Dodaj do ulubionych

Politechnika Opolska

17.07.06, 13:19
hej! mam pytanko chciała bym studiować na Politechnice Hotelarstwo możecie mi
napisać czy bede musiała przejść jakiś egzamin sprawnościowy bo jest to
wydział Wychowania i Fizjoterapi jeśli tak to jaki?
Obserwuj wątek
    • Gość: nom Re: Politechnika Opolska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 20:03
      nom
    • Gość: o mamo Re: Politechnika Opolska IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 23.07.06, 21:25
      a tak trudno przedzwonic na PO?
      • Gość: Rozalija Richtig Re: Politechnika Opolska IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.07.06, 21:32
        Hotelarstwo na Politechnice? Faktycznie cos tu dziwnego. Pierwszy raz slysze,
        mgr.inz. hotelarz!
        • Gość: k Re: Politechnika Opolska IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 23.07.06, 21:55
          rysunek techniczny na pewno sie przyda
        • Gość: rotfl Re: Politechnika Opolska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:15
          mgr inż. recepcjonista
          mgr inż. bagażowy
          mgr inż. przewodnik
          mgr inż. pokojówka

rotfl
          • Gość: abx Re: Politechnika Opolska IP: 217.197.79.* 24.07.06, 16:55
            PO coraz mniej ma wspólnego z politechniką. Jednocześnie nie chce łączyć się z
            UO.
            jako pierwsze wyłom zrobiło chyba zarządzanie i marketing oraz zarządzanie i
            inżynieria produkcji - kierunki typowe dla uczelni ekonomicznych, choć
            spotykane i na uniwersytetach. Żeby było śmieszniej - studenci musieli zaliczyć
            np. blok fizyki, bo bez tego nie można być inżynierem.
            A potem już poszło - wychowanie fizyczne, rehabilitacja, a teraz, jak słyszę,
            hotelarstwo. Dowodzi to, że władze PO potrafią myśleć "rynkowo", tylko dlaczego
            kłamią, że "inżynierska specyfika" PO nie pozwala się łączyć z UO?
            Czekamy na dalsze takie posunięcia i plany (radosnego) rozwoju! Może
            kosmetyka?
            • Gość: o! Re: Politechnika Opolska IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 24.07.06, 18:28
              czekamy na filologię!
              • kasiek86 Re: Politechnika Opolska 25.07.06, 08:21
                a co powiecie o europeistyce???
                • Gość: ja Re: Politechnika Opolska IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 25.07.06, 11:21
                  wystarczy wejsc na strony www.po.opole.pl i sprawdzic
                • Gość: abx Re: Politechnika Opolska IP: 217.197.79.* 25.07.06, 16:22
                  No co Ty, kasiek86! Chyba o afrykanistyce? Nie słuchałaś expose pana Premiera?
                  • kasiek86 Re: Politechnika Opolska 26.07.06, 00:11
                    nie slucham ludzi ktorzy nie sa dla mnie w jakis sposob autorytetem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka