nikusia34 17.07.06, 13:19 hej! mam pytanko chciała bym studiować na Politechnice Hotelarstwo możecie mi napisać czy bede musiała przejść jakiś egzamin sprawnościowy bo jest to wydział Wychowania i Fizjoterapi jeśli tak to jaki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nom Re: Politechnika Opolska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 20:03 nom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o mamo Re: Politechnika Opolska IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 23.07.06, 21:25 a tak trudno przedzwonic na PO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozalija Richtig Re: Politechnika Opolska IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.07.06, 21:32 Hotelarstwo na Politechnice? Faktycznie cos tu dziwnego. Pierwszy raz slysze, mgr.inz. hotelarz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Politechnika Opolska IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 23.07.06, 21:55 rysunek techniczny na pewno sie przyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotfl Re: Politechnika Opolska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:15 mgr inż. recepcjonista mgr inż. bagażowy mgr inż. przewodnik mgr inż. pokojówka rotfl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abx Re: Politechnika Opolska IP: 217.197.79.* 24.07.06, 16:55 PO coraz mniej ma wspólnego z politechniką. Jednocześnie nie chce łączyć się z UO. jako pierwsze wyłom zrobiło chyba zarządzanie i marketing oraz zarządzanie i inżynieria produkcji - kierunki typowe dla uczelni ekonomicznych, choć spotykane i na uniwersytetach. Żeby było śmieszniej - studenci musieli zaliczyć np. blok fizyki, bo bez tego nie można być inżynierem. A potem już poszło - wychowanie fizyczne, rehabilitacja, a teraz, jak słyszę, hotelarstwo. Dowodzi to, że władze PO potrafią myśleć "rynkowo", tylko dlaczego kłamią, że "inżynierska specyfika" PO nie pozwala się łączyć z UO? Czekamy na dalsze takie posunięcia i plany (radosnego) rozwoju! Może kosmetyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o! Re: Politechnika Opolska IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 24.07.06, 18:28 czekamy na filologię! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek86 Re: Politechnika Opolska 25.07.06, 08:21 a co powiecie o europeistyce??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Politechnika Opolska IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 25.07.06, 11:21 wystarczy wejsc na strony www.po.opole.pl i sprawdzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abx Re: Politechnika Opolska IP: 217.197.79.* 25.07.06, 16:22 No co Ty, kasiek86! Chyba o afrykanistyce? Nie słuchałaś expose pana Premiera? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek86 Re: Politechnika Opolska 26.07.06, 00:11 nie slucham ludzi ktorzy nie sa dla mnie w jakis sposob autorytetem... Odpowiedz Link Zgłoś