Gość: ondobry IP: *.chello.pl 22.07.06, 09:34 Witam, podobno od dziś jeździ autobus prywatnej linii z Opola do Turawy, czy może ktoś zna rozkłąd jazdy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mam pytanie Re: Opole - Turawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 13:12 Czy bylbys za linia tramwajowa do Turawy ? Okolnica dookola Jeziora i szybki tramwaj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ondobry Re: Opole - Turawa IP: *.chello.pl 22.07.06, 14:24 Tramwaj to może nie ale jest linia na kluczbork, wystarczyło by wybudować boczny tor i mamy kolejke nad jeziora, ale w woj. opolskim myśli się dupa a nie głową więc mamy to co mamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGG Re: Opole - Turawa IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 22.07.06, 18:52 Myślenie dupą tyo właśnie pociąg do Turawy Nie bedę dowodził dlaczego nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam pytanie Re: Opole - Turawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 09:12 do AGG. A co Pan sadzi o tramwaju ? Mam taka obsesyjna mysl by zwiazac aglomeracje opolska rodzajem szybkiej nowoczesnej ekologicznej komunikacji ? Prezydent in spe. Odpowiedz Link Zgłoś