Dodaj do ulubionych

Radio Opole łamie ustawę o radiofonii i telewizji

IP: 80.51.14.* 18.01.03, 12:39
Współczuję tym, którzy słuchają tej rozgłośni.

Niemieckie "disco polo", tandetne dżingle (nie maja tam jakiegoś
dobrego dźwiękowca?), koncerty życzeń (kogo obchodzi to że
Zdzisiek pozdrawia Zosię ?!?!), w części słabi prezenterzy.
Flaki z olejem. Słuchając tej stacyjki można odnieść wrażenie,
że mieszka się w Niemczech, a nie w Polsce. Co chwile gadają o
mniejszości niemieckiej, co chwilę grają szwabskie songi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Maruder Radio dla Wieśniaków IP: 217.110.117.* 18.01.03, 13:04
      W samym Opolu mało kto tego słucha. Słuchalność podbijają
      podopolscy rolnicy i gospodynie z kołek gospodarstwa domowego.
      • Gość: Moriss Re: Radio dla Wieśniaków IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 23:34
        Gość portalu: Maruder napisał(a):

> W samym Opolu mało kto tego słucha. Słuchalność podbijają
        > podopolscy rolnicy i gospodynie z kołek gospodarstwa domowego.

Święta racja! zapomniałeś dodać że także komuchy i ich sympatycy.

• Gość: Do Numloka Re: Radio Opole łamie ustawę o radiofonii i telew IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 18.01.03, 13:19
      Może jesteś lepszy? Zrób lepsze jingle a może trzeba było startować na prezesa
      Radia Opole? Trzeba przyznać, że z całej mizerii "esko-flashowo-oleckiej",
      gdzie grane są w kółko te same jingle i ciągle te same piosenki, to w radiu
      Opole można znaleźć choćby wspomnianą 'niemiecką piosenkę' i dobry reportaż i
      wiadomości z regionu. Ludzie za chwilę będa mieli dosyć rozgłośni, które grają
      non-stop muzykę, przerywaną jinglami. Poza tym w komercji też są życzenia,
      tyle, że gorzej podane. Ciekawe kto Twoim zdaniem ma lepsze głosy? Komercja,
      gdzie nie patrzy się na akcenty i poprawność językową, czy radio publiczne?
      • Gość: Kapiszon Re: Radio Opole łamie ustawę o radiofonii i telew IP: 80.51.14.* 18.01.03, 14:05
        Owa stacja jest tak rzetelna jak nie wiem co. Przypomina mi się pewien konkurs
        pewnego sobotniego popołudnia. Na antenie ogłoszono, że dla jakiejś tam liczby
        osób, które odpowiedzą prawidłowo na pytanie konkursowe (sportowe) będą nagrody
        (losowanie). Co się okazało. Ludzie dzwonili, podawali swoje odpowiedzi. Też
        zadzwoniłem. Jakież było moje zdziwienie gdy konkurs rozwiązano. Prawidłowa
        odpowiedź (wg radia) okazała się błędną!!!, co można było zresztą sprawdzić w
        wielu źródłach. Nagrody niesłusznie wręczono wielu osobom. Żenada...
      • Gość: Dode Re: Radio Opole łamie ustawę o radiofonii i telew IP: *.punkt.pl 18.01.03, 14:16
        Prawda jest taka: Gdyby radio Opole opanowane było nawet przez
        chińskich komunistów będzie lepsze od wszystkich tzw.
        komercyjnych bud z jednego powodu ; nie stara się na siłę
        wcisnąć do odbytu słuchaczowi. Żygam od dawna kelnerskimi
        manierami tych wszystkich ZET-ek RMF-ek itp itd...Ich
        jednostronność, jednowymiarowość, pogarda dla słowa,gonienie za
        własnym ogonem jak pies na łańcuchu komercji, przymilanie się
        KRETYNOWI przekroczyło wszelką miarę.
        A komuchów faktycznie nie cierpię, chińskich też.Cześć!!!!!!!!!
    • Gość: pp Re: Radio Opole łamie ustawę o radiofonii i telew IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.03, 14:22
      Pan Kowalski niech sie zamknie jego wykladnia przepisow prawnych
      jest zabarwienia epileptyczno-maniakalna
      • Gość: Speaker Re: Radio Opole łamie ustawę o radiofonii i telew IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 18.01.03, 16:18
        Pan Kowalski niech sie w koncu douczy, albo przeczysci sobie uszy. Do radia
        jest wpuszczany jeszcze jako czlonek chyba rady programowej. Chcial sie
        zemscic, ze nie dopuszczono go do Salonu Politycznego. Przepraszam, ale Palant
        Kowalski robi z siebie powoli wielkiego idote. Za chwile dowiemy sie, ze Opole
        nie jest Opolem, tylko Wroclawiem. Panie Kowalski - niech Pan sobie wezmie na
        wstrzymanie. Osmieszasz sie tylko.
        • Gość: Tytejszy Kowalski spastykuje - albo jest spastykiem! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 12:07
          Gość portalu: Speaker napisał(a):
          > Kowalski robi z siebie powoli wielkiego idote.

Jeśli ktoś oglądał 12.01.2003.(po północy) duński film "Idioci" Larsa von
          Trier'a to będzie kumał o co biega. Reszcie dziękujemy!
    • Gość: M_N Re: Radio Opole łamie ustawę o radiofonii i telew IP: *.opole.dialup.inetia.pl 18.01.03, 18:04
      Beznadziejna rozglosnia, beznadziejne programy, beznadziejna muzyka, Niech
      zamkna to scierwo i bedzie wszystko w porzadku.
      • Gość: Fan Sportu Re: Radio Opole łamie ustawę o radiofonii i telew IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 18.01.03, 20:14
        M_N nasłuchałeś się chyba Esek i innych 'grajków'. Jesteś jeszcze pewnie
        bardzo młodą osobą. Dla mnie Radio Opole jest źródłem przede wszystkim
        informacji sportowych. Jest bardzo dużo relacji. Gdyby nie Radio Opole nie
        znalibyśmy wyników meczy wyjazdowych Mostostalu w Lidze Mistrzów. Nawet TVP
        olała Ligę Mistrzów a i Gazeta Wyborcza wynik podała słuchając relacji Radia
        Opole, bo w Moskwie nie było, oprócz dziennikarza RO, żadnego polskiego
        dziennikarza. Dla mnie, drogi M_N, wszystkimi 'beznadziejnymi' i 'badziewnymi'
        stacjami w Opolu są Eska, Flash, O'le i nawet stacja katolicka, Radio Plus,
        który upodabnia się do wszystkich 'samograjów', które walczy o słuchacza
        prostymi sposobami: nie zmuszającą do myślenia muzyką i... niczym więcej.
        Pamiętaj też M_N, że jest to radio publiczne i musi spełniać pewne kryteria,
        zatem Radio Opole, musi, brzydko mówiąc, zrobić 'wszystkim dobrze'. Zawsze
        jest rada - możesz posłuchać innej rozgłośni. Przypomnę tylko, że w czasie
        pamiętnej powodzi, najlepiej poinformowane było właśnie Radio Opole, mimo że
        też zostało poszkodowane.
        • Gość: * W czasie powodzi to dopiero była chałtura IP: 80.51.14.* 18.01.03, 22:36
          Kto tego słuchał wówczas? W kółko nadawali jakieś komunikaty, które skierowane
          były do powodzian, a nie do typowych słuchaczy. Rozgłośnia olała nas totalnie
          serwując jakiś chłam.

A tak w ogóle to jest dyskusja o Radiu Opole, po co porónania do pozostałych?
          Jeśli twierdzę, że RO to syf, to nie znaczy, że pozostałe są okej. Cały opolski
          eter to jedno wielkie gówno. Nie wiem dlaczego nie ma np. Radiostacji.
          • Gość: Do Gościa i M_N Re: W czasie powodzi to dopiero była chałtura IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 02:06
            Piszesz z tego samego adresu IP. Jeśli dla Ciebie w czasie powodzi była
            chałtura i te komunikaty były według Ciebie 'mało warte', chciałbym, by Ciebie
            w przyszłości dotknęła również powódź. Dla wielu ludzi Radio Opole było jedyną
            drogą na przekazanie jakiejkolwiek informacji. Ludzie poprzez komunkaty
            szukali się, przekazywali sobie informacje a Ty pewnie siedziałeś w opolskim
            rynku i sączyłeś sobie piwko, mając za przeproszeniem w 4 literach ludzkie
            nieszczęście. Zastanów się poważnie nad tym co tu wypisujesz.
          • Gość: komarek Re: W czasie powodzi to dopiero była chałtura IP: *.punkt.pl 19.01.03, 02:30
            Gość portalu: * napisał(a):
            > Kto tego słuchał wówczas? W kółko nadawali jakieś komunikaty, które
            skierowane
            > były do powodzian, a nie do typowych słuchaczy. Rozgłośnia olała nas totalnie
            > serwując jakiś chłam.

Nie wiem po co ja z Tobą polemizuję, ale nie wygląda mi na to, żebyś przeczytał
            choć raz to co sam tu napisałeś zanim wcisnąłeś klawisz "wyślij". Dzięki
            jednemu z takich komunikatów moja sąsiadka z przeciwka i jej dzieci, po trzech
            dniach, kiedy to ostatni raz widzieli tatusia brnącego autem pod prąd do nikąd,
            usłyszeli, że nic tacie nie jest. Domyślam się, że nie przeżyłeś osobiście tej
            katastrofy, która wielu ludziom odebrała wszystko to co mieli. Nikt z
            mieszkańców Zaodrza nie jest w stanie wymazać z pamięci tego co się wtedy
            stało. Wielu z nich nawet obecnie, gdy podają komunikat o podwyższeniu poziomu
            wody w rzekach idzie nad kanał Ulgi "tylko rzucić okiem". Pewno nie jesteś w
            stanie tego zrozumieć, ale sugeruję Ci pomyśl czasem o innych, nie zawsze
            jesteś od nich lepszy.
          • Gość: VonZatty Re: W czasie powodzi to dopiero była chałtura IP: 213.25.164.* 20.01.03, 10:30

> A tak w ogóle to jest dyskusja o Radiu Opole, po co porónania
            do pozostałych?
            > Jeśli twierdzę, że RO to syf, to nie znaczy, że pozostałe są
            okej. Cały opolski
            >
            > eter to jedno wielkie gówno. Nie wiem dlaczego nie ma np.
            Radiostacji.

---

WŁAŚNIE RADIOSTACJI, RADIOSTACJI NAM TRZEBA!
            RADIOSTACJA DLA OPOLA!!!

• Gość: komarek Re: Radio Opole łamie ustawę o radiofonii i telew IP: *.punkt.pl 19.01.03, 02:08
          Ale jeśli Ty nie jesteś tak młodą osobą, to pewnie pamiętasz, że w latach
          osiemdziesiątych RO dysponowało jednym z najlepszych sprzętów radiowych w PRL-u
          (młodszym z nas się nawet w głowie chyba nie mieści, że większość kanałów wtedy
          na UKF-ie była monofoniczna) i potrafiło robić rewelacyjne programy przez cały
          dzień. Była i doskonała muzyka, i programy tematyczne, i konkursy z nagrodami
          (uroczyście wręczanymi przez redaktorów, którzy przychodzili do słuchacza do
          domu czy do pracy - to była klasa!) a nawet WŁASNE ciekawe i zabawne kompozycje
          muzyczne itd. Było to wtedy po prostu wciągające i nikt w tej dziedzinie im nie
          dorównywał. Owszem Trójka czy stereofoniczny raz II innym razem IV program PR
          miały swoje godziny chwały, ale Radio Opole było u mnie na I miejscu...A teraz?
          Czasy się zmieniły kolosalnie, a nasze Radio Opole niewiele się zmieniło i to
          na pewno nie na lepsze. Regularnie słucham je w drodze do i z pracy ale tylko
          chyba z sentymentu.
          • Gość: * Bredzisz IP: 80.51.14.* 19.01.03, 09:43
            No i co z tego, że Jolka wiedziała, że Józek żyje?

Czy radio jest po to? Zaraz zaczniesz pisać misja publiczna... Żadna misja.
          • Gość: leszcz Re: Radio Opole łamie ustawę o radiofonii i telew IP: 213.17.147.* 19.01.03, 18:43
            jest nieżle. Radio to syf,Opole wieś, elity do dupy, nic dosłownie nic godnego
            nie tylko pochwały,ani chocby przyjaznego podkreślenia. Na naszym forum trwają
            mistrzostwa Opola / może za mała skala?/ w malkontenctwie. Goście którzy
            rzeczywiście nie dostrzegają nic pozytywnego w Radiu Opole i rzygają "syfami"
            to już ocierają się o medalowe pozycje mistrzów malkontenctwa.
            A tak do rzeczy. wprowadzenie salonu politycznego to dobra rzecz, są jeszcze
            ludzie, którzy MOGĄ,wysłuchać różnych racji i dla takich warto audycje robić.
            Dobrze byłoby aby śledzący najdrobniejsze uchybienia bardziej czy mniej
            formalne wreszcie wystąpili z własnymi propozycjami. To w znacznej mierze
            dotyczy ekipy, która symbolizuje Pan Kowalski. Na razie mamy zasypany basen,
            beton na pl.Kopernika, wycofane pisma erotyczne z kiosku w ratuszu i blokqadę
            Tesco. Może zatem warto poświęcić jakiś salon polityczny tej ekipie i zachęcić
            do słuchania ich miłośników,którzy ich wybrali po to by wyjaśnili CZY TAKIMI
            DURNOTAMI RZECZYWIŚCIE CHCĄ KOMUNĘ ZWALCZYĆ CZY TEŻ NA NOWO WPROWADZIĆ,ALE BEZ
            WYPACZEŃ?????????
            • Gość: do leszcza Re: Radio Opole łamie ustawę o radiofonii i telew IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 19:22
              Drogi leszczu ty chyba jesteś ideowy liberał. Powiedz za tem co sadzisz o
              opłacaniu tej chały jaką jest RO z twoje, moje i innych podatników pieniazki.
              Nie mam nić przeciwko temu żby się chłopcy bawili w robienie radyjka dlaczego
              jednak z pieniędzy publicznych?
              • Gość: leszcz Re: Radio Opole łamie ustawę o radiofonii i telew IP: 213.17.147.* 19.01.03, 20:18
                Gość portalu: do leszcza napisał(a):

> Drogi leszczu ty chyba jesteś ideowy liberał. Powiedz za tem co sadzisz o
                > opłacaniu tej chały jaką jest RO z twoje, moje i innych podatników pieniazki.
                > Nie mam nić przeciwko temu żby się chłopcy bawili w robienie radyjka dlaczego
                > jednak z pieniędzy publicznych?
                Za tzw pieniądze prywatne bawią się faktycznie różne ZETKI,RMF-y O'le i tym
                podobne. rozumiem,że lubisz i chciałbyś aby wszystkie grały na jedno kopyto.
                wcześniejsze posty dot.tych rozgłośni podzielam i dlatego dobrze jest,że
                chociaż za "pieniądze publiczne"jest coś co uwzględnia gusty
                szerokiej,podkreślam, szerokiej publiczności i to na dobrym poziomie. Jeśli
                uznajesz taki pogląd na radio publiczne za liberalny to się cieszę bo wśród
                zalewu lewactwa z róznych kościołów tylko wśród liberałów można znaleźć jeszcze
                rozsądnych ludzi.Mimo wszystko lepiej jest z rozsądnymi zgubić niż z lewakami
                znaleźć. Z satysfakcją się przyznam,że nie głosowałem na SLD ani
                na "charyzmatycznego"Zembaczyńskiego z jego prawicą a Radio Opole jest ok bo
                robi je zespół niezłych fachowców co nie przeszkadza niektórym robić wałki czy
                należeć do SLD,ale to już inna sprawa.
    • Gość: Szwab Re: Radio Opole łamie ustawę o radiofonii i telew IP: *.proxy.aol.com 19.01.03, 18:48
      Jakby nie te szwaby byscie juz dawno zginieli ale Mareczki kochaja wszyscy
      • Gość: Marek Re: Radio Opole łamie ustawę o radiofonii i telew IP: *.punkt.pl 20.01.03, 01:03
        Kochaniutki już nie Mareczki tylko od roku już Eurusie.
    • Gość: dziennikarz Re: Radio Opole łamie ustawę o radiofonii i telew IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.03, 07:57
      Apeluję do dzieinnikarzy by zajęli się dyr.Frączem i jego przekrętami.Apeluję
      porozmawiać z pracownikami Radia i dzieinarzami w szczególności.Każdy tam wie
      jak ten gównierz od Tomaszka kręci lody z SLD.
    • Gość: Branżowiec Cała prawda o Radiu Opole! IP: 213.216.84.* 20.01.03, 11:53
      W tym radiu nic się nie zmieni nawet i za 20 lat, dopóki będzie
      tam rządziła klika (bez nazwisk) spod znaku związków zawodowych.
      To oni blokują wszelkie posunięcia prezesa Nierenberga. Każdy
      wydatek wywołuje zaraz lawinę protestów. A dlaczego??? A dlatego
      że tym "najlepszym" poobcinano ostatnio nagrody i premie,
      tłumacząc to ciężką sytuacją finansową. Teraz nikt nie ma szansy
      na pracę w RO, bo nie ma na t pieniędzy - wszystko blokuje banda
      zadufanych w sobie nieudaczników, którzy mentalnością tkwią
      jeszcze w poprzedniej epoce. Gwarantuję, że jest grupa
      dziennikarzy, którzy chieliby i co najważniejsze MOGLIBY
      podzwignąć to Radio z marazmu i kiepskiej jakości.
      Niestety, "wbicie" się na "Titanica" (jak często określa się RO)
      jest niemożliwe, bo blokuje to wzmiankowana grupa. Smutne to ale
      prawdziwe. Prezes, niestety, też ma związane ręce, ale NIC NIE
      TRWA WIECZNIE!!! Jeszcze się to zmieni. Drżyjcie dziennikarskie
      bubki z Radia Opole! Wasze dni są Policzone!
      • Gość: Frącz Re: Cała prawda o Radiu Opole! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.03, 20:13
        Niepotrzebnie się czaisz. Wszyscy wiedzą, ze ta klika to:

tow. Dzięciołowski dziś szef solidarności w RO a w stanie wojennym instruktor
        polityczny

Marta Adaszyńska jego przyjaciólka główna kadrowa

Mariusz Majeran przydupas Pogana i wielki pijak
        Ta trójka rządzi dziś RO. Bez ich zgody nie mozna wykonać, zadnego ruchu
    • Gość: Relisys Re: Radio Opole łamie ustawę o radiofonii i telew IP: 213.17.147.* 20.01.03, 20:09
      Ostatnio w niedziele jechalem autem przez jakies lasy obok
      Byczyny.Na moim radiu zlapalem tylko radio opole.Ludzie kto tego
      slucha?! Ja to bym tych dziennikarzy pozwalnial od razu.Koncert
      zyczen to jakas farsa!Po 10 minutach znalazlem RMF FM.
      • Gość: * D. Przybylski IP: 80.51.14.* 21.01.03, 13:27
        A słyszeliście kiedyś program sportowy na RO w sobotnie popołudnie?

To co wyprawia "redaktor" Przybylski to jeden wielki skandal. Koleś wiecznie
        się śmieje nie wiadomo z czego. Raz musieli go ściągnąć bo nie mógł opanować
        rechotu. Co to kur#@$ ma być? Na tą farsę idą dolary z abonamentu? Przybylski
        nie kompromituj sie!
        • Gość: Speaker Re: D. Przybylski IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 16:59
          Gościu z adresu 80.51.14.* kompromitujesz się sam. Tak nienawidzisz Radia
          Opole, że poziom adrenaliny wzrasta z każdą Twoją wypowiedzią. Być może
          pracowałes w Radiu Opole, a może jesteś słynnym Panem Szopińskim, 'mega'
          gwiazdeczką opolskich rozgłośni i w każdej z nich pozostawiasz ferment? Tym
          razem Ci się nie udało - miałeś jedną audycję i się skończyło. Ponieważ Twój
          powrót się nie udał, sypiesz nazwiskami i jesteś spragniony zemsty. Może
          jesteś kimś innym, ale jeśli nawet, to czep się przysłowiowego 'tramwaju' a
          ludziom z radia daj święty spokój. Poza tym śmiech to zdrowie.
    • Gość: Nonkonformista Re: Radio Opole łamie ustawę o radiofonii i telew IP: 213.17.147.* 21.01.03, 14:29
      A ja abonamentu nie place.I wam polecam to samo, wtedy sie skonczy ta farsa.To
      chyba logiczne.Prawde mowiac powinno byc tak, ze skoro w KRRiTV zasiadaja
      politycy to niech utrzymuja telewizje i radio ze skladek patyjnych.
      • Gość: wiechu Re: Radio Opole łamie ustawę o radiofonii i telew IP: *.radio.opole.pl 21.01.03, 14:51
        czego się czepiacie.każdy chce żyć
    • Gość: Soutys Płacicie to wymagajcie IP: *.airlan.pl / 80.51.14.* 21.01.03, 18:06
      Poważne traktowanie się chyba należy? Nawet za te grosze z abonamentu... A co
      do śmiechu w czasie trwania audycji - świadczy to tylko o poziomie "dj'a".

Czy jak idziecie do sklepu i kupujecie produkt to nie macie żadnych wymagań?
      Czy płacąc abonament nie mogę zgłaszać pretensji?

Proszę wszystkich proradiowców o zastanowienie się.
      • Gość: Sluchacz radio Eska IP: *.po.opole.pl / *.po.opole.pl 22.01.03, 11:08
        to prawda poziom intelektualny co niektorych spikerow jest beznadziejny, nie
        obrazajac wiekszosci ktorzy dobrze wykonuja swoja prace nawet za te piniadze z
        abonamentu.
        Jednego dnia jechalem samochodem - rano - i sluchalem Eski a tam jakis palant
        prowadzi audycje i co robi? opowiada z trudem napisane anegdoty o Polskim
        Krolu Lokietce, acha bo byla rocznica koronacji na Krola Polski. A koles jak by
        w wielkim amoku, sadzac ze blysczy i jest zabawny opowiada jakies pierdoly o
        Lokietce i doslownie sie nabija i obraza mnie Polaka. uwazam ze takiego gnojka
        ktory pewnie historie zaliczyl za lapowki powinno sie oddac pod sad !!!!!

pozdrawiam

a tak wogole to RO jest Ok !
    • Gość: Zbyszek Re: Radio Opole łamie ustawę o radiofonii i telew IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 21:06
      Brawo dla Kowalskiego.Ten facet nigdy nie odpuszcza.Drepcze po pietach tow.
      Nierenbergowi.Bogusław uwielbia wałki kręcić a tu zawszze Kowalski.Punkt dla
      Kowalskiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Egzekutor Re: Radio Opole łamie ustawę o radiofonii i telew IP: 213.25.85.* 22.01.03, 21:11
        Gość portalu: Zbyszek napisał(a):

> Brawo dla Kowalskiego.Ten facet nigdy nie odpuszcza.Drepcze po pietach tow.
        > Nierenbergowi.Bogusław uwielbia wałki kręcić a tu zawszze Kowalski.Punkt dla
        > Kowalskiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brawoooooo!!!! Jeszcze parę punktów i będzie oczko a potem mandacik.
        P.S. Dla Ciebie też; za "niemanie" zdrowego rozsądku.
      • Gość: master Re: Radio Opole łamie ustawę o radiofonii i telew IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.03, 23:56
        Nierenberg poczuł się zagrożony. Ustawiony przetarg na klub 103,2 może się nie
        udać. A ekspres do kawy w sekretariacie + prezent świąteczne już skonsumowane.
        I jak to teraz rozwiazać. Najlepszy pomysł to.......wyrzucić kowalskiego z rady
        programowej i zabronić mu wchodzenia do radia wtedy problem rozwiąze się sam.
        Ale w tym muszą pomóc koledzy z centrali.
        • Gość: Piter Re: Radio Opole łamie ustawę o radiofonii i telew IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 08:02
          Nierenberg boi sie jak nigdy.Wie ile ma za pazurami.Ile przewałków - takze
          tych sprzed lat.Teraz jest najlepsza okazja by sie tej hucpy Nierenberga i
          Fracza raz na zawsze pozbyć - ludzie ile oni mają wrogów na mieście i w samym
          radiu!!!!!Piszcie o ich przekrętach!
          • Gość: pink Re: Radio Opole łamie ustawę o radiofonii i telew IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 22:04
            w czasie powodzi, wykorzystując swoją pozycje społeczną ciągle cos dostawał
            jakby nie mógł tyle dostac co normalni ludzie.Wiem dobrze, bo mieszkam
            niedaleko i też byłem zalany.
            • Gość: Jakubowska Re: Radio Opole łamie ustawę o radiofonii i telew IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 01:08
              W Radiu Opole rządzi sojusz SLD (towarzysz Nierenberg), i PIS (dupek Frącz).
              Układa się to w całość układu politycznego w mieście, nieprawdaż..? Diakonow,
              były toważysz partyjny i agent SB (czytaj NTO, sobota 25 01 03), ze swoimi
              przydupasami-Kłosowskim i Gudańcem (najlepszym kolegą Frącza), zbratali się z
              byłym agentem SB-ckim - Szteligą i jego czerwoną drużyną. Nadżędnym ich
              zadaniem jest zdyskredytowanie Zębaczyńskiego i Kowalskiego. Kowalski jest zbyt
              młody, naiwnie uczciwy i nigdy jeszcze się nie splamił. Tropi afery, złodziei,
              więc nikomu nie jest na rękę. I tu dochodzę do początku listu; NIERENBERG W
              1996 ROKU ZWOLNIONY ZOSTAŁ ZE STANOWISKA SZEFA TVP OPOLE ZA M A L W E R S A C J
              E F I N A N S O W E !!!!! Mało kto dziś o tym pamięta, choć on sam znów
              zaczyna kręcić "wałki", więc Kowalski staje się dla niego największym wrogiem.
              Miejmy nadzieję, że ten tłusty czerwony wieprz, razem z przydupasem Diakonowa -
              Frączem, nie zdążą do końca "położyć" Radia Opole zanim z hukiem wylecą.
    • Gość: Orzeł Re: Radio Opole łamie ustawę o radiofonii i telew IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 01:51
      Opole jest małe. Wszyscy dobrze znają Nierenberga z tego jak "położył" TVP
      Opole, jak upijał się publicznie, awanturował, ganiał za dziwkami... Dziś to on
      do spółki z żołnierzem Diakonowa - Pawłem Frączem - kierują Radiem Opole. Myślę
      że rozgłośnie komercyjne zacierają ręce!
      • Gość: Słuchacz Re: Radio Opole łamie ustawę o radiofonii i telew IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 02:06
        Nierenberga i Frącza nie obchodzi Radio Opole, jego program i pracownicy. Oni
        tam poszli, żeby w 4 lata zrobić kasę, która pozwoli im ustawić się do końca
        życia. Nierenberg, chociaż jest półkretynem, ma poparcie Jakubowskiej,
        opolskiego SLD i Diakonowa (poprzez sojusz z Frączem). Czuje się zatem bardzo
        pewnie. Na szczęście są jeszcze ludzie w mieście, którzy mogą mu niejedno
        przypomnieć...
    • Gość: gracz Re: Radio Opole łamie ustawę o radiofonii i telew IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.03, 21:07
      codziennie rano jak wszyscy pędza do pracy Radio opole zamiast dawać szybkie
      informacje nadaje.... KARTKĘ Z KALENDARZA. Jak można być tak debilnym ,żeby o
      tak dobrej porze kiedy inne radia tętnią życiem podawać kto urodził się 700 lat
      temu albo kto zmarł 142 , kto poleciał w kosmos 23 lata temu a komu spadł włos
      z głowy 5 lat temu. jakaś schiza.
      • Gość: fm Re: Radio Opole łamie ustawę o radiofonii i telew IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 22:10
        Posłuchaj Dzięciołowskiego w niedzielę. Zamiast robić dobrze jednemu politykowi
        na godzinę. Robi im zbiorowo (5) dobrze w ciągu 50 minut. Ten facet pierdzieli
        jak potłuczony i ma poglady kucharki w barze studenckim. Nie muszę dodawać, że
        zarabia na tym 8000 / mies.
        • Gość: krool Re: Radio Opole łamie ustawę o radiofonii i telew IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.03, 23:25
          Proszę nie krytykować pana redaktora Dzięciołowskiego. To bardzo mądry
          człowiek. I dobrze że prowadzi rozmowy z politykami. Ja podobnie jak red.
          Dzięciołowski też cenię posła Szteligę. To taki kulturalny człowiek, z
          zasadami, znający język niemiecki. prawdziwy europejczyk.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka