Gość: asisia IP: *.bethere.co.uk 14.05.06, 22:59 gorace pozdrowienia dla kochanej grazynki z londynu ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: to ja Re: grazynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 23:50 Oj Grazyna .. ja tagże się z tobą kochałem.. pamietasz jak było nam dobrze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grazyna Re: Asiu IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 16.05.06, 06:00 Kochane słoneczko. Bardzo mnie ucieszła własnie wiadomość od Ciebie. Myslami jestem z Tobą. Dasz radę serduszko. Napewno. Ściskam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asisia Re: Asiu IP: *.bethere.co.uk 17.05.06, 21:00 ?Witam ;-))) daje rade jeszcze, niedlugo na 2 dni przyjade do opola.mam znowu ciemne wlosy.a co tam u Pani??ciesze sie ze odgadla to Pani ze to ja ;-))))buziaki kochana moja ;-))do uslyszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazyna Re: Asiu IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 18.05.06, 07:09 Asieńko witaj, cieszę się słoneczko, że ok:). Pozdrawiam i trzymaj mi się we tej zagranicy dzielnie. Buziaki, buzziaki buzzzziaki ścisssskam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asisia Re: Asiu IP: *.bethere.co.uk 18.05.06, 21:26 jak tam kochana??pogoda dopisuje??u mnie jest roznie ale cieplo.jak fajnie ze dalej mamy kontakt ;-) pamieta Pani agnieszke ta z s.... slub bierze ;-)buziakiiiiiiiiiiii paaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grazyna Re: Asiu IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 19.05.06, 07:56 pamiętam kochanie pamiętam agnieszkę. Jak masz z nią kontakt proszę pozdrów ją ode mnie i przekaż kochanie życzenia wszystkiego naj..., dobrego i kochanego. Cieszę się Asieńko ,że nawiązałaś e mna kontakt na formu. To wspaniałe wrażenie móc z Tobą zamienic parę słów/ U nas Słaoneczko pada, a jest ciepło - to taka pogoda jak w anglii:))). Całuski trzymam kciuki do nastepnego spotkania na forum.Wszystko kochanie w normie? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????????? Re: Asiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 08:00 G...pie baby. Gadu-gadu sobie załóżcie a nie załatwiajcie spraw na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: ty gosciu jestes głuopi zrozumiano IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 19.05.06, 19:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asisia grazynka IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 19:39 Witam Witam!!! ja na kilka (az 3 dni) przyjechalam do opola zabrac reszte rzeczy i załatwic swoje sprawy, a jak tam Pani?jak zdrówko??U mnie wszystko Ok, pracuje i mam sie dobrze, powoli zaczyna mi sie wszystko układać, prosze trzymać kciuki aby wszystko poszło po mojej myśli.Sciskam Mocno, jak znajde chcwilke to sie odezwe. A Agnieszke pozdrowie ;-)) buziaczki ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asisia Re: grazynka IP: *.bethere.co.uk 02.06.06, 08:22 pozdrawiam !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sharleena Re: grazynka 02.06.06, 08:57 to smutne, ze tyle pięknych dziewcząt odjechało z naszego puebla za chlebem angielskie kible szorować. ale nadejda lepsze czasy. całuję i ściskam i papatki cmok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazynka Re: grazynka IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 11.06.06, 06:42 Asiu, dzień dobry. Miło było Cię usłyszeć. Dowiedzieć , że wszystko zaczyna funkcjonować u Ciebie właściwie, pozytywnie. Bedzie dobrze. Jestem o tym przekonana. W Opolu dzisiaj z pewną nieśmiałością zaczyna świecić słoneczko:)). Pozdrawaim Cię bardzo serdecznie. Buziaki. Ściskam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asisia Re: grazynka IP: *.bethere.co.uk 15.06.06, 23:10 witam!!!jak tam zdrówko???U mnie roznie raz lepiej raz gorzej, ale powoli idzie do przodu.ciesze sie ze u Pani wszystko Ok.odezwe sie w tygodniu aby porozmawiac ściskam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: grazynka IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 25.06.06, 10:30 Przyłączam się do apelu ????????? Proponuję też poczytać trochę o netykiecie. Słyszałem ponadto, że komórkę można kupić już za złotówkę, o Skype nie wspominając. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazynka Re: IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 25.06.06, 12:31 kochanie. Żyję!.Tobie wszystkiego co najlepsze najpiękniejsze, najmilsze, kochane. Uśmiechu , słoneczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 25.06.06, 13:09 To niewątpliwie radosna wiadomość. Ale dlaczego trzeba od razu wszystkich o tym powiadomić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagna Re: A co lepiej oskarżać ubliżać na forum? IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 25.06.06, 17:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcelina Re: A co lepiej oskarżać ubliżać na forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:48 wlasnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: A co lepiej oskarżać ubliżać na forum? IP: 213.17.241.* 24.07.06, 07:38 fajnie ,że Cię mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asisia Re: IP: *.bethere.co.uk 25.06.06, 15:16 tyle mam Pani do opowiedzenia, tak bardzo mi Pani kochanej brak, naprawde...czasem mi tu tak brak zyczliwych ludzi .... ja tez zyje ;-)) buziaki sciskam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieciekawy Re: tyle mam Pani do opowiedzenia IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.06, 19:00 Moja kochana asisiu Bardzo Ciebie prosze ,przyjedz wreszcie do Opola i wtedy bedziesz mogla z Twoja tak ukochana Przyjaciolka?? kolezanka??? albo tylko znajoma spokojnie porozmawiac. Dla mnie to wasze dupcz..ie i Netcie nie ciekawe. Wstyd mi za Ciebie . Osoba mieszkajaca zu granica,w Wielkiej Brytani jest tak malego Ducha. Ja tez mieszkam za granica ,ale nie dup..e tak jak Ty. Jak sie chce z kims spotkac i porozmawiac to albo przyjade do niego .albo go zaprosze do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta Re: do nieciekawego dupka IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 25.06.06, 19:47 jesteś w rzeczy samej nieciekawym typem i tak Ci zostanie do końca życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asisia Re: tyle mam Pani do opowiedzenia IP: *.bethere.co.uk 25.06.06, 21:30 naucz sie pisac baranie po polsku, zanim zaczniesz pouczac innych!!!!!!!!!!jak nie masz ochoty tego czytac to nieczytaj to co pisze nie jest dla takiego kretyna jak widac zrozumiale!!! wiec oszczedze ci czasu i nieczytaj tego posta wiecej, a ja dalej bede tu pisala. Buziaki kochana Grazynko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieciekawy Re: tyle mam Pani do opowiedzenia IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.06, 22:44 Droga asisiu!!!! Bardzo mnie ucieszyla i jednoczesnie zasmucila Twoja odpowiedz. Poraz kolejna potwierdzila sie moja teoria o internecie. Internet -jak sama nazwa wskazuje jest siecia miedzynarodowa do ktorej to sieci powinny miec dostep osoby potrafiace z niej korzystac . A wiec osoby potrafiace sie zachowac i komunikowac z innymi osobami. Natomiast ostatnio zauwaza sie ze do internatu "wchodza" osoby o bardzo niskim pozionie inteligencji, ktorym to wydaje sie ze przez obrazanie innych uzytkownikow internetu ,potrafia podniesc swoj i tak bardzo niski poziom inteligencji. Jako przyklad mojej teori podam dwa zytaty z twojego bardzo "inteligentnego i stojecego na wysokim poziomie" postu: " naucz sie pisac baranie po polsku" "nie jest dla takiego kretyna" I wlasnie na przykladzie Twoich wypowiedzi ,musze powiedziec ze bardzo Tobie wspolczuje. Jak bardzo niskie musi byc Twoje mniemanie o sobie samej ze az do takich wypowiedzi sie ponizasz myslac ze w ten sposob ( tzn. obrazajac innych) podniesiesz swoja wartosc. I jezeli w ten sposob "pokazujesz" swoj poziom inteligencji za granica,to nie musimy sie dziwic ze Polacy za granicami kraju nie maja najlepszej opini u innych. Konczac moja odpowiedz na twoj post dodam tylko stare polskie przyslowie: "Co glupiemu po rozumie jak go wykorzystac nie umie" Zanim znowu odpiszesz asisiu, postaraj sie najpierw pomyslec - nawet gdy myslenie sprawia bol glowy. "a ja dalej bede tu pisala" A pisz dziewczyno tutaj jak nie znasz innych bardziej dyskretnych sposobow porozumiewania sie ze znajomyni ,przecierz nie mozna od "swiatowej" dziewczyny za duzo wymagac!!! Buziaki kochana Grazynko i kochana asisiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Nieciekawego Re: Twój post to iście na poziomie pisanie.... IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 26.06.06, 08:03 gratuluje wysokiej kultury i inteligencji. Moja kochana asisiu Bardzo Ciebie prosze ,przyjedz wreszcie do Opola i wtedy bedziesz mogla z Twoja tak ukochana Przyjaciolka?? kolezanka??? albo tylko znajoma spokojnie porozmawiac. Dla mnie to wasze dupcz..ie i Netcie nie ciekawe. Wstyd mi za Ciebie . Osoba mieszkajaca zu granica,w Wielkiej Brytani jest tak malego Ducha. Ja tez mieszkam za granica ,ale nie dup..e tak jak Ty. Jak sie chce z kims spotkac i porozmawiac to albo przyjade do niego .albo go zaprosze do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcelina Re: Twój post to iście na poziomie pisanie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:19 JAsne... a ty bys wolal co? co Ci to przeszkadza? lepiej wez swoj tylek do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcelina Re: Twój post to iście na poziomie pisanie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:47 tak? to pokaz swoj poziom, chetnie zobacze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcelina Re: tyle mam Pani do opowiedzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:20 JAsne... a ty bys wolal co? co Ci to przeszkadza? lepiej wez swoj tylek do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazynka Re: Asieńko nie zwracaj niegodne czytania posty IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 26.06.06, 07:59 Cieszę się, że jest Ci dobrze. Tak trzymaj. Jestem myslami z Tobą. Dasz radę. Kochanie buziaczki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asisia Re: Asieńko nie zwracaj niegodne czytania posty IP: *.bethere.co.uk 29.06.06, 23:12 buziaczki Kochana Kobietko!!!(aga jest wciąży)buziaki kochana Grazko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pseudo grażynka Re: Asieńko nie zwracaj niegodne czytania posty IP: *.chello.pl 30.06.06, 15:23 Sp.....aj kochana asisiu i nie wracaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pseudoasisia Re: Asieńko nie zwracaj niegodne czytania posty IP: *.chello.pl 30.06.06, 15:26 OK, kochana Grazynko!, sp....am i nie wracam-na pewno wszyscy na tym forum się ucieszą!!! Buziaczki kochane sloneczko- aniołeczku moj, już spi...am!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazynka Re: Asieńko nie zwracaj niegodne czytania posty IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 30.06.06, 18:37 Kochanie ciesze się ,że jest dobrze.Słoneczko moje ściskam Cię mocno. Bądź dzielna. Myślę o Tobie i o tym jak sobie radzisz. I wierzę ,że bedzie ok.Zwłaszcza jak zamieszkamy razem w naszym zamku.Buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asisia Re: Asieńko nie zwracaj niegodne czytania posty IP: *.bethere.co.uk 30.06.06, 23:52 :-) nic juz nie wiem, buziaki i dozobaczenia na zamku ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asisia Re: Asieńko nie zwracaj niegodne czytania posty IP: *.bethere.co.uk 01.07.06, 20:45 ale tu goraco masakra uffffffffff.Jak tesknie za truskawkami ze smietanka ;-)) i lodami na ZWM z kochana psiapsiółką ;-))pozdrawiam cieplutko.buziak grazynko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazynka Re: Asieńko byłam dzisiaj na lodach IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 02.07.06, 19:24 w naszej lodziarni. Są pyszne, prawie tak samo jak truskawki ze śmietaną. przykro mi ze nie mozesz ich zasmakować. Ale przecież nic straconego kochanie. W Opolu też jwst upaaaaał kochanie. Pozdrawiam bardzo serdecznie, Trzymaj sie serce dzielnie. Buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asisia Re: Asieńko byłam dzisiaj na lodach IP: *.bethere.co.uk 02.07.06, 23:51 witam ;-) tak bym tez tam poszła poszaleć lodowo ;-))Dzis mialam dzien wolny i poszlam sobie do parku na batersea (SW11 5HY)tu mieszkam. poopalac sie na kocyku, tu jest pieknie w parkach ludzie sobie siedza jest jeziorko i bardzo miło.jutro tez mam wolne to sobie pozwiedzam tak bym chciała aby tu Pani kochana do mnie przyjechała i byśmy sobie tu na lody poszły ;-)) jak znajde zamek to napewno przylece po Pania. pozdrawiam gorąco i ściskam serdecznie. bardzo fajnie ze tak sobie mozemy popisac ;-))buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazynka Re: Asieńko byłam dzisiaj na lodach IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 03.07.06, 19:17 Asienko dzięki za miłe słowa. Słoneczko pięknie świeci. Kiedy wpadniej doOpola na jakiś urop? czy cóś? ściskam buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baryła Re: Asieńko byłam dzisiaj na lodach IP: 213.199.242.* 03.07.06, 21:15 Dziwne macie obyczaje w tym Opolu. Jakieś panienki gaworzą sobie jak rozkoszne niemowlaki na forum publicznym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcelina Re: Asieńko byłam dzisiaj na lodach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 22:17 JAsne... a ty bys wolal co? co Ci to przeszkadza? lepiej wez swoj tylek do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asisia Re: Asieńko byłam dzisiaj na lodach IP: *.bethere.co.uk 04.07.06, 22:28 Witam kochana ;-)) W londynie upały, opalać sie w parkach mozna w metrze ludzie padaja bo bardzo gorąco. ja trzymam sie ok, w niedziele nad morze jade ;-) buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baryła Re: Asieńko byłam dzisiaj na lodach IP: 213.199.242.* 05.07.06, 09:55 A gu-gu, a gu-gu, aaa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lo Doowa Asieńko, zrobiłam dzisiaj loda IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 09:59 ale zajedwabista jazda była Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asisia Re: Asieńko byłam dzisiaj na lodach IP: *.bethere.co.uk 07.07.06, 20:14 buziaki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxiu Sfiksowałyście obie, bo chłopa dawno nie miałyście IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.06, 00:44 chłopa wam trzeba, kochane les... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grazynka Re: Asiu kochanie jesstem z Tobą... IP: 217.197.79.* 25.07.06, 20:53 upał od chyba 16 czerwca(jeśli sie nie mylę) kochanie. U Ciebie pewnie też. Ponoć sierpień zapowidaja taki sam. Cudownie dla tych którzy mająurlopy, Gorzej dla tych,którzy pracują w dusznych , nagrzanych pomieszczeniach. Jaka jest wtedy wydajnośc w pracy:), ale wszyscy udają , ż cos robią. Obłuda. Nie ważne.Mam nadzieję ze niedługo wpadniesz i... Ty wiesz co zrobimy... . Niech ciekawscy się domyślają i wymyslają. To będzie szalenie miłe, ekscytujące i bardzo wilgotne. Mniam.Pozdrawiam Cię seduszko moccno. No i oczywiście ssćiskam. Kochanie wszystkiego co najlepsze, Buziaki. PPaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gug Re: grazynka IP: *.chello.pl 03.07.06, 22:26 Baryla-nie mieszaj w to zaraz całego Opola- takie tępe idiotki moga się trafić wszędzie....niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazyna Re: grazynka IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 08.07.06, 06:52 i vice versa obojniaki. nikt nie każe wam czytać postów a zwłaszcza naszych. ale z racji tego ze faceci są najwiękrzymi nierobami i plotakarzami jest jak jest. Wasze "pisanie" świadczy o was. Gdybyśta byli inteligentni to rozum nakazał by wam czyni co innego.trudno idiotów nie robią. sami się rodzą. I takimi pozostanienie do konca życia. Dlatego też rządy w naszym kraju wyglądają tak jak wygladaję. buziaczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: grazynka IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 08.07.06, 10:09 Admin, obudź się! Czy nie szkoda miejsca na serwerze na takie "gdybyśta"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asisia Re: grazynka IP: *.bethere.co.uk 09.07.06, 10:40 zgadzam sie ;-) po co oni to czytaja??widac jakies glupole hehe.buziaki kochana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: grazynka IP: *.chello.pl 09.07.06, 11:47 Zapominasz chyba glupia blondyno, że wypowiadasz się na publicznyn forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: grazynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 13:16 Bardzo ciekawy wątek. Piszcie baby, git reportaż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodziarz Re: grazynka IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.06, 14:41 Zytat: "Asieńko byłam dzisiaj na lodach" Ja tez , po 40 zl bez gumy z polykiem. Ile Ty bierzesz za loda ??????? W zlotowkach moge zaplacic, u asisi w funtach chyba bedzie za drogo. Ale kto wie ,jak asisia przyjedzie do kraju to morze i w zlotowkach weznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Het Ero Re: grazynka IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.06, 15:02 chłopa wam trzeba, kochane les... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pa pa Re: grazynka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 21:23 przy poziomie iq poniżej poziomu kury nadajecie się tylko do ligi kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urolog a sisia dobrze czy źle IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 08:18 a sisia dobrze czy źle, i co na to lekarze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazynka Re: a sisia dobrze czy źle IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 19.07.06, 17:59 Buziaczki Asienko. Cieszę się ze u Ciebie wszystko w miarę dobrze. U mnie też. Pozdrawiam. Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asisia Re: a sisia dobrze czy źle IP: *.bethere.co.uk 19.07.06, 20:42 u mnie roznie, upał straszny, w busach 52 C, w metrze 48. masakra.a co tam u pani?? jakis urlop?? ja chyba we wrzesniu do grecji lub tunezji polece ale jeszcze nie wiem.serce hmmmmmmmmm, napisze pozniej buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asisia Re: grazynka IP: *.bethere.co.uk 20.07.06, 20:26 ;-) ufffffff jak goraco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niusia Re: grazynka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.07.06, 22:37 "Patronat" albo i pupileczunieczki Behemotka?! hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: grazynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 00:16 Ja cie pierniczę, co to za gadanie? Buziaczki, serduszka ...Ale poczytam sobie dalej, jak będzie, zawsze to jakaś odmiana, skowroneczki, zazulki moje kochaniutkie. Całusiki i misiaczki. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galgan Re: grazynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 21:53 napisz cos o swojej! pusta rurka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yes yes yes Re: grazynka IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 25.07.06, 20:21 yes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodziarz Re: grazynka IP: *.dip.t-dialin.net 28.07.06, 22:17 Hallo Grazynko !!!!! Hallo asisiu !!!!! Buzki ,caluski , usciskania ,mi idze dobrze ,taki upal. Do ktorej moge na loda???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażynka Re: grazynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 22:32 masz łobuzie aż dwie buzie... wiadomosci.wp.pl/gid,8413974,img,8413981,kat,,galeriazdjecie.html?G%5Bpage%5D=5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodziarz Re: grazynka IP: *.dip.t-dialin.net 28.07.06, 23:01 Hi Grazynko !!!! Mam nadzieje ze jestes podobna do tej w tym czarnym kostiumie - moj Typ Gratuluje poczucia humoru. Jestes slodka - przepraszam za moja glupote . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRAZYNKA Redo lodziarza. IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 29.07.06, 07:30 morzesz go mieć kiedy chceszz, Nie wiem jak lodziarnie u Ciebie praCUJĄ U MNIE KAWIARNIE CZYNNE SĄ DO 22.OO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: grazynka IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 06.08.06, 13:36 :@ Odpowiedz Link Zgłoś