Dodaj do ulubionych

o gorolu i spółce

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 00:14
Witam. Od dawna czytam to forum, pamiętam aferę z pleplakiem, jak również gorola7 którego to naśladuje teraźniejszy gorol. Jestem polakiem i mieszkam w TG, znam wielu Ślązaków o których nie mogę powiedzieć złego słowa. Nie ma wśród nich zachowań agresywnych, nie ma wśród nich również pijaków. Są uczciwi i pracowici, nigdy się na nich nie zawiodłem. Również ludzie z forum są tacy. Popieram RAŚ i nie chwale się tym na każdym kroku, że niektórzy to "gorole", ponieważ rozumię założenia, w przeciwieństwie do gorola i jego kolegów. Zawsze lubiłem czytać to forum, ale teraz nie ma za bardzo co czytać. Wiem również że nie każdy zawsze miał czas aby tu pisać, więc pisali chociaż krótkie posty aby jednak cos się tutaj działo. Postać gorola kompletnie to forum zepsuła. Wraz z kolegami założyli sobie kompletnie bezsensowne wątki za które mi, jako polakowi wstyd. Ten kąciki wspólnej adoracji pokazuje tylko jak głupi ci ludzie są. To tak jak zabawa w głuchy telefon; jeden coś napisze, a drugi powtarza i przekręca, aż w końcu wychodzą im całkowite abstrakcje, o których nawet nie było mowy! Mieszkam na Śląsku i liczę się z tym, że Ślązacy mówią po śląsku. Nie zabraniam im tego, bo w końcu to część ich kultury, której nam Polakom brak. Gorol choć mówi że jest tolerancyjny to nie potrafi zaakceptować niektórych rzeczy takimi jakie są. Mnie osobiście nie przeszkadza jak ktoś mówi po śląsku. Z tego co czytałem widać jak na dłoni, że nikt tutaj na forum nie lubi gorola i w ogóle wam się nie dziwię. Najbardziej sprzeciwia się Carlos za co też został znienawidzony i oszkalowany przez gorola. Ci, którzy pozostali bierni zostali tak tylko lekko przezwani i zostawieni w spokoju. Ta grupka osób, zwąca się "grupą uderzeniową o2" jest czystą prowokacją i niewątpliwie nie będzie brała udziału w wartościowej dyskusji, na którą przewidziane jest forum. Mam nadzieję, że stojące za tym osoby wrócą na swoje forum, do swoich, gdzie będą mogli sobie poprzeklinać do woli i nie zostanie usunięty ich żaden nawet najgłupszy post. Sądzę, że są to ludzie młodzi, którzy jak to "rasowi gorole" nie potrafią nawet poprawnie zdania po polsku napisać. Jest mi niezmiernie wstyd, mam tylko nadzieję, że mój apel zostanie wysłuchany.

A na Święta życzę wszystkim wszystkiego co dobre! Zarówno Ślązakom, jak i Polakom wizytującym to forum!
Obserwuj wątek
    • Gość: doc.goroll Re:o doktorku idiocie IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 09:25
      Autor: Gość: bywalec IP: *.internetdsl.tpnet.pl
      Data: 19.12.2004 00:14
      Witam. Od dawna czytam to forum, pamiętam aferę z pleplakiem, jak również
      gorola7 którego to naśladuje teraźniejszy gorol. Jestem
      polakiem i mieszkam w TG, znam wielu Ślązaków o których nie mogę powiedzieć
      złego słowa. Nie ma wśród nich zachowań agresywnych,

NO TAK HANYS W LISIM PRZEBRANIU......NIE MA ZACHOWAŃ AGRESYWNYCH hehehehe ale
      się doktorek namęczyłeś. Po sposobie myślenia wiadomo że to ty prymitywie.
      TE PONIŻEJ TO ZACHOWANIA POKOJOWE?????
      drcarlos 18.08.2003 14:41 + odpowiedz
      o gnoj! to jak wyjedzie tym jego mercem znowu to trza mu przebic opony i wezwac
      policje, jak auto jest niezarejstrowane itd.. to je wezna na lawete i na
      parking policyjny
      ;D--forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=102&w=7345368&v=2&s=0

drcarlos 09.08.2003 12:36 + odpowiedz
      mozna tez urzyc kamienia, ale jak to zobaczy to na pewno posadzi cie o
      zniszczenie mienia, wezwie do sadu i wymysli kosmiczna cene za to radyjko...

drcarlos 10.08.2003 12:18 + odpowiedz
      najlepiej wziasc ta koncowke szlaucha i wsadzic mu to w okno jak bedzie
      pompowac szambo

drcarlos 17.08.2003 21:33 + odpowiedz
      palant robi sobie rozowy domek..... ten garaz musi zniknac! nie dosc ze robi
      cien to jeszcze jest nieotynkowany od strony Zosi! buc! hadziaj!

drcarlos 09.08.2003 13:06 + odpowiedz
      juz po nim... jedna bitwa wygrana... ale wojna jeszcze trwa...
      --forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=102&w=7345368&v=2&s=0
      • Gość: Horst z Rojcy Re:o doktorku idiocie cytat; IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 09:35
        Mieszkam na Śląsku i liczę się z tym, że Ślązacy mówią po
        śląsku. Nie zabraniam im tego, bo w końcu to część ich kultury, której nam
        Polakom brak. Gorol choć mówi że jest tolerancyjny to
        nie potrafi zaakceptować niektórych rzeczy takimi jakie są. Mnie osobiście nie
        przeszkadza jak ktoś mówi po śląsku.

Jakiej kultury???Wymien ich przedstawicieli..Jakim językiem????Tem bełkot to nie
        język, gwara nawet nie, bo ta już dawno zoztała zamakaroniona germanizmami.
        Pijaków nie ma?????A ta banda na rynku to kto????
        Który tam z nich jest gorol???
        Irek okradał przechodniów i bił ich już siedzi...To gorol???/
        Doktorku jebie ci się w tej prymitywnej bukowinie. A wstydz to się zawsze tylko
        za siebie.Myślisz, że jak ędziesz wchodził hanysom do dupska to cię
        zakceptują????hehejeheeeeeee Po pierwszym jabolu powirdzą ci "Ty poloku" a potem
        wyjdą na ulice i bęą ryczeć jak zarzynane wieprze- goooooooorooooooleeeeeeeeeeee.
        • Gość: George Re:o doktorku idiocie cytat; IP: 67.111.137.* 19.12.04, 09:43
          Dostałem info na GG że idiota pisze, zaciekawiła mnie obłuda tego kretyna i
          przekręcanie faktów "To tak jak zabawa w głuchy telefon; jeden coś napisze, a drugi
          powtarza i przekręca"

Zawsze cytujemy dokładnie z podaniem źródła, nie trzeba przekręcać aby wykazać
          prymitywizm i ciemnote gebelsoidalnej czesci narodu bez pństwa.
        • forman5 Re:o doktorku idiocie cytat; 19.12.04, 09:51
          Gość portalu: Horst z Rojcy napisał(a):

> Irek okradał przechodniów i bił ich już siedzi...To gorol???/

Kto to jesr Irek (nie obracam się w takim gronie) ? ? ?
          • Gość: goroll Re:o doktorku idiocie cytat; IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 10:03
            Znany bandyta ślaski, żonaty z cyganką, zapomnialem nazwiska.Okradł z pieniedzy
            i kart męża dyrektorki szkoły z przyjażni, zrobił to z jeszcze kilkoma hanysami,
            wszyscy siedzą.Okradl i dotkliwie pobił , skończyło się "Piekarami"
            Pieniądze poszły na "Jabluszko'
            nie odzyskano wiele.
            • dr_scott Re:o doktorku idiocie cytat; 19.12.04, 14:06
              kogo to obchodzi co Irek zrobil? siedzi za swoje czyny i tyle.

wykaż do 3 pokolenia wstecz, ze jest Hanysem.
        • dr_scott Re:o doktorku idiocie cytat; 19.12.04, 14:09
          przestan juz udawac ze myslisz, bo ci to po prostu nie wychodzi.

dlaczego slowa Bywalca doprowadzily cie do rozpaczy? prawda w oczy kole? a taki byles twardziel...
      • drcarlos Re:o doktorku idiocie 19.12.04, 18:16
        niestety, muszę cię zmartwić.... wczoraj miałem co robić i nie miałem juz czasu zaglądać wieczorem na forum....
        a jeśli chodzi o moje wypowiedzi w wątku "uciążliwy sąsiad" to przeczytaj moją pierwszą wypowiedź.... a nie bądź taki zatwardziały.....
    • drcarlos Re: o gorolu i spółce 19.12.04, 11:30
      co z nich za gorole, skoro nawet Ciebie nie szanują?

wszystkiego najlepszego
      • Gość: . Re: o gorolu i spółce IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 15:27
        prymitywny..... Jacy gorole, przecież jasno pisze, że twoi bracia z rynku,
        trunkowo-denaturowi to cyste hanysy, a jak piknie walczą ło wolny śląc przy
        jabolach....hehehe

PRYMITYWNY 2... co to kogo obchodzi???/
        Odpowiadam na pytanie formana, nikogo to tylko nie obchodzi styl
        architektoniczny kościółka, pasowałeś się na intelektualiste śląskiego a wyszłeś
        na durnia
        • dr_scott Re: o gorolu i spółce 19.12.04, 17:52
          Gość portalu: . napisał(a):

> prymitywny..... Jacy gorole, przecież jasno pisze, że twoi bracia z rynku,
          > trunkowo-denaturowi to cyste hanysy, a jak piknie walczą ło wolny śląc przy
          > jabolach....hehehe
          >
          >
          > PRYMITYWNY 2... co to kogo obchodzi???/
          > Odpowiadam na pytanie formana, nikogo to tylko nie obchodzi styl
          > architektoniczny kościółka, pasowałeś się na intelektualiste śląskiego a wyszłe
          > ś
          > na durnia

zakładam ze do mnie pijesz nie do Carlosa.
          jesli ja wyszedłem na durnia to na ciebie nikt nie znajdzie określenia...
          nie płacz, zycie jest brutalne.
          • Gość: prof.Erwin Re: o gorolu i spółce IP: 69.30.192.* 19.12.04, 18:06
            Ale to nie zmienia postaci rzeczy, że wyszleś na durnia.
            Kreowałeś się tutaj na czołowego intelektualiste, mnożyłeś tematy jak głupi
            klóski każdy następny debilniejszy od poprzedniego, koniec z tym. Nie poopiszesz
            już chlopcze na tym forum.
            • dr_scott Re: o gorolu i spółce 19.12.04, 18:18
              Gość portalu: prof.Erwin napisał(a):

> Ale to nie zmienia postaci rzeczy, że wyszleś na durnia.
              > Kreowałeś się tutaj na czołowego intelektualiste, mnożyłeś tematy jak głupi
              > klóski każdy następny debilniejszy od poprzedniego, koniec z tym. Nie poopiszes
              > z
              > już chlopcze na tym forum.

jak to??
              koniec z moim pisaniem??
              powiedz, ze zartujesz! no powiedz!!
        • drcarlos Re: o gorolu i spółce 19.12.04, 18:13
          Gość portalu: . napisał(a):

> prymitywny..... Jacy gorole, przecież jasno pisze, że twoi bracia z rynku,
          > trunkowo-denaturowi to cyste hanysy, a jak piknie walczą ło wolny śląc przy
          > jabolach....hehehe

zacytuj, bo nie widze tam takich słów... chyba że powiedział to twój pan i władca - gorol, któremu jak pachołek pokłony składasz i wiernie jak pies wykonujesz jego polecenia.... przynajmniej nikt nie bedzie sie dziwić czemu piszesz takie brednie....
          • Gość: Horst z Rojcy Re: o gorolu i spółce IP: 67.111.137.* 19.12.04, 18:17
            Gorol walczy na o2 ale zaraz wyślemy info na GG to się zajmie tobą kretynie,
            wytapiaczu psów
            • dr_scott Re: o gorolu i spółce 19.12.04, 18:20
              Gość portalu: Horst z Rojcy napisał(a):

> Gorol walczy na o2 ale zaraz wyślemy info na GG to się zajmie tobą kretynie,
              > wytapiaczu psów

przedawkowałeś leki... tak to jest jak sie czytac ulotek z lekow nie chce.
              • Gość: Horst z Rojcy Re: o gorolu i spółce IP: 67.111.137.* 19.12.04, 18:42
                Ale idiota ślącki sie produkuje, hehehe już nie wie co wymyślic hłehle hłeeeeee
              • drcarlos Re: o gorolu i spółce 19.12.04, 18:43
                dr_scott napisał:

> Gość portalu: Horst z Rojcy napisał(a):
                >
                > > Gorol walczy na o2 ale zaraz wyślemy info na GG to się zajmie tobą kretyn
                > ie,
                > > wytapiaczu psów
                >
                > przedawkowałeś leki... tak to jest jak sie czytac ulotek z lekow nie chce.

wiem, że to nie jest smieszne, ale nie potrafie sie powstrzymać..... :]
              • drcarlos Re: o gorolu i spółce 19.12.04, 18:50
                dr_scott napisał:

> Gość portalu: Horst z Rojcy napisał(a):
                >
                > > Gorol walczy na o2 ale zaraz wyślemy info na GG to się zajmie tobą kretyn
                > ie,
                > > wytapiaczu psów
                >
                > przedawkowałeś leki... tak to jest jak sie czytac ulotek z lekow nie chce.

A w ulotce pisze tak.....

Działanie: Silny lek o działaniu uspokajającym i słabym (kontrowersyjnym) antyautystycznym. Działa silnie przeciwpsychotycznie. Zmniejsza niepokój, pobudzenie psychoruchowe. Działa silnie na objawy wytwórcze schizofrenii. Zmniejsza napęd psychoruchowy... Może wywołać wyraźne zaburzenia pozapiramidowe oraz depresję...

teraz sie nie dziwcie jak oni sie zachowują...... przykra sprawa.....
                • Gość: goroll Re: o gorolu i spółce IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 19:30
                  Widzisz, dobrze że zacytowaleś, pomoże ci ten lek uspokoić się i przemyśleć, czy
                  czasem Zofka nie jest pieniaczka a sąsiad normalnym czlowiekiem i co tobie do
                  tego. Jako prymitywny hanys postąpiłeś szablonowo, topić psy, niszczyć auto,
                  rzucać petardy, malowac dom,Porozmawialeś z gościem???Poznałeś jego
                  wersje???Nie, prymitywny będzie dzialał impulsowo.Ośmieszyleś się również
                  krytykując kolor domu. Taki znawca kolorow jesteś???Artystyczna dusza???
                  Nie - zwykły prymityw śląski.Gość pomalowal sobie dom na kolor, który lubi a
                  idiocie ch.. do tego.
                  • Gość: Zosia Re: o gorolu i spółce IP: 80.51.23.* 19.12.04, 19:51
                    twoja dociekliwość w temacie jest zniewalająca.Przyjmij wreszcie do twojej
                    paranoidaknej świadomości,że gdybym nie miała problemu,nie pisałabym o
                    nim.Dziękuj za to,ze nie masz takiego sąsiada.Ale ty tego nie zrozumiesz -
                    postanowiłeś podważyć prawdomówność,zniesławić,na swój ordynarny sposób.No
                    właśnie,to tylko gorolski typ jest do takich działań zdolny.
                    • Gość: goroll Re: o gorolu i spółce IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 20:00
                      Widzisz Zosieńko mimo, że zaatakowałaś mnie pierwsza i to kilka razy wypisujac
                      to co zawsze piszsesz to jednak cię rozumiem.Chociaż prawda może wyglądać
                      inaczej i leżec po środku to jednak przedstawiłaś swój punkt widzenia,
                      subiektywnyale Ty to tak widzisz. Jednak kretyna wytapiacza psow nie można w
                      żaden sposob usprawiedliwic,poprostu liczył na poglaskanie po tej pustej
                      śląskiej pale.Gdybys poszla za ciosem i poprosila o to co proponowal, pomyśl co
                      by zrobił facetowi, ktorego nie zna, to debil umyslowy.
                      • Gość: Zosia Re: o gorolu i spółce IP: 80.51.23.* 20.12.04, 00:05
                        Co by zrobił facetowi? - to akurat nie twój problem,ani zmartwienie.Zatroszcz
                        się lepiej o swój stan umysłu.
                        • Gość: goroll [...] IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 00:42
                          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                          • dr_scott Re: o gorolu i spółce 20.12.04, 08:51
                            juz i tak nikt o tobie gorszego zdania nie bedzie mial (bo gorszego miec nie mozna) wiec po co sie wysilasz?

"cipeczko" - to że do mamusi sie tak zwracasz nie znaczy, że wolno ci uzywac takiego języka na tym Forum.

"oprócz pieprzeniu o sąsiedzie i stanach umyslu innych" - co to kurka wodna znaczy?? nie rozumię tego...
                          • Gość: Zosia Re: o gorolu i spółce IP: 80.51.23.* 20.12.04, 09:28
                            No proszę - tylko na to cię stać?A cóż takiego konstruktywnego wnosisz na
                            forum - za wyjątkiem utartych banałów,nienawiści i rynsztoka.I to ma byc twoja
                            gorolska inteligencja? ty chcesz nas poprawiać i uczyć,a czego?
    • loggic Re: o gorolu i spółce 20.12.04, 08:15
      Gość portalu: bywalec napisał(a):

> . Najbardziej sprzeciwia się Carlos za co też został znienawidzony i oszkalowan
      > y przez gorola.

Witam! Ja przyspuszczam, że sprawa jest troszkę inna. Wydaje mi się, że Carlos
      po prostu trafnie zdiagnozował gorola i jego kolegów jako "cioty". I za to
      odkrycie prawdy jest znienawidzony i szkalowany!
      Ale nie ma się co lękać - prawda zwycięży.

> A na Święta życzę wszystkim wszystkiego co dobre! Zarówno Ślązakom, jak i Polak
      > om wizytującym to forum!

Dziękuję i wzajemnie życzę pokoju ducha.
      A w wigilę może i gorol zacznie mówić/pisać po ludzku?
      L.
      • dr_scott Re: o gorolu i spółce 20.12.04, 08:45
        co prawda to prawda...
        • Gość: prof.Erwin Re: o gorolu i spółce IP: 69.30.192.* 20.12.04, 11:10
          loggic 20.12.2004 08:15 +
          Witam! Ja przyspuszczam, że sprawa jest troszkę inna. Wydaje mi się, że Carlos
          po prostu trafnie zdiagnozował gorola i jego kolegów jako "cioty". I za to
          odkrycie prawdy jest znienawidzony i szkalowany!
          Ale nie ma się co lękać - prawda zwycięży.

loggic czy ty rownież chchcesz pretendować do czołowego durnia tego foru???
          Carlos zdiagnozował?????Hehehe.Gdzie???Może jakiś link???hehehe

To myśmy zdiagnozowali tego idiote....Padoł, łoonacył, godoł i pie..ł od
          rzeczy, a przy swym ograniczeni umyslowym , razem z drugim doktorkiem mnożyli
          idiotyczne tematy jak glupi klóski.Jeden prymitywny a drugi kierownik forum,
          znawca stylów architektonicznych kościołow ślaskich, Jeden nie kryje że jest
          idiotą drugi podkreśla, że jest chlopskim filozofem, no i ta nieszczęsna Zofka,
          która chciala by cos powiedzieć tylko nie może wystękać, wiec pisze jak
          katarynka, każdy post taki sam.
          • dr_scott Re: o gorolu i spółce 20.12.04, 13:15
            Gość portalu: prof.Erwin napisał(a):

>
            > loggic czy ty rownież chchcesz pretendować do czołowego durnia tego foru???
            > Carlos zdiagnozował?????Hehehe.Gdzie???Może jakiś link???hehehe

dobrze słyszałeś!! Carlos zdiagnozował.

> To myśmy zdiagnozowali tego idiote....Padoł, łoonacył, godoł i pie..ł od
            > rzeczy, a przy swym ograniczeni umyslowym , razem z drugim doktorkiem mnożyli
            > idiotyczne tematy jak glupi klóski.Jeden prymitywny a drugi kierownik forum,
            > znawca stylów architektonicznych kościołow ślaskich, Jeden nie kryje że jest
            > idiotą drugi podkreśla, że jest chlopskim filozofem, no i ta nieszczęsna Zofka,
            > która chciala by cos powiedzieć tylko nie może wystękać, wiec pisze jak
            > katarynka, każdy post taki sam.

co to są "klóski"?? i jak głupi to mnoży??
            • forman5 Re: o gorolu i spółce 20.12.04, 13:19
              dr_scott napisał:

> Gość portalu: prof.Erwin napisał(a):
              >
              > >
              > > loggic czy ty rownież chchcesz pretendować do czołowego durnia tego foru?
              > ??
              > > Carlos zdiagnozował?????Hehehe.Gdzie???Może jakiś link???hehehe
              >
              > dobrze słyszałeś!! Carlos zdiagnozował.
              >
              >
              > > To myśmy zdiagnozowali tego idiote....Padoł, łoonacył, godoł i pie..ł od
              > > rzeczy, a przy swym ograniczeni umyslowym , razem z drugim doktorkiem mno
              > żyli
              > > idiotyczne tematy jak glupi klóski.Jeden prymitywny a drugi kierownik for
              > um,
              > > znawca stylów architektonicznych kościołow ślaskich, Jeden nie kryje że j
              > est
              > > idiotą drugi podkreśla, że jest chlopskim filozofem, no i ta nieszczęsna
              > Zofka,
              > > która chciala by cos powiedzieć tylko nie może wystękać, wiec pisze jak
              > > katarynka, każdy post taki sam.
              >
              > co to są "klóski"?? i jak głupi to mnoży??
              >
              >

O mój Panie,za Loggica się wezmą !
              • dr_scott Re: o gorolu i spółce 20.12.04, 14:48
                forman5 napisał:

>
                > O mój Panie,za Loggica się wezmą !

ZGROZA!!
          • loggic Re: o gorolu i spółce 20.12.04, 15:16
            Tak Carlos zdiagnozował a kiedy to napisał to oderwaliście się chłopaki od
            pedałowania i naskoczyli na niego.
            A w ogóle to wiesz co Erwin czy jak się tam zwiesz - możesz mi skoczyć!
            A jak jesteś taki ułan to wyskocz na solo w realu.
            L.
            • Gość: goroll Re: o gorolu i spółce IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 18:57
              Bohater śluncki sie odezwal , na solo, hehehehe Jeden psy by wytapiał i
              przebijal opony, drugi w ciemno by szedl na solo. ok. masz załatwine, z
              przyjemnościa ci dogodze.
              • loggic Re: o gorolu i spółce 20.12.04, 20:45
                Dogadzać to ty możesz swoim kolegom z gej-pubu albo z celi.
                L.
                • Gość: goroll Re: o gorolu i spółce IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 21:04
                  Jak brak argumentów to gey club, cela itd, cysto hanysko myntalnośc, no i
                  jeszcze pięsci i cykl Krebsa
                  • drcarlos Re: o gorolu i spółce 21.12.04, 23:41
                    przecież sam chciałeś mu dogodzić a teraz sie tego wypierasz??? zawiodłeś sie że nie wszyscy są tak jak ci twoi kolesie co pedałują na okrągło?? można żyć inaczej! to oni ci nie powiedzieli??? i co teraz?
    • dr_scott jeszcze nam dużo do nich brakuje! 21.12.04, 08:48
      info.onet.pl/1026698,11,item.html
      My - prymitywne Hanysy - z naszymi jabolami możemy tylko pomarzyć o takim wyniku! Gorol i jego koledzy sa nie do pokonania.
      • drcarlos Re: jeszcze nam dużo do nich brakuje! 21.12.04, 23:39
        dr_scott napisał:

> info.onet.pl/1026698,11,item.html
        > My - prymitywne Hanysy - z naszymi jabolami możemy tylko pomarzyć o takim wynik
        > u! Gorol i jego koledzy sa nie do pokonania.

pewnie wyrywa na to hmmm.... facetów?......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka