dobrycy 23.05.25, 21:18 www.purepc.pl/polski-komputer-kwantowy-odra-5-to-fundament-przyszlych-obliczen-i-nowych-kierunkow-studiow-na-politechnice-wroclawskiej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.toranaga Re: Odra 5 23.05.25, 23:13 Uruchomienie Odry 5 to nie tylko osiągnięcie technologiczne. Dziękuję za tę budującą wiadomość. Byłem dzisiaj w żabce, kupiłem piwo i chipsy. Nie doceniłem tego, że w ten sposób legitymuję się "osiągnięciem technologicznym" . Odpowiedz Link
dobrycy Re: Odra 5 05.06.25, 23:35 pan.toranaga napisał: > Uruchomienie Odry 5 to nie tylko osiągnięcie technologiczne. > > Dziękuję za tę budującą wiadomość. Byłem dzisiaj w żabce, kupiłem piwo i chipsy > . Nie doceniłem tego, że w ten sposób legitymuję się "osiągnięciem technologic > znym" . No ja nie mogę, co za malkontectwo. To nie takie łatwe kupić coś, i pozwolić serwisowi uruchomić. Sukcesem jest już choćby to, że jeszcze tego nie zepsuli (chociaż czy wyjeli już z pudeł?) Odpowiedz Link
trzy.14 Re: Odra 5 07.06.25, 04:21 Fundament przyszłych obliczeń ? (...) muchy będzie wiosna. Te obliczenia będą za tydzień? Za miesiąc? Za rok? Po całkowitej amortyzacji sprzętu? Fajny sprzęt do labu fizycznego opakowany w masę zaklęć, jaki to on ważny, i tyle. Odpowiedz Link