Bardzo Ciebie prosze ,przyjedz wreszcie do Opola i wtedy bedziesz mogla z
                Twoja tak ukochana Przyjaciolka?? kolezanka??? albo tylko znajoma spokojnie
                porozmawiac.
                Dla mnie to wasze dupcz..ie i Netcie nie ciekawe.
                Wstyd mi za Ciebie .
                Osoba mieszkajaca zu granica,w Wielkiej Brytani jest tak malego Ducha.
                Ja tez mieszkam za granica ,ale nie dup..e tak jak Ty.
                Jak sie chce z kims spotkac i porozmawiac to albo przyjade do niego .albo go
                zaprosze do siebie.

• Gość: internauta Re: do nieciekawego dupka IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 25.06.06, 19:47
                  jesteś w rzeczy samej nieciekawym typem i tak Ci zostanie do końca życia.
                • Gość: asisia Re: tyle mam Pani do opowiedzenia IP: *.bethere.co.uk 25.06.06, 21:30
                  naucz sie pisac baranie po polsku, zanim zaczniesz pouczac innych!!!!!!!!!!jak
                  nie masz ochoty tego czytac to nieczytaj to co pisze nie jest dla takiego
                  kretyna jak widac zrozumiale!!! wiec oszczedze ci czasu i nieczytaj tego posta
                  wiecej, a ja dalej bede tu pisala.

Buziaki kochana Grazynko!!!
                  • Gość: Nieciekawy Re: tyle mam Pani do opowiedzenia IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.06, 22:44
                    Droga asisiu!!!!

Bardzo mnie ucieszyla i jednoczesnie zasmucila Twoja odpowiedz.
                    Poraz kolejna potwierdzila sie moja teoria o internecie.
                    Internet -jak sama nazwa wskazuje jest siecia miedzynarodowa do ktorej to sieci
                    powinny miec dostep osoby potrafiace z niej korzystac .
                    A wiec osoby potrafiace sie zachowac i komunikowac z innymi osobami.
                    Natomiast ostatnio zauwaza sie ze do internatu "wchodza" osoby o bardzo niskim
                    pozionie inteligencji, ktorym to wydaje sie ze przez obrazanie innych
                    uzytkownikow internetu ,potrafia podniesc swoj i tak bardzo niski
                    poziom inteligencji.
                    Jako przyklad mojej teori podam dwa zytaty z twojego bardzo "inteligentnego i
                    stojecego na wysokim poziomie" postu:
                    " naucz sie pisac baranie po polsku"
                    "nie jest dla takiego kretyna"
                    I wlasnie na przykladzie Twoich wypowiedzi ,musze powiedziec ze bardzo Tobie
                    wspolczuje.
                    Jak bardzo niskie musi byc Twoje mniemanie o sobie samej ze az do takich
                    wypowiedzi sie ponizasz myslac ze w ten sposob ( tzn. obrazajac innych)
                    podniesiesz swoja wartosc.

I jezeli w ten sposob "pokazujesz" swoj poziom inteligencji za granica,to
                    nie musimy sie dziwic ze Polacy za granicami kraju nie maja najlepszej
                    opini u innych.
                    Konczac moja odpowiedz na twoj post dodam tylko stare polskie przyslowie:
                    "Co glupiemu po rozumie jak go wykorzystac nie umie"
                    Zanim znowu odpiszesz asisiu, postaraj sie najpierw pomyslec -
                    nawet gdy myslenie sprawia bol glowy.

"a ja dalej bede tu pisala"
                    A pisz dziewczyno tutaj jak nie znasz innych bardziej dyskretnych sposobow
                    porozumiewania sie ze znajomyni ,przecierz nie mozna od "swiatowej" dziewczyny
                    za duzo wymagac!!!
                    Buziaki kochana Grazynko i kochana asisiu

• Gość: do Nieciekawego Re: Twój post to iście na poziomie pisanie.... IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 26.06.06, 08:03
                      gratuluje wysokiej kultury i inteligencji.
                      Moja kochana asisiu

Bardzo Ciebie prosze ,przyjedz wreszcie do Opola i wtedy bedziesz mogla z
                      Twoja tak ukochana Przyjaciolka?? kolezanka??? albo tylko znajoma spokojnie
                      porozmawiac.
                      Dla mnie to wasze dupcz..ie i Netcie nie ciekawe.
                      Wstyd mi za Ciebie .
                      Osoba mieszkajaca zu granica,w Wielkiej Brytani jest tak malego Ducha.
                      Ja tez mieszkam za granica ,ale nie dup..e tak jak Ty.
                      Jak sie chce z kims spotkac i porozmawiac to albo przyjade do niego .albo go
                      zaprosze do siebie.

• Gość: marcelina Re: Twój post to iście na poziomie pisanie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:19
                        JAsne... a ty bys wolal co? co Ci to przeszkadza? lepiej wez swoj tylek do
                        roboty!
                        • Gość: marcelina Re: Twój post to iście na poziomie pisanie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:47
                          tak? to pokaz swoj poziom, chetnie zobacze:)
                    • Gość: marcelina Re: tyle mam Pani do opowiedzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:20
                      roboty!
                  • Gość: grazynka Re: Asieńko nie zwracaj niegodne czytania posty IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 26.06.06, 07:59
                    Cieszę się, że jest Ci dobrze. Tak trzymaj. Jestem myslami z Tobą. Dasz radę.
                    Kochanie buziaczki .
                    • Gość: asisia Re: Asieńko nie zwracaj niegodne czytania posty IP: *.bethere.co.uk 29.06.06, 23:12
                      buziaczki Kochana Kobietko!!!(aga jest wciąży)buziaki kochana Grazko
                      • Gość: pseudo grażynka Re: Asieńko nie zwracaj niegodne czytania posty IP: *.chello.pl 30.06.06, 15:23
                        Sp.....aj kochana asisiu i nie wracaj!
                        • Gość: pseudoasisia Re: Asieńko nie zwracaj niegodne czytania posty IP: *.chello.pl 30.06.06, 15:26
                          OK, kochana Grazynko!, sp....am i nie wracam-na pewno wszyscy na tym forum się ucieszą!!! Buziaczki kochane sloneczko- aniołeczku moj, już spi...am!!!
                      • Gość: grazynka Re: Asieńko nie zwracaj niegodne czytania posty IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 30.06.06, 18:37
                        Kochanie ciesze się ,że jest dobrze.Słoneczko moje ściskam Cię mocno. Bądź
                        dzielna. Myślę o Tobie i o tym jak sobie radzisz. I wierzę ,że bedzie
                        ok.Zwłaszcza jak zamieszkamy razem w naszym zamku.Buziaki.
                        • Gość: asisia Re: Asieńko nie zwracaj niegodne czytania posty IP: *.bethere.co.uk 30.06.06, 23:52
                          :-) nic juz nie wiem, buziaki i dozobaczenia na zamku ;-))
                          • Gość: asisia Re: Asieńko nie zwracaj niegodne czytania posty IP: *.bethere.co.uk 01.07.06, 20:45
                            ale tu goraco masakra uffffffffff.Jak tesknie za truskawkami ze smietanka ;-)) i
                            lodami na ZWM z kochana psiapsiółką ;-))pozdrawiam cieplutko.buziak grazynko
                            • Gość: grazynka Re: Asieńko byłam dzisiaj na lodach IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 02.07.06, 19:24
                              w naszej lodziarni. Są pyszne, prawie tak samo jak truskawki ze śmietaną.
                              przykro mi ze nie mozesz ich zasmakować. Ale przecież nic straconego kochanie.
                              W Opolu też jwst upaaaaał kochanie. Pozdrawiam bardzo serdecznie, Trzymaj sie
                              serce dzielnie. Buziaczki.
                              • Gość: asisia Re: Asieńko byłam dzisiaj na lodach IP: *.bethere.co.uk 02.07.06, 23:51
                                witam ;-)
                                tak bym tez tam poszła poszaleć lodowo ;-))Dzis mialam dzien wolny i poszlam
                                sobie do parku na batersea (SW11 5HY)tu mieszkam. poopalac sie na kocyku, tu
                                jest pieknie w parkach ludzie sobie siedza jest jeziorko i bardzo miło.jutro tez
                                mam wolne to sobie pozwiedzam tak bym chciała aby tu Pani kochana do mnie
                                przyjechała i byśmy sobie tu na lody poszły ;-)) jak znajde zamek to napewno
                                przylece po Pania. pozdrawiam gorąco i ściskam serdecznie. bardzo fajnie ze tak
                                sobie mozemy popisac ;-))buziaki
                                • Gość: grazynka Re: Asieńko byłam dzisiaj na lodach IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 03.07.06, 19:17
                                  Asienko dzięki za miłe słowa. Słoneczko pięknie świeci. Kiedy wpadniej doOpola
                                  na jakiś urop? czy cóś?
                                  ściskam buziaczki.
                                  • Gość: Baryła Re: Asieńko byłam dzisiaj na lodach IP: 213.199.242.* 03.07.06, 21:15
                                    Dziwne macie obyczaje w tym Opolu. Jakieś panienki gaworzą sobie jak rozkoszne
                                    niemowlaki na forum publicznym!
                                    • Gość: marcelina Re: Asieńko byłam dzisiaj na lodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:17
                                      roboty!
                                  • Gość: asisia Re: Asieńko byłam dzisiaj na lodach IP: *.bethere.co.uk 04.07.06, 22:28
                                    Witam kochana ;-))
                                    W londynie upały, opalać sie w parkach mozna w metrze ludzie padaja bo bardzo
                                    gorąco. ja trzymam sie ok, w niedziele nad morze jade ;-) buziaki
                                    • Gość: Baryła Re: Asieńko byłam dzisiaj na lodach IP: 213.199.242.* 05.07.06, 09:55
                                      A gu-gu, a gu-gu, aaa...
                                      • Gość: Lo Doowa Asieńko, zrobiłam dzisiaj loda IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 09:59
                                        ale zajedwabista jazda była
                                  • Gość: asisia Re: Asieńko byłam dzisiaj na lodach IP: *.bethere.co.uk 07.07.06, 20:14
                                    buziaki ;-)
                                    • Gość: Maxiu Sfiksowałyście obie, bo chłopa dawno nie miałyście IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.06, 00:44
                                      chłopa wam trzeba, kochane les...
                                    • Gość: Grazynka Re: Asiu kochanie jesstem z Tobą... IP: 217.197.79.* 25.07.06, 20:53
                                      upał od chyba 16 czerwca(jeśli sie nie mylę) kochanie. U Ciebie pewnie też.
                                      Ponoć sierpień zapowidaja taki sam. Cudownie dla tych którzy mająurlopy, Gorzej
                                      dla tych,którzy pracują w dusznych , nagrzanych pomieszczeniach. Jaka jest
                                      wtedy wydajnośc w pracy:), ale wszyscy udają , ż cos robią. Obłuda. Nie
                                      ważne.Mam nadzieję ze niedługo wpadniesz i... Ty wiesz co zrobimy... . Niech
                                      ciekawscy się domyślają i wymyslają. To będzie szalenie miłe, ekscytujące i
                                      bardzo wilgotne. Mniam.Pozdrawiam Cię seduszko moccno. No i oczywiście
                                      ssćiskam. Kochanie wszystkiego co najlepsze, Buziaki. PPaa
    • Gość: gug Re: grazynka IP: *.chello.pl 03.07.06, 22:26
      Baryla-nie mieszaj w to zaraz całego Opola- takie tępe idiotki moga się trafić wszędzie....niestety
      • Gość: grazyna Re: grazynka IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 08.07.06, 06:52
        i vice versa obojniaki. nikt nie każe wam czytać postów a zwłaszcza naszych.
        ale z racji tego ze faceci są najwiękrzymi nierobami i plotakarzami jest jak
        jest. Wasze "pisanie" świadczy o was. Gdybyśta byli inteligentni to rozum
        nakazał by wam czyni co innego.trudno idiotów nie robią. sami się rodzą. I
        takimi pozostanienie do konca życia. Dlatego też rządy w naszym kraju wyglądają
        tak jak wygladaję. buziaczek
        • Gość: abc Re: grazynka IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 08.07.06, 10:09
          Admin, obudź się!
          Czy nie szkoda miejsca na serwerze na takie "gdybyśta"?
        • Gość: asisia Re: grazynka IP: *.bethere.co.uk 09.07.06, 10:40
          zgadzam sie ;-) po co oni to czytaja??widac jakies glupole hehe.buziaki kochana
          • Gość: maniek Re: grazynka IP: *.chello.pl 09.07.06, 11:47
            Zapominasz chyba glupia blondyno, że wypowiadasz się na publicznyn forum
            • Gość: zenek Re: grazynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 13:16
              Bardzo ciekawy wątek. Piszcie baby, git reportaż.
              • Gość: Lodziarz Re: grazynka IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.06, 14:41
                Zytat:
                "Asieńko byłam dzisiaj na lodach"
                Ja tez , po 40 zl bez gumy z polykiem.
                Ile Ty bierzesz za loda ???????
                W zlotowkach moge zaplacic, u asisi w funtach chyba bedzie za drogo.
                Ale kto wie ,jak asisia przyjedzie do kraju to morze i w zlotowkach weznie
          • Gość: Het Ero Re: grazynka IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.06, 15:02
            chłopa wam trzeba, kochane les...
    • Gość: asisia Re: grazynka IP: *.bethere.co.uk 17.07.06, 21:03
      buziakiiiiiiiii
      • Gość: pa pa Re: grazynka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 21:23
        przy poziomie iq poniżej poziomu kury nadajecie się tylko do ligi kobiet
      • Gość: urolog a sisia dobrze czy źle IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 08:18
        a sisia dobrze czy źle, i co na to lekarze?
        • Gość: grazynka Re: a sisia dobrze czy źle IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 19.07.06, 17:59
          Buziaczki Asienko. Cieszę się ze u Ciebie wszystko w miarę dobrze. U mnie też.
          Pozdrawiam. Trzymaj się.
          • Gość: asisia Re: a sisia dobrze czy źle IP: *.bethere.co.uk 19.07.06, 20:42
            u mnie roznie, upał straszny, w busach 52 C, w metrze 48. masakra.a co tam u
            pani?? jakis urlop?? ja chyba we wrzesniu do grecji lub tunezji polece ale
            jeszcze nie wiem.serce hmmmmmmmmm, napisze pozniej buziaki
    • Gość: asisia Re: grazynka IP: *.bethere.co.uk 20.07.06, 20:26
      ;-) ufffffff jak goraco
      • Gość: Niusia Re: grazynka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.07.06, 22:37
        "Patronat" albo i pupileczunieczki Behemotka?! hehe:)
    • Gość: Agata Re: grazynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 00:16
      Ja cie pierniczę, co to za gadanie? Buziaczki, serduszka ...Ale poczytam sobie
      dalej, jak będzie, zawsze to jakaś odmiana, skowroneczki, zazulki moje
      kochaniutkie. Całusiki i misiaczki. Pa
      • Gość: galgan Re: grazynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 21:53
        napisz cos o swojej! pusta rurka ?
    • Gość: yes yes yes Re: grazynka IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 25.07.06, 20:21
      yes
      • Gość: Lodziarz Re: grazynka IP: *.dip.t-dialin.net 28.07.06, 22:17
        Hallo Grazynko !!!!!
        Hallo asisiu !!!!!

Buzki ,caluski , usciskania ,mi idze dobrze ,taki upal.

Do ktorej moge na loda????

• Gość: grażynka Re: grazynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 22:32
          masz łobuzie aż dwie buzie...
          wiadomosci.wp.pl/gid,8413974,img,8413981,kat,,galeriazdjecie.html?G%5Bpage%5D=5
          • Gość: Lodziarz Re: grazynka IP: *.dip.t-dialin.net 28.07.06, 23:01
            Hi Grazynko !!!!

Mam nadzieje ze jestes podobna do tej w tym czarnym kostiumie - moj Typ
            Gratuluje poczucia humoru.
            Jestes slodka - przepraszam za moja glupote .
        • Gość: GRAZYNKA Redo lodziarza. IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 29.07.06, 07:30
          morzesz go mieć kiedy chceszz, Nie wiem jak lodziarnie u Ciebie praCUJĄ U
          MNIE KAWIARNIE CZYNNE SĄ DO 22.OO.
    • Gość: daro Re: grazynka IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 06.08.06, 13:36
      :@

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka