Dodaj do ulubionych

Warszawa ukarana.....

IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 25.05.06, 17:41
prohibicją.O YEZOO, ale się przyczynili, jaką to niedżwiedzią przysługę
Benkowi zrobili.No kryptokomuna, ale nie ma się co dziwić przecież Kaczory et
consortes dorastali i kształtowali się w głębokiej komunie.Podświadomie
wchłonęli pewne treści, choć reklam w tiwi nie było, i wyłazi z nich mentalny
homosovieticus.Tak nie mieć zaufania do własnego narodu, ale batiuszka zawsze
wie co dla jego dzieci jest najlepsze.Przypomnijcie drodzy internauci jak to
było za poprzednich pielgrzymek.Teraz amatorzy,cierpiący i skacowani będą Bogu
ducha winnemu Benkowi złorzeczyć.Dobrze, że u nas piwko i okowita wolnością
się cieszą.
Obserwuj wątek
    • Gość: z okowity Re: Warszawa ukarana..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 08:27
      sme problemy, nie widzisz tego pijaku ? Piwko plus okowita to ladunek
      wybuchowy. Tak niestety polski lud rozwiazuje wszystkie swoje problemy
      frustracje i niemoznosci. Zapomina lub nie wie ze po... wszystko wraca ( i
      zwraca !!!:))) tylko zwielokrotnione. Dlaczego region nyski sie nie rozwija -
      bo tam sie chleje okowite plus piwo ! Zalozmy partie nieprzyjaciol piwa ! I
      gorzalki ! Z wodki rozum krotki mawiali madrzy ludzie, (ktorzy nie pili i mogli
      ocenic dzialania pijacych) Wiec behamocie, jeslis madry - nie zachwalaj piwka i
      okowity ! A jeslis glupi to... pij dalej !
    • Gość: wstrzemięźliwy Re: Warszawa ukarana..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 08:36
      bez vodki nie razbieriosz! Dalej bierzmy przykład z ruskich, a niebywały awans
      cywilizacyjny gwarantowany. Ex oriente lux.....
      • marmullo Re: Warszawa ukarana..... 26.05.06, 08:43
        Ale nie wybrańcy Narodu.W restauracji nowego domu poselskiego można
        chlać.Faryzeizm, hipokryzja, albo pospolite naruszenie przepisów..pisów.Radio
        RMF złożyło wnisek o cofnięcie koncesji na gorzałę lokalowi.Idę o zakład, że
        skończy się na grzywnie
        • mx4 Re: Warszawa ukarana..... 26.05.06, 09:02
          Żadnej grzywny ! Przecież w "zakazie antyalkoholowym na czas pielgrzymki" nie
          ma ani słowa, że dotyczy również posłów.
    • Gość: córka Re: Warszawa ukarana..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 14:35
      -Paani... jaka prohibicja? W sejmie łoją, po pijaku jadą, a nas będą w trzeźwości chować?! - odpowiedział sklepikarz, na moje zapytanie, co z szampanem na dzień matki, czy mogę kupić...
      • Gość: z okowity Re: Warszawa ukarana..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 22:58
        jeszcze raz wyrywam sie w tej samej sprawie, czyli polskiego powszchnego picia.
        Zrozumialem co sie ze mna dzialo, gdy przestalem pic. Swiat otrzezwial i wrocil
        do normalnosci. Naprawilem wszelkie zlo jakie wyrzadzilem bliskim i dalszym.
        Przeraza mnie stan powszechnego picia w naszym kraju. Bo do tych pijacych nie
        moze dotrzec zadna prawda o ich chorobie i nieszczeciu w jakim zyja. Gdy pilem
        nie docieralo do mnie ze jestem bezbronny wobec nalogu. Nie uwazalem sie za
        alkoholika. Wyklocalem sie ze jestem normalny tak jak miliony pijacych. Ogarnia
        mnie zgroza i przerazenie gdy mysle o tym jakie sprawy zalatwia sie w Polsce w
        aurze promilowej ! Mysle ze warto podpowiedziec Kaczynskim, by zabrali sie tez
        za wspieranie terapii poprzez kierowanie wiekszych srodkow do istniejacych
        osrodkow walki z uzaleznieniami. Tam sa wspaniali specjalisci ale warunki w
        jakich pracuja uragaja nowoczesnej Europie. Behemocie nie pij prosze Cie !:))
        • Gość: z okowity Re: Warszawa ukarana..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 23:01
          Do behemota ! Jestes bardzo zdolny, ale zalewasz sie alkoholem. Prosze Cie idz
          do poradni walki z uzaleznieniami, niekoniecznie w Opolu. Pewnie powiesz
          odp......sie, ale ja tez tak mowilem wszystkim w kolo. Mimo to uwierz ze warto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka