Dodaj do ulubionych

Odra Opole bez kierownika

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:45
banda debili robia sobie swoja klite(copijak,pytlik i inne dziady)kiedy ktoś
to zauważy,czy nie ma na nich bata!!!!!!!!!!jeszcze niech wywalą tracza i
sobotte i juz wogóle bedzie odra copijak opole!!ciekawe jak wywalą copijaka
(to juz tuż tuż)co zrobią jego przydupasy???znów sie zacznie mówienie że to
nie ja to kto inny?krew mnie zalewa jak takie rzeczy czytam!!!!!!!11
Obserwuj wątek
    • Gość: big Re: Odra Opole bez kierownika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:48
      bardzo rozwaznie, niedlugo wyjdzie ze to Wr. kupowal Odrze mecze, wtedy
      powiemy ze u nas juz nie pracuje
      • Gość: leo Re: Odra Opole bez kierownika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:08
        Umowa skończyła mu się z końcem czerwca ale nadal wykonywał swoje obowiązki. To
        znaczy, że pracował na czarno. Już zawiadomiłem PIP. Donosik przyjęto
        życzliwie. Całuski.
        • Gość: Jurek Re: Odra Opole bez kierownika IP: *.atol.com.pl 27.07.06, 21:50
          Tak bez kierownik i bez masażysty . Czy czasami działacze , a może i sam trener
          nie zakładają sobie sami pętli na szyję? Jak w przededniu ligi można dokonywać
          tak bezsęsownych zmian?Przecież Mariusz G.-maser- znał chłopaków jak nikt inny
          i na jego miejsce przychodzi zupelny ,,żółtodziób" nie mający w oglepojęcia o
          sporcie zawodowym , a i Leszek wiedział co z czym się je i teraz ,,musiał
          odejść"?Ta polityka śmierdzi mi na odległość. Oby trenerek i zarząd , który
          słucha go do przesady tylko się nieprzeliczył.
    • Gość: Ja Re: Odra Opole bez kierownika IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 27.07.06, 22:09
      To posunięcie można było przewidzieć od dość dawna! Ale ciekawi mnie jeszcze
      jedna rzecz, kierownik Wróblewski oprócz tej funkcji był także zatrudniony w
      MZOR ze i stamtąd brał co miesiąc pensję za nicnierobienie. Nominalnie miał
      takie samo stanowisko jak Miodek lecz on nie potrafi wbić gwoździa. Ciekawe
      gdzie teraz dzięki braciszkowi zostanie przerzucony{na pływalnię czy może na
      basen?}A pieniążki tak czy inaczej będą lecieć!
      • Gość: mariusz Re: Odra Opole bez kierownika IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.06, 09:03
        wszyscy sa dziadami, ale m. gorniak jest ok.
        • Gość: jasio Re: Odra Opole bez kierownika IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.06, 09:06
          to ja sliwak - tez jestem ok.
    • Gość: hools Odra Re: Odra Opole bez kierownika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 15:11
      Jasiu Sliwak to ikona Odry.Nikt tyle wodki na Oleskiej nie wypil co on.(nawet
      Miodek)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka