Gość: Juliusz IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.03, 00:40 Z ubolewaniem stwierdzam, że forum stało się miejscem, w którym goście przestali dyskutować a zaczęli się wzajemnie opluwać korzystając z anonimowości. Czas z tym skończyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nick Re: Alarm na forum! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.03, 00:56 POPIERAM CZAS SKOŃCZYĆ Z TĄ POLITYKĄ NA FORUM. CO MNIE OBCHODZI JAKAŚ TAM KOALICJA PIS I SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Re: Alarm na forum! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.03, 18:43 Z ciekawości przejrzałem ostatnie tematy forum i zgadzam się. To zakrawa na paranoję. Wygląda to tak jakby ludzie prawicy wzajemnie pluli na siebie oszczerstwami i nienawiścią. Aż tak głupi na pewno nie są. Dziwne... może ktoś celowo robi z nich idiotów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abdul Re: Alarm na forum! IP: 213.17.147.* 15.01.03, 21:38 forum jest dostępne dla wszystkich i dobrze, że idioci też mogą się wypowiedzieć. Oczywiście chciałoby się aby idiotyczne opinie i wypowiedzi nie przekraczały marginesu tolerancji. Obnażanie się opolskich prawicowców na forum może być także pouczające także dla sympatyków prawicy.Może nadszedł już czas aby poważnie się zastanowić czy nie popełniło się kardynalnego błędu głosując na to "cóś", może warto zastanowić się czy przypadkiem prawica w Opolu nie przegrała totalnie wyborów bo była w Prawym Mieście,OKOP-ie czy nawet Samoobronie a PO-PiS to był rzeczywiście popis niewydarzonych, ambitnych głuptaków. Oczywiście nie wymagam aby nad tym koniecznie zastanawiało się towarzystwo uznawające się za najprawdziwszą "prawicę" i opluwające się wzajemnie na forum. Ta refleksja dotyczyć może zupełnie innej i chyba przegranej prawicy, ale nie tracącej wiary w rozsądek,uczciwość i kompetencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olenka Re: Alarm na forum! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.03, 23:15 Popieram skonczy z ta durna polityka.Kazdy sie tu opluwa.Guzik mnie interesuje jak jakis Klosinski zavchowuje sie i z kim glosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wspaki Re: Alarm na forum! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.03, 14:32 ! muroF an ąkytilop z noW Odpowiedz Link Zgłoś