Dodaj do ulubionych

Alarm na forum!

IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.03, 00:40
Z ubolewaniem stwierdzam, że forum stało się miejscem, w którym goście
przestali dyskutować a zaczęli się wzajemnie opluwać korzystając z
anonimowości. Czas z tym skończyć.
Obserwuj wątek
    • Gość: nick Re: Alarm na forum! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.03, 00:56
      POPIERAM CZAS SKOŃCZYĆ Z TĄ POLITYKĄ NA FORUM. CO MNIE OBCHODZI JAKAŚ TAM
      KOALICJA PIS I SLD
    • Gość: cezar Re: Alarm na forum! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.03, 18:43
      Z ciekawości przejrzałem ostatnie tematy forum i zgadzam się. To zakrawa na
      paranoję. Wygląda to tak jakby ludzie prawicy wzajemnie pluli na siebie
      oszczerstwami i nienawiścią. Aż tak głupi na pewno nie są. Dziwne... może ktoś
      celowo robi z nich idiotów?
      • Gość: abdul Re: Alarm na forum! IP: 213.17.147.* 15.01.03, 21:38
        forum jest dostępne dla wszystkich i dobrze, że idioci też mogą się
        wypowiedzieć. Oczywiście chciałoby się aby idiotyczne opinie i wypowiedzi nie
        przekraczały marginesu tolerancji.
        Obnażanie się opolskich prawicowców na forum może być także pouczające także
        dla sympatyków prawicy.Może nadszedł już czas aby poważnie się zastanowić czy
        nie popełniło się kardynalnego błędu głosując na to "cóś", może warto
        zastanowić się czy przypadkiem prawica w Opolu nie przegrała totalnie wyborów
        bo była w Prawym Mieście,OKOP-ie czy nawet Samoobronie a PO-PiS to był
        rzeczywiście popis niewydarzonych, ambitnych głuptaków.
        Oczywiście nie wymagam aby nad tym koniecznie zastanawiało się towarzystwo
        uznawające się za najprawdziwszą "prawicę" i opluwające się wzajemnie na forum.
        Ta refleksja dotyczyć może zupełnie innej i chyba przegranej prawicy, ale nie
        tracącej wiary w rozsądek,uczciwość i kompetencje.
    • Gość: olenka Re: Alarm na forum! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.03, 23:15
      Popieram skonczy z ta durna polityka.Kazdy sie tu opluwa.Guzik mnie interesuje
      jak jakis Klosinski zavchowuje sie i z kim glosuje.
    • Gość: Wspaki Re: Alarm na forum! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.03, 14:32
      ! muroF an ąkytilop z noW
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka