Dodaj do ulubionych

Pierogi na ZWMie

07.08.06, 21:14
Ja jako niezależny obserwator mam do przekazania poniższe treści.

Brawurowe nocne wyjście w teren doprowadziło do zauważenia nowej inwestycji.
Na przeciwko PKO BP na starym zwmie, w budynku po dawnym sklepie
ogolnospozywczym powstaje nowy lokal gastro serwujący pierogi domowej roboty.
To tyle.
Obserwuj wątek
    • Gość: opolanka Re: Pierogi na ZWMie IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 12:47
      hmmm
      • Gość: opolanka nr 2 Re: Pierogi na ZWMie IP: 217.30.157.* 08.08.06, 14:43
        nie ma jak pierogi w Pierożku
        • Gość: Ruda Re: Pierogi na ZWMie IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 08.08.06, 15:49
          najlepsze i najtańsze pierogi sa w barze studenckim Politechniki Opolskiej -
          obok Biedroki. 9 dużych pierogów kosztuje 5 zł
          • Gość: Smakosz Re: Pierogi na ZWMie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 21:21
            to będą najlepsze pierogi w Opolu
            • j2334 Re: Pierogi na ZWMie 08.08.06, 21:27
              to one dopiero beda? a kiedy?
              • alienxxx Re: Pierogi na ZWMie 08.08.06, 23:23
                jak dla mnie Pierozek rulez
                • Gość: smakosz Re: Pierogi na ZWMie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 16:24
                  Kiedy otwarcie?
    • Gość: zibi nalesniki naprzeciwko Opolanina IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 09.08.06, 12:50
      A napreciwko Galerii Opolanin podaja extra nalesniki. Lokal nazywa sie Calypso.
      • Gość: perogi Re: nalesniki naprzeciwko Opolanina IP: 62.233.176.* 09.08.06, 14:10
        Pierozek the best!
        • Gość: NERON Re: nalesniki naprzeciwko Opolanina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 20:16
          Moja teściowa ma pieroga!
          • Gość: gosc Re: nalesniki naprzeciwko Opolanina IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.06, 21:10
            > Moja teściowa ma pieroga!
            - - - - - - -
            Probowales ?
            • Gość: xxx Re: nalesniki naprzeciwko Opolanina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 15:10
              na ZWM-ie mieszkają same fajtłapy nawet pierogów nie umieją zrobić no i
              oczywiście im sie nie chce.
              • Gość: ! Re: nalesniki naprzeciwko Opolanina IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 14.08.06, 16:30
                bla bla bla

nas stać będzie na te pierogi! to będą eksluzywne pierogi, a ty jedz u mamusi!
                • Gość: xxx Re: nalesniki naprzeciwko Opolanina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 12:15
                  a co mamusia też fajtłapowata? nie umie zrobić pysznych pierogów?acha też z ZWM-
                  u,rozumiem.
                  • Gość: zwm Re: nalesniki naprzeciwko Opolanina IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 16.08.06, 16:18
                    jak chce pierogi to nie zapędzam mamusi, ale skoro ty tak robisz to proszę bardzo

oby Twoja matka nie zarobiłą się na śmierć
                    • Gość: xxx Re: nalesniki naprzeciwko Opolanina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 18:10
                      sama jestem mamą i robię pierogi i nie boję się zapracować jak ty to mowisz "na
                      śmierć"ale co ty wiesz o pracy skoro mieszkasz na ZWM-e.ZWM eee szkoda gadać
                      bleeee
                      • Gość: ? Re: nalesniki naprzeciwko Opolanina IP: 61.129.102.* 16.08.06, 18:13
                        A ty co? Jak można komentować ziajanie przez Ciebie nienawiścią do mieszkańców ZWMu?
      • Gość: krwawa merry Re: nalesniki naprzeciwko Opolanina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 18:29
        jadlam nalśniki z calypso.. takie średniaki ale ceny.. ho ho .. wole robic w
        domu sama
        • Gość: [] Re: nalesniki naprzeciwko Opolanina IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 16.08.06, 19:27
          po ile naleśniki
          liczą za wagę czy za ilość naleśnika?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka