Dodaj do ulubionych

RADIO OPOLE PŁACI NAGRODY Z ZYSKU

IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 22:49
W tym roku prezesi radia opole dostaną wyjatkowo duże nagrody z zysku.
Nieoficjalnie wiadomo, że sam zarząd ma otrzymać ok. 50 tys zł. Wiadomo już
na co przeznaczamy nasz abonament.
Obserwuj wątek
    • Gość: ksiegowy Re: RADIO OPOLE PŁACI NAGRODY Z ZYSKU IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 23:03
      Pracownicy mediów publicznych to kolejna grupa uprzywilejowanych. Powinni
      zarabiać tyle ile ich stacja uzyska dochodów z reklam.
      • Gość: DJ Rydzyk Re: RADIO OPOLE PŁACI NAGRODY Z ZYSKU IP: 213.25.164.* 09.02.03, 08:18
        Stąd jasno wynika, że takiego kuriozum, jak "media publiczne" w ogóle nie
        powinno być - jeśli cokolwiek takiego jest w rękach urzędasów to od razu staje
        się tuba propagandową. Cos mi się wydaje, ze to dopiero poczatek afer związaych
        z "publicznym" radiem i tv....

Gość portalu: ksiegowy napisał(a):

> Pracownicy mediów publicznych to kolejna grupa uprzywilejowanych. Powinni
        > zarabiać tyle ile ich stacja uzyska dochodów z reklam.
    • Gość: micio Re: RADIO OPOLE PŁACI NAGRODY Z ZYSKU IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 11:17
      ODWOŁAĆ NIERENBERGA!
      • Gość: VBNM Re: RADIO OPOLE PŁACI NAGRODY Z ZYSKU IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.03, 21:27
        JACY PREZESI ???????? PRZECIEŻ NIERENBERG JAK OBJĄŁ RZĄDY MIANOWAŁ SIE JEDYNYM
        PREZESEM, ZAPOMINAJĄC ,ŻE KIEDY BYŁ SZEFEM RADY NADZORCZEJ RADIA W POPRZEDNIEJ
        KADENCJI NIEDOPILNOWAŁ BUDŻETU I TERAZ PRZEZ NIEGO OPOLE MA DUŻO MNIEJ SZMALU
        NA 150 ETATÓW
    • Gość: shock Re: RADIO OPOLE PŁACI NAGRODY Z ZYSKU IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.03, 23:52
      to skandal
      • Gość: Nierenberg Re: RADIO OPOLE PŁACI NAGRODY Z ZYSKU IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 03:29
        Niewdzięczni! Co wy tu wypisujecie! Ja wam pokażę. Z TV odwołali mnie za
        rzekome machloje finansowe ale ja teraz pokażę jakim jestem menadżerem. I
        Pawełek Frącz mi pomoże.
        • Gość: OPO-LANIN Re: RADIO OPOLE PŁACI NAGRODY Z ZYSKU IP: *.tnt25.chi15.da.uu.net 14.02.03, 23:21
          PANOWIE TO CHYBA JASNE -KIEDY FENICIANIE POZNALI SIE NA TYM WSZYSTKIM -TO -
          WYMYSLELI PIENIADZE-ZEBY LATWO BYLO -ZE ZNALEZIENIEM WINNYCH-A CO WY NIE
          PAIMALI-MACIE ICH JAK NA PATELNI-TYLKO URUCHOMIC-WYJSCIE TYLKO JEDNO-NAJWYZSZYM
          PUNKTEM W DUMU-PROSTO DO ABRACHAMA<kto odgadnie haslo niech sie wpisze> opo-
          lanin
          • Gość: Frącz Re: RADIO OPOLE PŁACI NAGRODY Z ZYSKU IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.03, 03:28
            Co wy się tu czepiacie Bogusia?! To porządny człowiek. Jak ja. A te marne
            50.000 należy się nam bo ciężko pracujemy. Dla dobra wszystkich. Nie dla
            swojego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka