Dodaj do ulubionych

"Solidarność" skarży się na Radio Opole

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 01:50
Jak zwykle Pan Klosowski nic nie wie. Nie wiedzial tez o tym, co RO robilo w
sprawie Kurasiewicza... A Klosowski czlonkiem rady programowej przeciez jest i
o ile mi wiadomo, rada ta zbiera sie raz w miesiacu (SIC!!!). Poza tym
Klosowski jest przewaznie gosciem Salonu Politycznego RO w niedziele i dalej
utrzymuje, ze nie zna 'podloza konfliktu'... Slabo mi sie robi jak widze co
ten PiS wyprawia i jakich ludzi ma. Mam nadzieje, ze RO dostanie przynajmniej
jakas nagane za te 'sterowalne' materialy, ktore wyszly pewnie od zarzadu i
programowego (Nierenberg, Wiecha, Drabot). Nierenbergowi nic sie nie stanie,
bo jego kadencja juz sie konczy ale pozostalym nie...
Obserwuj wątek
    • Gość: Kuba Re: "Solidarność" skarży się na Radio Opole IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 06:36
      TKM to nikt inny to Solidarność zwycięzyla i teraz walczy o miejsce przy
      korycie.Przyjdzie czas iż obcy znów będzie uczył rozumu, Putin az zaciera ręce.
    • Gość: video kurasiewicz IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 24.06.06, 08:39
      lobuz i tyle, gdy na rocznice smierci ks, jerzeo zamowili usluge dokumentacji,
      pobrali 25 kaset do sprzedazy, kurasiwicz ostentacyjnie darmo wzial dla
      siebie,Mimo monitow nie zpalacono, dalem sobier z tym sposkoj, zeby zadymy
      takim temacie nie wywolywac,krotko mowic sęp itd
      • Gość: weber max Re: kurasiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 09:12
        Widać jakie radio tacy dziennikarze!
    • Gość: obserwator Re: "Solidarność" skarży się na Radio Opole IP: *.chello.pl 24.06.06, 09:15
      mixx idąc twoim tropem to wszystkie media są sterowalne. mam nadzieje ze
      zdajesz sobie sprawe kogo broni i kto stoi za gazeta. mnie dziwi taka naprzanka
      gazety ktora wytacza dziala przeciwko wszystkim mediom. Ich hasło: im nie jest
      wszystsko jedno, no jasne bo to oni chcą sterowac.
    • Gość: trybunał Re: "Solidarność" skarży się na Radio Opole IP: 212.244.78.* 24.06.06, 14:05
      Kłosowski niczego nie musi udawać , on taki jest jak cała reszta bandy
      czworga .
    • Gość: sympatyk PiS Niech "S" zaproponuje kandydata na prezydenta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 14:47
      Bardzo dobrze, że opolska "Solidarność" nie obraziła się na PiS, bo PiS to nie
      tylko Kłosowski, Tomaszek, Semak i reszta tej bandy z AWS! Warto, żeby "S"
      poszła do jesiennych wyborów razem z PiS i uczestniczyła w układaniu list
      kandydatów, bo w ten sposób mnożna będzie postarać się o to, by do samorządów
      dostali się naprawdę godni ludzie, a nie rozmaite kreatury ze szkółki
      Szelwickiego. Proponuję, żeby już dziś "S" pomyślała w szczególności o godnej
      kandydaturze na prezydenta Opola. Niech Kurasiewicz osobiście porozmawia na ten
      temat z Kaczyńskim, naświetlając panującą u nas sytuację i dając konkretne
      propozycje. Nie zostawiajcie tej sprawy Kłosowskim, Tomaszkom i Semakom!
      • Gość: kunta S forever IP: *.eranet.pl 24.06.06, 15:13
        a S chyba juz opowiedziala sie za kandydatura; czyj czlowiek jest w radzie
        progr tygodnika S

www.tygodniksolidarnosc.com/Redakcja.htm
        • Gość: www Skok S na PiS IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.06, 15:32
          Oj co się porobiło. Król Jan K. Dobry przebaczył wyrządzone sobie krzywdy i w
          w swej dobroci pozwoli umieścić kolegów, których nie wybrano do Zarządu, na
          listach PiSu.
          AKT I: Skok Pis na Solidarność
          AKT II: Skok Solidarności na PiS
          • Gość: wyborca Re: Skok S na PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 16:58
            Pozwolił , bo pewnie sam bedzie startował.
            • Gość: emerytka Re: Skok S na PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 17:28
              Ale sie porobilo! Solidarnośc upartyjniona. Biedni ci pracownicy, myśle że sie
              ockna i zrzeszać się w związkach nie beda.
              • Gość: sluchacz Re: Skok S na PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 08:39
                a czy wiecie, kto robil material o Kurasiewiczu z "anonimowymi' rozmówcami?
                Ciekawy jestem tego rzetelnego dziennikarza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka